0 oy
269 göst.
Diğer kategorisinde (5,500 puan) tarafından
Merhaba kızlar nasılsınız ♥️ 

Benim kizceyi çocuk doktoru  kardiyoloji doktoruna yönlendirmişti 3 aylıkken gittik 6 ay sonra takipli olarak gelmemizi istedi şuan 8 aylık olduk. MHRS ye girdim takipli süresi dolmak üzere yazıyordu çocuk doktorunun mu yönlendirmesi gerekiyo randevu bulursam 9 aylık olmadan gitsemmi yada takipli giden varmı ?

11 Cevaplar

0 oy
(4,481 puan) tarafından
Çocuk doktoruna  biz gittik o bizi yönlendirdi 
(5,500 puan) tarafından
İlki bizimde öyle oldu takipli olduğu için gidek alinabilir demislerdi
-Reklam-
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Direk randevu alıyosun canım cocuk kardiyolojisi den 
(5,500 puan) tarafından
Bı bakayım 9 aylık olmada. Giderim olmadı koca denizlide iki doktor var
0 oy
(11,129 puan) tarafından
süre dolmadan direkt gidebilirsin yoksa önce çocuk sonra çocuk kardiyolojisine gidersin 
(5,500 puan) tarafından
Bı bakacağım aylık çocuk doktoruna götürüyorum 6 dan sonra 2-3 aya getirebilirsin demişti olmadı ilk çocuğu götürürüm yine
0 oy
(361 puan) tarafından
Bizde çocuk sağlığı görüp çocuk kardiyolojisine gösterin demişti ama MHRS de hiç takipli gibi bişey çıkmamıştı direk çocuk kardiyolojisine randevu alıp gitmiştik
(361 puan) tarafından
Yok valla hiç olmadı bizimde son kontrolde 1 yıl sonra göreyim dedi bakalım işte 1.5 yaşında götüreceğiz. Ama hiç görmedim takipli yazısını bidaha bakcam merak ettim
(5,500 puan) tarafından
Himm not almadimi acaba nasıl bari duzelme varmiydi
(361 puan) tarafından
Evet çok şükür kalpten ciğere giden damar dardı o düzelmiş delik vardı onunda boyutu çok çok küçülmüş Elhamdülillah
(5,500 puan) tarafından
Rabbim şifa versin canım geçer oda
(361 puan) tarafından
Cümle evlatlarımıza inşAllah
0 oy
(603 puan) tarafından
Çocuk doktorunun kardiyoloji için yer açması gerekiyor bide sınırlı olmaması lazım. Bizde 6 aylıkken actirdik 3 yaşına girecek hiç kapanmadı. Senin gidip söylemen laizm kardiyoloji bölümüne randevu açar mısınız. 
(5,500 puan) tarafından
Gittiğimde konusacagim 9 aylık olunca gitmemiz gerekiyo
(603 puan) tarafından
Aynen bi konuş sistem normalde böyle değil diye biliyorum kaç senedir gittiğim için diyorum :)
Allah şifa versin inşallah. Neyden dolayı gideceksiniz
(5,500 puan) tarafından
Kalbinin iki tarafında açıklık var bide damarı dar demisti
(603 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah.
(5,500 puan) tarafından
Amin cümlemizin evladına
0 oy
tarafından

Tam kafamdaki soruyu sormuşsun :) bizde geçen gün çocuk doktoruna söyledik hamileyken perinatoloji ve sonra çocuk kardiyolojide takipliydim süresi bitmiş . Bebiş doğunca tekrar gitmem lazımdı. İstem gönderdi randevu aldım şehir Hastanesi'nden. Ama ilk olan takibimi kadın d.d. mu süre verdiydi yoksa perinatoloji mi bilmiyorum. Ne karışık seylar ya :angel:

(5,500 puan) tarafından
Sağlıkları yerinde olsun da çözeriz bı sekilde
0 oy
(3,313 puan) tarafından
Direkt randevu alabiliyorsun geçen ay götürmüştüm bende canım. Randevu sıkıntısından dolayı dolu görünüyordur ondan alamıyorsundur. 
(5,500 puan) tarafından
Takipli süresi canim dolan
0 oy
(101 puan) tarafından
Yesil alan açıyor cocuk doktoru öyle kardiyoloji gidiyorsun,  onyuzden bildirim gelmiştir yesil alan suresi doluyor diye , biterse tekrar cocuk doktoruna alan artırır gidersin.
(5,500 puan) tarafından
Öyle yapacağım canım
(6,438 puan) tarafından
Yeşil alan doktor mu söylüyor açtığını. Bize bi kağıda kardiyoloji 182 diye yazıp verdi yeşil alandan bahsetmedi
1 aydır randevu bulmaya çalışıyorduk
(101 puan) tarafından
Yesil alanı doktor acamsa randevu beklemeyezsiniz kuzum doktor açıyor.  Sen öyle randevu arıyorsun yoksa yan dal poliklinik randevu alamazsınız der 182
(6,438 puan) tarafından
Açmamış o zaman. Kendiside zor bulunur dedi. Ee madem öyle yeşil alan açsaydın. Bir aydır uğraşıyoruz
(101 puan) tarafından
Anlamıyorsun bak benimnbebegim endokrin takipli endokrin randevu almaya kalktım mhrs bu alana randvu olustramazsiniz yan dol poliklinikten ramdvy almak için cocuk poliklinik yesil alın açın dedi suresi dolmuş bizimkinin. Artırdık yesil alan randvy bulamıyoruz yine hemen doluyor bugün sabah erkenden kalktım aradım.mhrs buldum.
0 oy
(6,305 puan) tarafından
Evet canım ona gitmen lazım  tekrardan
(5,500 puan) tarafından
Öğle yapacağım canım tşkler
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Hangi doktora gidiyorsun canım?

Ben devlete götürdüm doktor adını hatırlamıyorum suan. İyi diye bildiğim için gittik. Kalp kapakçığında kaçak var. 3.4 ay sonra tekrar kontrolü var. 
(5,500 puan) tarafından
Eyüp aslan canim iki doktor varmış zaten biri devlette diğeri Pamukkale unide ona almak imkansız gibi birşey ya
(2,944 puan) tarafından
Valla benim şimdiden daha icime dert oluyor :/
(5,500 puan) tarafından
Benimde maalesef ayın 12 de bitiyormus talep oluşturdum olmadı çocuk doktoruna gidip uzatacagim
0 oy
(6,438 puan) tarafından
Sıkıntınız nedir canım. Bebeğim 1 aylık çocuk doktoru bizide yönlemdirdi kalpte üfürüm var

Bi tanıdık güvenlikçi var o konuştu doktorla yarın öğleden sonra getirsin dşrek bakarım demiş

Biz bir aydır randevu bulamıyorduk mhrs den
(5,500 puan) tarafından
Kalbinde üfürum sesi duydu çocuk doktoru canim kardiyolojiye yönlendirdi iki yerinde açıklık bir damarda daralma varmış takipli hasta olarak not dusuldu 6 ay sonra tekral bakılacak dediler geçiyor genelde dedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 66 göst.
26 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Sevgi bahar (24 puan) tarafından soruldu

404,094 soru

12,105,379 cevap

36,425 kullanıcı

...