0 oy
133 göst.
Diğer kategorisinde (663 puan) tarafından

Batıl olduğu apaçık ortada ama yinede bir sormak istedim saçınızı gebelıkte kestırdınız mı çevremden duyduklarım yok ömrü kısalır rızkı kesik olur gıbı seyler ınanmıyorum ama içimde rahat değil fetva hattına sordum oda yok oyle bısey anne karnına düşünce yazıldı kaderı senın saçınla alakası yok dedı

7 Cevaplar

0 oy
(951 puan) tarafından
Kaç defa kestim Allah bilir. Kim söylüyor bunları, millet gerçekten ne saçma sapan şeyler düşünüyor. İçiniz rahat olsun. İnsanın ömrü kaderi bir saça bağlı olsaydı ohooo. 
-Reklam-
0 oy
(8,370 puan) tarafından
Bende kestirdim. Kaderinde ne varsa onu yaşar kişi 
0 oy
(627 puan) tarafından
Saçma sapan şeyler ya
0 oy
(991 puan) tarafından
Rabbim bile kaderi yazdım bitti demiyor insanın çabasına bağlı kıldım diyor kılla falan kimsenin kaderine bişey olmaz. Bu yaşlılarda her halta günah ayıp deyip en büyük günahları kendileri işliyor onlar nerden biliyormuş insanın ömrünün kısa yada uzun olduğunu 
0 oy
(13,419 puan) tarafından
adı üstünde hurafe. bebeğimin ömrünü benimsaçım mı belirleyecek 
0 oy
(2,732 puan) tarafından

Hamileyken saçımı kesmeyi bırak ensemi kazıtmıştım :) bir şey olmadı şükür. Hurafe canım onlar. Annenin saçıyla Allah'ın verdiği ömürün bir alakası yok. Her şey Allah'tan gelir. O yüzden takılma öyle şeylere. Şu an ve doğumdan sonra neyi nasıl yapmak istiyorsan öyle yap. Annesi sensin onun için senin için en doğru olanı sen bilirsin. Hurafelere kulaklarını kapat yoluna bak boşver. Herkes bir şeyler söyler zaten.

0 oy
(3,370 puan) tarafından

Ben hamile olduğumu bilmiyordum. Sinirden markası alıb saçlarımı kesmiştim. :D

(3,370 puan) tarafından
Tüm hurafeler Anne kendini suçlu hiss etsin diye

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 546 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Hawa (1,552 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Memuranne& (1,793 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 454 göst.
19 Nisan 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 92 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Bebek vargungmail (1,120 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,337 cevap

42,265 kullanıcı

Kategoriler

...