Kiracıyız ve olduğumuz site berbat herkes herkesin arkasından kuyu kazar bugün bana sen iyisin şu kötü diyen yarın onun yanında.Ev sahibinin oğlu sitede kapıcı eşimi görmüş seneye çıkın evden yoksa kendimi dövdürtür üstünüze atarım demiş 50 binde verseniz siz oturamazsınız demiş yöneticiye dedik o da dengesiz hasta o bazen iyi bazen kötü dedi eşimi düşmanı gibi görüyor şuan geçen tatile gittik bilerek şartelleri indirimiş buzlukta ne var ne yok çöp oldu eşimde sabırlıdır ama son zamanlarda o da sabredemiyor artık bizde çıkalım diyoruz eşim ev aradı köy gibi yerde ev en alt kat hırsız girse girer 10 bin hemen kira ve depozito istiyor nakliyeciyi aradık 35 bine bırakırım dedi. Şuan verdiğimiz kirada 14.500 Eşimde inat etmiş çıkalım diyor bende duralım seneye kadar birikim yapalım arabayıda satıp ev alalım diyorum hani alsak alsakta 1+1 alırız kızlar gücümüz anca yeter eşimde tayinciyiz satamayız dedi kararsızım bende beynim durmuş gibi size danışayım dedim siz olsanız çıkar mıydınız bekler miydiniz her zorluğa karşı?