Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_ab10869d3b50691887f957d36e7c36f5, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
Kışlık kavanoz ustaları bakın bi-Yemek-Tarifler
0 oy
235 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (832 puan) tarafından
Kızlar ben bundan bir hafta önce kışlık menemen yaptım içerisine domates biber ve sarımsak koydum bugün fark ettim kapaklar böyle şişmiş menemen asitlenmiş neden acaba Bir de dökmem gerekiyor mu yoksa tekrar mı kavanoza koyup kapağını kapatayım mı

8 Cevaplar

0 oy
(4,392 puan) tarafından
Sanırım bozulmuş ya ekşiyor öyle olunca bi tanesini aç bak kokusuna falan 
(832 puan) tarafından
Hiç kokusu Yok canım yani ekşimiş gibi kokmuyor sadece böyle açtığımda asitlenmiş sanki kaynıyor gibi böyle fokurduyor anlamadım dökeceğim galiba
-Reklam-
0 oy
(10,372 puan) tarafından
Peki neden sarımsak koydun ilk defa duydum sarımsak koyani 
(832 puan) tarafından
Canım ben sarımsağı çok seviyorum menemen'de ondan da koyuyorum tat versin dedim diğer sefer de yaptım hiç böyle bir şey olmadı ama niye böyle oldu anlamadım
(10,372 puan) tarafından
Bende çok severim sarımsağı ama içime koymam kisin açınca istersem eklerim belkide sarımsak asitlendi
(832 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(102 puan) tarafından
Kapakları vakumlanmadanmi koydun ? Kapayın üstünde basınca ice gitmemesi gereklidir. Bozulmuş canım sakın çöp hepsi konserlerin  zehirlemsi öldürür.
(832 puan) tarafından
Yok canım çok güzel kaynattım kavanozları hatta böyle sıkıydı vakumlanmıştı teşekkür ederim yorumun için dokucem
(102 puan) tarafından
Kapgin üst kısmı içe cokecekti. Kapakları kaynaşmış miydin?
(832 puan) tarafından
Evet kaynatmistim
0 oy
(6,055 puan) tarafından
Keşke sarımsağı açınca isitinca ekleseydin cnm benm aklıma sarimsakltan olabilir mi acaba diye geldi 
(832 puan) tarafından
Büyük ihtimal sarimsaktan asitlenmisti cunku
0 oy
(1,171 puan) tarafından
Biberi anladım da sarımsak neden koydun 

Belliki kötü olmuş 
(832 puan) tarafından
Ben çokta fazla koymadım iki diş sadece bı kere daha yapmıştım bişi olmamıştı tadını beğendiğim için tekrar öyle yaptim
0 oy
tarafından
Kapak sismisse tutmamistir kuzum yenide yapmamışsın dökmen gerek 

Dün filan yapsan bugun farketseydin geri ısıt koy derdimde bir hafta olunca zehirler bisey diyemem
(832 puan) tarafından
Aynen canım döktüm valla yapacak pişi yok
0 oy
(20,688 puan) tarafından
Sarımsak koyulmaz canım 
(832 puan) tarafından
Ondan asitlendi Allah'tan hepsine koymadım 4 tanesi gitti
(20,688 puan) tarafından
Neyse canın sağolsun canm
(832 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(2,333 puan) tarafından
Ters çevirdin mi canım. Söylediklerime göre bozulmuş sakın yeme çünkü konserve zehirlemesi öldürmeye kadar gidiyor Allah korusun 
(832 puan) tarafından
Yok canım döktüm terste çevirdim anlamadim neden oldu

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 413 göst.
6 Kasım 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 618 göst.
17 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsmllah (236 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 177 göst.
9 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Alyakus (2,540 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 133 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Cikolata canavari (759 puan) tarafından soruldu

413,913 soru

12,458,657 cevap

46,595 kullanıcı

Kategoriler

...