0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
İyi akşamlar hanımlar burada bazen okuyan arkadaşların postlarına denkk geliyorum gerçekten çok imreniyorum. Ben liseyi meslek lisesinde muhasebe bölümü nü bitirdim ama çok zor şartlarda bitirdim . Bitirdiğimde 2002 senesiydi, daha sonra ne kadar iş aradımsada bulamadım çünkü babam yoktu iş bulabilecek bir arkamda olmadı , yapamadım. Sonra sahip çıkanımız olmayınca eşim ile evlendim çünkü yorulmuştum her önüme çıkan insanın evime hayatıma dil uzatmasından. Ama üniversite okuyabilmeyi çok isterdim , şimdi bakıyorum şartlar daha kolay benim liseyi bitirebilmem bile bir mucizeydi çünkü. 

2 Cevaplar

0 oy
(1,994 puan) tarafından
Calisik yks girip güzel bir bölüm okuyabilirsin ama muhasebe okuma görümcem 2 yıl okudu şuan boşta normal kasiyer markete
tarafından
Diplomalı kasiyer olmuş oluyor işte , gerçekten bazen şartlar çok zorlasıyor.
-Reklam-
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Şu an okumana bir engel var mı bence okuyabilirsin. Hiçbir şey için geç değil. Ben 30 yaşında üniversiteyi bitirdim. Ailem okumamı istememişti sonradan aklım başına geldi hamileydim hatta çocuğum doğmuştu devam ediyordum. Öğlenleri kızımın 1 saatlik uyku arasında ders çalışıyordum sadece bu şekilde mezun oldum. Biraz daha kızım büyüsün işe başlayacağım. Her kadın kendi ayakları üzerinde durabilmeli. 
tarafından
Var canım 39 yaşındayım, zaten evlendim çocuğum oldu üst üste onları büyüttüm malesef bakacak kimsem yoktu , daha sonra büyüdüler çalışayım dedim annemin hastalığı çıktı ayzamır dı annem.bir çocukta o olmuştu bana , sonra korunurken hamile kaldım tekrar şimdi tekrar bebek büyütüyorum, hayat bazen bazı insanlar a  çok zor ve benim ailemin desteği olmadı hiçbir zaman , liseyi okurken bile okula çok aç gittiğimi bilirim. Ben burada aile yada eş desteği ile okuyan bir çok bayandan bahsetmiştim ne kadar şanslılar ki aile , eş desteği ile okuyorlar.

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 161 göst.
0 oy
7 cevap 627 göst.
9 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 847 göst.
31 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 641 göst.
16 Eylül 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu