0 oy
157 göst.
Diğer kategorisinde (5,337 puan) tarafından
Yaa kizlar 28 aylik oglum bu ara beni görmuyor dün kayinvalidemler annemler vardi arkalarından agladı esim kayinvalidemleri birakirken onuda goturdu gelmek istememis eve uyuyunca alip geldi simdi de babasiyla uyumak istiyor esim koltukta uyudu kaldi gelmek istemedi bana koltuga sıkıstı uyucak orda bu normal mi acaba ya artık beni sevmedigini düşünmeye basladım ya da surekli beni gördugu icin mi yapiyor

3 Cevaplar

0 oy
(953 puan) tarafından

Sürekli gördüğü için ve anneler yemek yedirme ust giydirme gibi şeyleri yaptırdığı için bir nevi kaçıyorlar :)

(5,337 puan) tarafından
Üzülmeye başladım cidden bu duruma
(953 puan) tarafından
Tüm bebekler aynılar bebekler en çok annelerine bağlılar en azından küçükken:))
(545 puan) tarafından
Onunla park oyun etkinlik gibi bişeyler yapsan belki de kim oynatıyosa kimle eğleniyosa çocuklar onu istypr
(5,337 puan) tarafından
Ilgileniyorum canim aksine babasi isten gec geliyor dun 10 da geldi yemek yedi beni bulasiklari yikasiya kadar uyumus zaten benim sipada yanina kivrilmis gece oniki gibi hadi gel gidelim dedimde oyle geldi kucagima
-Reklam-
0 oy
(317 puan) tarafından
Belli donemlerden sonra kim daha özgür bırakırsa ona gitmek isterler .oho sen benimkileri görsen..oğlum bana çok duskunduy.7 yaşında şimdi tam bir babaci olsu çocuk..tavla oynarız ben kazandigimda ağlıyor babam neden kazanması diye Hirs yapar..her şeyde babasını destekler..3 yaşında kızım var o zaten baba aşığı...
(5,337 puan) tarafından
Ne bilim canim kendi kendime cok uzuldum dün
0 oy
(4,723 puan) tarafından

Olur mu hiç öyle şey. Çok normal bir durum. Evde 7/24 bizle vakit geçirdikleri için artık bir süre sonra sıkılıyor çocuklar. Farklı yüzler görünce de, hele anane babaanne gibi şımartan, seven yüzlerse bunlar ağlar tabiki peşlerinden:) sen sıkma canını sevmediğinden değil. Benim oğlumda bir dönem öyleydi ama şu an en sevdiği benim ☺️

(5,337 puan) tarafından
Kendi kendime cok uzuldum dün bugun de tepemden inmiyor babasini ozlemis sanirim dün ondan oyle davrandi
(4,723 puan) tarafından
Evet üzme kendini çok normal şeyler bunlar
(5,337 puan) tarafından
Ilk dogdugunda da bende susmazdi kayinvalidemde susardı o zamanda cok üzülürdum  hala boyle olunca etkileniyorum canım
(4,723 puan) tarafından
İlk çocuğun mu? İlk çocukta oluyor maalesef ya benimde ilk bende çok yaşadım onu şu an üç yaşında hala ara ara olur o duygu
(5,337 puan) tarafından
Ilk cocugum canim benimde devam etcek herhalde canim daha

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 674 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Umutherzamanvar (193 puan) tarafından soruldu
+1 oy
38 cevap 798 göst.
12 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
11 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Ysmnalparsln (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 517 göst.
7 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (5,967 puan) tarafından soruldu

408,505 soru

12,274,262 cevap

37,683 kullanıcı