0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (1,283 puan) tarafından
Kızım doğduğundan beri örtü kullanmaya başladım.Daha temiz gibi oluyor en son geçen yaz yikattım koltukları ama sanki biri gelip oturunca pisleniyor gibi geliyor.Sizde kullanırmısınız ?

27 Cevaplar

+2 oy
(94 puan) tarafından
Hayır benim koltuklarım şu an bile lekeli. Fırsat buldukça siliyorum. Ben örtü sevmiyorum. Belki de tek çocuk olduğu içindir
(10,985 puan) tarafından
Bende öyle iki çocukluyum örtü sevmiyorum kirletince siliyorum hemen
(94 puan) tarafından
En güzeli
(1,283 puan) tarafından
Benimde tek çocuk sayılır birde yeni doğan var onun şuan pek zararı yok koltuklara ama içim rahat etmiyor yaa kaldirsam sürekli silerim biliyorm birisi gelip gittiğinde özellikle pandemiden sonra huy kaldi bende
-Reklam-
0 oy
(4,952 puan) tarafından
Salonum ortulu toz olmasin diye misafirden misafire aciliyor cunku oturma odasindada vardi ama oglum esim surekli birseyler dokuyor silmek daha mantikli geliyor artik bir ara günlük yikiyordum resmen 
(1,283 puan) tarafından
İster istemez birşeyler dökülüyor özellikle çocuklu olunca bende örtüleri haftada 2 kez yıkıyorum teklilerdr yok ama ciftlilerde var
0 oy
(5,381 puan) tarafından

Evet halıya koltuğa sandalyeye herseye örtü taktik :D

(583 puan) tarafından
Gerçek mi kız
(5,381 puan) tarafından
Evet .kalabalığız çünkü.  Mutfak. Masasinin sandalyesine örtü aldık taktik.  Koltuklarin ve halının da var örtüsü.
(583 puan) tarafından
Güle güle kullan :)
0 oy
(1,790 puan) tarafından
Koyu renk gül kurusu gibi bi köşem var ona kullanmıyorum yıkatmak yetiyor. Ama krem aldım bi tane dediğin gibi oluyor örtüsüz oturasım gelmiyor
(1,283 puan) tarafından
Benimde teklifler gül kurusu cifliler koyu renk teklilere kullanmiyorm ama ciftlilere kullaniyorm pandeminden sonra huy oldu biri oturunca özellikle dışardan gelen hemen huylaniyorm
(1,790 puan) tarafından
İnce düşünmeye başlayınca arkası kesilmiyor ya.
0 oy
(583 puan) tarafından
Hayır kullanmam annem kızıyor yazık değil mı canını 6 ayda bır koltuk yıkıyorsun diye napıyjm sevmiyorum 
(1,283 puan) tarafından
6 ayda bir yine iyi bence ben örtü kullandığım halde ayda bir silerim
(583 puan) tarafından
Silme ile yıkama asla bir tutulamaz ki yıkama makinem ihlas aura Cleanmax
0 oy
(677 puan) tarafından
Kullanıyorun sık sık yıkarım ben ıcım rahat etmez koltuğu da sık siliyorum ama olsun
(1,283 puan) tarafından
Bende öyleyim
0 oy
(12,952 puan) tarafından

Kullanmadım. Kullanmıyorum. Kullanmıcam   :)

Kızım 2 yaşında her yer tatlı, m.suyu vs. Vs. Her şey oluyor ama benle yaşamayacak koltuklar 5 sene temiz kullandım bi 5 sene de kirlensinler bisi olmaz

(1,283 puan) tarafından
İşte kirli olması bana çok batıyor yaa keşke biraz rahat olasam özellikle dışardan biri gelip otursun hemen peşine silmem lazım
(12,952 puan) tarafından
Bede öyleydim simdi kızım sagolsun her gün sil her gün aynı neden stres yapayım kendime bu sefer sürekli bi bağırma halindeyim.
Örtü ortsem eminim ki yolup alacak. Dagitmasa bile o buruşuk görüntü benim gözümü tırmalıyor o yüzden sürekli silmek bana daha mantıklı geliyor
0 oy
(1,904 puan) tarafından
Bende koltuk ve  halida örtü kullanıyorum haftada 2 kez yıkıyorum geri takıyorum 
0 oy
(3,252 puan) tarafından
Çocuk olana kadar kullanmadım çocuktan sonra 2 yıldır mecburen kullanıyorum hoşuma gitmese de 
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Kullanıyorum bence şart. Yoksa sil sil kafayı yerim
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Kullanıyorum mecbur çok batıyor çünkü iki çocuk olunca haliyle 
0 oy
(8,369 puan) tarafından
Örtü kullanırım ben alışkanlık bendeki 
0 oy
(710 puan) tarafından
Hali yikama makinasi aldim ortuleri attim 
0 oy
(2,113 puan) tarafından
Ben kullanıyorum ama bitek misafirlerin geçebileceği odada 
0 oy
(3,039 puan) tarafından
Ben sürüyordum çocuk yokkende serdim varkende dışardan geliyoruz tozlu faln oluyor ,halı ortusude kullaniyordum şükür sobalı evden kurtuldum sadece kanepe örtüsü kullaniurm
0 oy
(199 puan) tarafından
Ben de bebegım doğduktan sonra aldım kullanıyorum çok memnunum. Hem koltuklara toz sinmiyor hem de leke olmamış oluyor koltuklar. Arada bir yıkıyorum yumuşatıcı da kullanınca ohh miss. Evin havası değişiyor. Ben bebeğim tuvalet alışkanlığı döneminde yatak alezi takmayı düşünüyorum:D çiş yaparsa içine siner ve ben buna tahammül edemem
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Ben kullanıyorum alerjikiz zaten her misafir gelip gittiğinde örtüleri yıkıyorum 
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Valla çocuk olduğunda takmistim. Sonra sıkıldım sürekli örtü mu duzeltircem diye . Kaldırdım amaan
0 oy
(2,692 puan) tarafından
Valla kullaniyorum cocuklarda olunca malum kirleniyor pratik oluyor temizligi
0 oy
(559 puan) tarafından
Kullanıyorum koltuklar temiz duruyo en azindan

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 151 göst.
4 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (347 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 462 göst.
28 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Bsranaz (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 564 göst.
15 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 670 göst.
24 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

402,080 soru

12,036,971 cevap

36,264 kullanıcı

...