0 oy
189 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (126 puan) tarafından
36+5 haftalık hamileyim bu hamileliğim kızıma göre çok zor geçti hamileliğimin ilk zamanları 20'lik diş ağrısı beni mahfetti yeni hamilelik olduğu için hiç bir dişci işlem yapmadı biraz zaman geçsin doktorunuz izin verirse çelik yelek giyer öyle röntgen çeker işlem yaparız dediler bende kendim işlem yaptırmak istemedim riske atmak istemedim sonradan ağrısı geçti diye bir kaç gündür yine gece agrım oluyo uyutmuyo parol alıyorum ama o ilacın da kendine faydası yok benim ağrımi nasıl geçirsin 

Yani şunu diyeceğim normalde ağrı eşiği çok yüksek insanım ama şimdiye kadar hiç dişçiye girmedim işlem yaptırmadım  eşimin de bir kaç kere diş çektirme işlemi olmuş beni çok korkuttu o iğne çok can acıtıyor yok bugün sıkıntı o iğneyi yapana kadar diyor açıkçası korkuyorum bende gerçekten diş cekimi çok ağrı yapıyor mu o iğne çok can acıtıyor mu 

3 Cevaplar

0 oy
(6,879 puan) tarafından

Bu postu görmeseydim iyiydi :) saat 10 da diş çektirmeye gideceğim doğumdan korkar gibi korkuyorum :woot:

İlk olacak nasıl olacak bilmiyorum

(6,879 puan) tarafından
Ay bide 1 buçuk saat sonra çekilecek :D off
(126 puan) tarafından
Ayy canım sonradan ağrısı olmasın da ne yapacan bide kendimi öyle teselli ediyorum en fazla 1 gün ağrı çekersin heralde diş çekiminden sonra ondan sonra hiç ağrı çekmeyeceksin
(6,879 puan) tarafından
Öyle aşırı ağrı yok bende hafif sıcak soğuk yerken oluyodu film çektirdik çürük varmış normalde bakınca çürüj diş yok içerden çürümüş galiba
(126 puan) tarafından
Içinden çürümüştür inşallah kurtulursun ne iğrenç biseymis bu diş ağrısı ya
(6,879 puan) tarafından
Film çektiğim gün çekeceğim dedi bugün dolgu yapacağım dedi dolgu yaptı canjm. İğnede hiç ağrımadı
-Reklam-
0 oy
(623 puan) tarafından
Çok acımıyor kökü sıkıntılı değilse 2 dk çekip alıyor,kız iğneden ne korkuyon benim oğlum 5 yaşında iğneler yaptılar dolgu yaptılar oğlana yine sesi çıkmadı 
(126 puan) tarafından
Yok canım aslında korkmuyorum acı esigim yüksektir ama eşim işte iğne çok acıtıyor dediği için ister istemez stres yaptım heralde
(623 puan) tarafından
Acıyor canım ama hemen uyuşuyor geçiyor
0 oy
tarafından
Sknti kökü canm benm kökü sıkıntıydi zor oldu biraz 
(126 puan) tarafından
Yaaa evet benim ablamda cektirmisti o kökünü hala daha hatırlıyorum çok fenaydı kökü ya

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 105 göst.
6 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (2,304 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 67 göst.
5 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde senugmelzo (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 120 göst.
20 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde nurr001 (2,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 99 göst.
2 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tansugoc (639 puan) tarafından soruldu

411,566 soru

12,389,650 cevap

43,719 kullanıcı

Kategoriler

...