0 oy
244 göst.
Diğer kategorisinde (1,429 puan) tarafından
Kiracıyız ve olduğumuz site berbat herkes herkesin arkasından kuyu kazar bugün bana sen iyisin şu kötü diyen yarın onun yanında.Ev sahibinin oğlu sitede kapıcı eşimi görmüş seneye çıkın evden yoksa kendimi dövdürtür üstünüze atarım demiş 50 binde verseniz siz oturamazsınız demiş yöneticiye dedik o da dengesiz hasta o bazen iyi bazen kötü dedi eşimi düşmanı gibi görüyor şuan geçen tatile gittik bilerek şartelleri indirimiş buzlukta ne var ne yok çöp oldu eşimde sabırlıdır ama son zamanlarda o da sabredemiyor artık bizde çıkalım diyoruz eşim ev aradı köy gibi yerde ev en alt kat hırsız girse girer 10 bin hemen kira ve depozito istiyor nakliyeciyi aradık 35 bine bırakırım dedi. Şuan verdiğimiz kirada 14.500  Eşimde inat etmiş çıkalım diyor bende duralım seneye kadar birikim yapalım arabayıda satıp ev alalım diyorum hani alsak alsakta 1+1 alırız kızlar gücümüz anca yeter eşimde tayinciyiz satamayız dedi kararsızım bende beynim durmuş gibi size danışayım dedim siz olsanız çıkar mıydınız bekler miydiniz her zorluğa karşı?

3 Cevaplar

0 oy
(3,553 puan) tarafından
O hastaların içinde mi kalacaksaniz 1 sene 
(1,429 puan) tarafından
Evet işte eşimde onu diyor problemliler diyor bende hadi taşındık 1 sene kaldık diğer adaöda ben taşınıcam çık evimden derse napıcaz bizim 3 sene daha var gitmemize canım kapıyı kapatırız rahatsız eden olmaz diyorum sen olmazsım ben hep muhattap olmak zorundayım diyor
(3,553 puan) tarafından
Ay adam haklı napsin gotleri çöplü belliki daha sakin bı yer yok mu bide yer neresi acaba sizin
-Reklam-
0 oy
(922 puan) tarafından
Çıkardım canım ne olur ne olmaz adam o şekilde eşini tehdit etmiş ileride ne olur bilinmez takıntılık yapıp bulaşır eşine o zaman daha farklı olur başka sorun soruşturun yakınlardan tanisiklar dan varmı bildikleri ev 
(1,429 puan) tarafından
Evet yetmedi devlete küfür etmiş devlet benim demiş ben şok oldum zaten takmış kafaya eşimi eşimde ona takmak üzere ben boşver görürsende görmemiş gibi yap geç diyorum sorduk sadece o ev uygun 1+1e 18.000 diyorlar bizde birikim yaparız dedik güya doğuda geldik birikimdem daha çok gidiyor
(922 puan) tarafından
Yok canım olmz erkek milleti bide gurur yapıyorlar laf atınca karşı taraf karşılıksız bırakmıyorlar ben olsam çıkardım bak biz aile apartmanında oturuyoruz eşimle abisi anlasmiuorlar ben aralarında bı tatsızlık çıkarsa biliyorum ne olacağını o yüzden eşimle konustim taşınma kararı aldık aile apartmanıni şuan satılığa verdiler alıcısı olunca direk cikicaz yani ne kdr beladan uzak durursan o kadar mutlu huzurlu olursun birde sizinki yabancı bizimki öz abisi olmasına rağmen ben çıkmak istedim
0 oy
(4,746 puan) tarafından
Canından huzurundan önemli mi çık tabi ki bir an önce kurtul böylesi ile uğraşılmaz sana derim şikayetçi ol falan ama ne yapar ne eder sizin başınızı belaya sokar o yüzden sessizce evden çıkmak 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 84 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 434 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 279 göst.
4 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Syma (779 puan) tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 276 göst.