0 oy
492 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (6 puan) tarafından

Ayin 21 i yumurtlama gunumdu birliktelik oldu şu an adetime iki gün var karnimda kramplar oluyordu bende erken gebelik testi yaptim boyle silik çizgi cikti kamerada belli oluyor mu bilmiyorum ama gözümle net şekilde görebiliyorum silik çizgiyi sizce gebelik var mi yarin sabah ilk idrarla bir daha test yapicam 

image

11 Cevaplar

0 oy
(5,319 puan) tarafından
Çizgi çok hafif belli oluyor
(6 puan) tarafından
Sabah ilk idrar olmadığı içindir belki birde sabah denemeyi düşünüyorum lütfen dua edin olsun
-Reklam-
0 oy
(562 puan) tarafından
Evet bende gördüm çizgiyi hayırlı olsun yine de kan verin benim bundan daha silikti 
(109 puan) tarafından
Sağlık ocağına gidin sabah 10 dan önce beta hcg baktırmak istiyorum de kan alıyorlar öğleden sonra belli olur. Rabb'im hakkınızda hayırlısını nasip etsin
(562 puan) tarafından
Yapıyor tabi benimde geçmemişti yaptigimda
(6 puan) tarafından
Ne demem gerekiyor yapmasi için ama sağlık ocagina kayit yaptirmadim daha acilde yaparlar mi
(562 puan) tarafından
Bak şimdi sen yarın için aile hekimine randevu al gebelik şüphem var test yaptım çizgi çıktı de sonra sana kan ver diyecek gidip kan vereceksin sonucu da diğer gün çıkacak benim aynı bu şekil oldu önce aile hekimine gitmek gerekiyor dediler bana öyle yaptım bende direkt hemşireye gitme yani
(6 puan) tarafından
Tamam çok teşekkür ederim
0 oy
(2,910 puan) tarafından
Silik çizgi var cnm Bende görüyorum benimde  2 3 günüm var adetime bende gebelik istiyorum bakalım ama belirti falan yok 
(6 puan) tarafından
Ya benim karnimda adet sancısına benzer sancilar oluyordu sadece inşallah vardır paronayak oldum çizgi var mi yok mu görüyor muyum diye yoksa gözüme mi gozukuyor diye sabah tekrarlicam testi umarim ikimizde mutlu haberler aliriz
(2,910 puan) tarafından
Amin inşaAllah cnm bi kaç gün daha geçsin tekrar test yaptır eğer yine çıkarsa sağlık ocağından kan ver tam belli olur. Rabbim isteyen herkese nasip etsin annelik duygusunu ♥️
(6 puan) tarafından
Amin...
(6 puan) tarafından
Benimki kesinleşti canım var sen ne durumdasın
(2,910 puan) tarafından
Hayırlı olsun cnm gözün aydın :)) ben adet oldum cnm  değişik bi adetti normalde 6. Günde yıkanırım ama sefer uzun sürdü yarında yıkanamıycağım diğer gün anca yıkanırım
0 oy
(255 puan) tarafından
Teste göre var. Yarın aile hekimliğinde kan verin netleşir
(6 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(540 puan) tarafından
Yok gibi duruyor
(6 puan) tarafından
:( bakalım ne olucak
(540 puan) tarafından
Kan tahlili ver. En doğrusu o
(6 puan) tarafından
Betam adet gunumde 136 çıktı var yani
(540 puan) tarafından
Aaa sevindim sizin adınıza. Hayırlı olsun inşaAllah:)
0 oy
(1,348 puan) tarafından
Evet var görünüyor hayırlı olsun. İlk idrarla yapmaya gerek yok varsa her türlü çıkar. Ben yatmaya yakın yaptım net çıkmıştı 
(6 puan) tarafından
Yarin sabah tekrarlicam birde adetten bir hafta sonra tekrarlicam bakalim ne olucak
0 oy
(279 puan) tarafından
Bnm bundan daha koyuydu ama yoktu gebelik , 3 ay geçti sonra hamile kaldım 
(6 puan) tarafından
Hadi ya neyse hayırlısı bakalım belki vardır
(279 puan) tarafından
İnşallah vardır canım ama işte insan umutlanıyor sonra sonuç negatif çıkınca üzülüyor yaşadım çünkü
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Adete 2 gün kala bende çıkmamıştı canım adet 2 gün geçince erken gebelik testinde çıktı
(6 puan) tarafından
İnşallah vardır bende de ya
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Hayırlı olsun canm var
(6 puan) tarafından
Sağ olun kan testiyle emin olucam inşallah
0 oy
(532 puan) tarafından
Var canım istiyorsan hayırlı olsun istemiyorsan geçmiş olsun :) 
(6 puan) tarafından
İstiyorum tabiki pcos hastasıyım doktorum en erken zamanda gebe kalmaya çalış demişti klomen kullanmıştım gecen ay
(532 puan) tarafından
Oh çok şükür o zaman gözün aydın bacım görünüyor Allah sağlıka kucağına almayı nasip etsin inşallah
(6 puan) tarafından
Teşekkür ederim amin dualarınızı eksik etmeyin lütfen bir sorun olmadan guzel şekilde gecireyim bu süreci
(532 puan) tarafından
Aminn inşallah canım ❤️
0 oy
(5,063 puan) tarafından
Sabahtan saglik ocagina versen persembe ogrenirsin sonucunu canim ama daha cok yeni gibi hafif cizgi var 
(6 puan) tarafından
İlişkiye gireli 14 gün oldu yani iki hafta adetime de 2 gun var tahmini 2-3 haftalık bir gebelik ama adet gunune gore hesaplanıyorsa 4 hafta 0 günlük
(5,063 puan) tarafından
Adete gore hesaplaniyor canım sen yarin bir kan ver saglik ocagina daha net belli olur
(6 puan) tarafından
Tamam çok sağ olun
(6 puan) tarafından
Kesinleşti hamileyim :)
(5,063 puan) tarafından
Hayirli olsun canım :)

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 297 göst.
1 Şubat 2022 Diğer kategorisinde 13zhreee (25 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 407 göst.