0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (5 puan) tarafından
Herkese merhaba ben 3 sene önce doğum yaptım bebegjm iri bebekti o yüzden makata baskı yaptı sonrasında hemoroid oluştu heralde Ağrı falan yapıyordu ama şu an çok ilerledi önceden dışa doğru şişlik vardı şimdi şişlik yok ama kanamam oluyo büyük tuvalette ve kabızlık başladı bu 2 gündür ve çok canım yanıyor 3 senedir neden genel cerrahiye gitmedin derseniz doktorun muayene etmesinden utandım ama şu an çok kötü canim yanıyor ve randevu da yok evde ne yapabilirim bi bilginiz varmi yada başına gelen bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkürler 

5 Cevaplar

0 oy
(10,229 puan) tarafından
Postun yukarı çıksın canım umarım en kısa zamanda bulursun randevu Rabbim acil şifalar versin
(5 puan) tarafından
Çok saol
-Reklam-
0 oy
(12,929 puan) tarafından
Muhtemelen çatlak 

Sıcak suya oturun gün içinde yatmadan önce falan. Katı şeyler yememeye dikkat edin kabız olmamaya dikkat edin 
(5 puan) tarafından
Hm saolun
0 oy
(899 puan) tarafından
Canım bı Dr görün utanıyorum dersen sıcak suya otur kabız olmamaya dikkat et ben bir yıl çektim senin gibi utanıp gidemedim sonunda gittim kabızlık için ( orolak orolak olmayınca osmolak ) kabizligima çok iyi gelmişti eczaneden temin edebilirsin çatlak içinde (prokto glyvenol ve anestol) kremi karıştırıp sürdüm bı haftada etki etti özelikle tuvaletten sonra çok ağrım vardı oturamiyordum şimdi şükür iyiyim darısı senin başına inşallah 
(5 puan) tarafından
Çok saol ilgilenip yazdığın için yapicam
(899 puan) tarafından
Sende sağol iylesirsin biran önce inşallah
(5 puan) tarafından
Insallh
0 oy
(386 puan) tarafından
Çatlaktır canm benimkide öyle zonkluyo hametan yazdı bide agrisini alacak krem yazdı o kadar hametanda bi ise yaramadı ztn
(5 puan) tarafından
Doktor muayene ediyormu peki illa
(386 puan) tarafından
Tabiki ediyo baya acıyo muayne ederken ben cok kotu oldum ya tansiyonum düşmüştü darlıkta var dedi
0 oy
(3,179 puan) tarafından
Catlakta öyle oluo canım benim de daha önce bi ikö defa öyle oldu randevu alıodum hünüm gelmeden normale dönüodu hiç gitmedim
(5 puan) tarafından
Hmm anladım saol canm

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 2,162 göst.
0 oy
3 cevap 136 göst.
20 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Ruya123 (512 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 185 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 367 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,443,956 soru

23,726,077 cevap

313,275 kullanıcı

...