+1 oy
542 göst.
Diğer kategorisinde (2,074 puan) tarafından
Kızlar ters Dubleks evi olan ya da yakınının o şekilde evi olan var mı. Nasıl kullanışlı oluyor mu. 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ters dubleks nasıl oluyor . Arkadaşımın evi dubleks ve nefret ediyor bi yukarı bi assa eşya taşıyor. 
(2,074 puan) tarafından
Ters dubleks en üst kat değil de giriş kat olarak dubleks oluyo.
tarafından
Valla ben müstakil ev seviyorum dubleksle isim olmaz . Bizim köydeki evde dubleksti kullanissiz. İn çık sıkıntılı. Temizliği zor .süpürge çıkar indir banyo tuvalet de zor
(2,074 puan) tarafından
Müstakil ev tabi bizde seviyoruz da. Düzgün bi müstakil ev yok kendimiz yapmamız içinde yer falan lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende ev arıyorum sitede buldum ama ben sevemedim 
(2,074 puan) tarafından
Biz de ilanda gördük ev çok geniş çok hoşumuza gitti. Kullanış olarak nasıl hiçbi fikrim yok o yüzden sorim dedim
0 oy
(643 puan) tarafından
Yengeminki ters dubleks çıkıp inmesi zor oluyor zil calinca bile insan useniyor inmeye sevmedim ben
(2,074 puan) tarafından
Giriş kapısı yukarıda canım. Oturma odası mutfak falan yukarıda.
0 oy
(4,587 puan) tarafından
Tersi düzü bilmem dubleks zor bacım :) Yazlık dubleks bizim, altta da üstte de ayrı hayat var zor geliyor bana in çık 
(2,074 puan) tarafından
hadi ya. Halamın evi dubleks aslında o hiç şikayetci değilde. Ters dubleksin dezavantajı var mıdır bilemedim.
(4,587 puan) tarafından
Çocuk varsa ayrı zor. Bizim yazlıkta tuvalet banyo yukarıda. Çiş tutuyorum resmen in çık yapmamak için. Altta salon mutfak var, valiz üst katta yatak odası da, bir eşya lazım olsa habire yukarıya çık in
(2,074 puan) tarafından
Evet 1 tane oğlum var :) çok sağol canıö tecrüben için bunları göz önünde bulundurim.
0 oy
tarafından
Kuzu ters dubleks genelde alt katlarda olur küfü rutubeti bitmez pek iyi değil 
(2,074 puan) tarafından
Benim şuan ki evim giriş kat hiç rutubet falan yaşamadım. Odalarıda büyük o yüzden dediğin gibi ilk önceliğim küf yapmaması olacak.
0 oy
(839 puan) tarafından
Ben oturdum bir sene asla kullanışlı değil tavsiye etmem 
(2,074 puan) tarafından
Evet ya kimse memnun değil vazgeçtim bakmaktan. Teşekkürler canım ☺
(839 puan) tarafından
Aynen bakma :) rica ederim
0 oy
(4,239 puan) tarafından
Halamın kızı oturuyordu canım kış gelmesin yağmur yağmasın diye dua ediyordu hep alt katı su basıyor nem rutubet aşırı kötü oluyordu alt katı marketlerin deposu gibi kötü kokuyordu
(2,074 puan) tarafından
Çok sağol canım. Burdaki yorumların çok faydası oldu vazgeçtim bakmaktan.
0 oy
(2,348 puan) tarafından
Ters dubleks hiç kullanışlı degil
(2,074 puan) tarafından
Evet öyleymiş maalesef ki. Ev de çok güzeldi ama vazgeçtim bakmaktan
(4,239 puan) tarafından
En iyisi canım
0 oy
(777 puan) tarafından

Bekarken evimiz ters dubleksti. Temizlik yapmayı seviyorsan güzel sevmiyorsan berbat :D

(2,074 puan) tarafından
Temizlik yapmayı severim ondan yana sıkıntı yok da kullanışlı değilmiş, tıkanma olabiliyormuş
(777 puan) tarafından
Ne gibi tıkanma ? Biz 10 sene hiç bir sıkıntı yaşamadık
(2,074 puan) tarafından
Lavoba aşağıda oluyormuş. Tıkanma durumu yaşanabiliyormuş. Bide yağmur yağdığında şu başa biliyormuş öyle dendi
0 oy
(455 puan) tarafından
Benim annemin evi ters dubleks nefret ediyor ayrıca hiç kullanisli değil bende sevmiyorum annemin evini
(2,074 puan) tarafından
Evet yaa öyleymiş hiç kullanışlı değil deniyor. İyi ki sormuşum vazgeçtim evden resmen:)
(455 puan) tarafından
Sıkıntı cekebilirsin canım çok nem oluyor rutubet her yağmur yağdığında annem dışarı çıkıp gider var kenarda ora tıkanıyor evi su basar diye açıyor
(2,074 puan) tarafından
Çok sağol canım ya buraya sormasaydım alırdım kesin iyi ki sormuşum.
(455 puan) tarafından
Sende sağol canım ne demek rica ederim

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 222 göst.
0 oy
9 cevap 847 göst.
9 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 525 göst.
12 Nisan 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy