0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (941 puan) tarafından
İlk ayakkabısı doğum gününde marka hediye gelmişti artık küçüldü siz hangi marka alıyorsunuz yoksa sıradan bir ürün mü napsam bilemedim

15 Cevaplar

0 oy
(486 puan) tarafından
Marka olunca noluyor :)
(941 puan) tarafından
Bir şey olmuyor konfor rahatlık açısından vs yoksa sıradan bir ürün mü alıyorsunuz yazmışım sonuna soruyu nasıl anlıyorsunuz ya
-Reklam-
0 oy
(5,480 puan) tarafından
Wakikiden aliyorum normalde ama istedigim sandeletten bulamamistim vicco aldım kus gibi hafif bana gore ikiside iyi
(941 puan) tarafından
Benim için de hafifliği önemli yoksa kızım ilk giydiğinde tuhaf hissedip yürümemişti ayakkabıyla
0 oy
(13,420 puan) tarafından
floya bakabilirsin 
(941 puan) tarafından
Uygulamasını indirdim canım onda da lcw gibi çark var indirim yakalamaya çalışıyorum
(13,420 puan) tarafından
baxen mağazada da indirim oluyor. bir de imkanın varsa gidip dene ayakkabıyı yine İnternet uygunsa İnternetten al
0 oy
(13,378 puan) tarafından
İlk adımı vicco aldım ben sonra markaya gitti elim hep model de onlarda beğendim
(941 puan) tarafından
Evet hepsi birbirinden güzel bende kararsız kaldım
0 oy
(592 puan) tarafından
Ben sadece bir tane ayakkabı aldım markalı 2 yaşındaydı. Küçük küçük çok hoşuma gidiyordu. Onun dışında hep normal aldım. Semtinde bulunan ayakkabıcıdan tabanına baktım o kadar
0 oy
(2,202 puan) tarafından
Yazın igor sandalet aldık. Kış için  de skechers ayakkabı aldık. 
(941 puan) tarafından
Skecherslar bence de model olarak en güzeli cıvıl cıvıl ama Adidas Nike göre pahalı ya :D
0 oy
(12,867 puan) tarafından
Valla ablamdan geliyo kizima kizinin kuculenleri. Genelde vicco aliyo oda. Ama bende alsam rahatligina bakardim sanirim.
0 oy
(634 puan) tarafından
Hiç marka almadım ben durumum olmasına rağmen. Şuan 2.5 yaşında kinetix marka almıştım hamileyken flodan 3-4 adet farklı numara doğduğundan beri de giyiyor onları. O yaş grubunda marka almak bana çok gereksiz geliyor çünkü birincisi ayakta kalma ve dışarıda yürüme süresi çok kısa . Yani o ayakkabıyla saatlerce yürümüyor dışarıda max 10 dakika sonrası ya kucak ya bebek arabası zaten. İkincisi çok hızlı ayağı büyüyor 1-2 yaş arasında. Bu benim görüşüm ama o yaş için hiç gerek yok. Seneye 3 yaşında kreşe vereceğim mesela o zaman alırım marka da alacaksam bahçede vs oynayacak ayağı rahat olsun diye. Ama şuan aşırı gereksiz.
0 oy
(67 puan) tarafından
Ben deri ve ortopedik olmasına dikkat ediyorum. Semtimde tek hakiki deri satan amca var ondan aldık iki ayakkabısını da. Botunu da oradan alacağız büyük ihtimal 
0 oy
(1,002 puan) tarafından
Flodan rahat hafif birşey aldım hep
0 oy
(1,267 puan) tarafından
Yok canım çok çabuk ayakları büyüdüğü için şu an marka almıyorum ama küçükken hevesleyip almıştım baktım 1 sene anca giyiyor bıraktım 
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Vicco aliyorum. 
0 oy
(261 puan) tarafından
Ya çok pahalı alma taraftarı değilim açıkçası oğlum 5 yaşında her yaz her kış ayrı ayakkabı kiyafet mont alınıyor doğduğundan beti bir yaz giydigni diğer yaz giyemiyor bir kış giydigni diğer kış giyemiyor.  Ama çeşit çeşit almıyorum bir tane alıyorum doğal olarak çok dandik bisey de alamam hemen yıpranır. Orta segmentte bir şeyler bakıyorum herkesin bütçesi kendine göre değişiyor. Benim için şu an oğluma almaya uygun gördüğüm ayakkabı 1000-1500 lira arasında olmali fazla olursa musriflik olur az olursa kalitesi kötü olur 
0 oy
(2,013 puan) tarafından
Vicco aldım ben 2. Erkek bebeğe hamileyim o giyer eskimeden diğerine kalir diye. 2 yaşında artık marka alırım ayağının tekinde sorun var o yüzden rahat hafif olması lazım 
0 oy
tarafından
Ben marka kullaniuoeum FLO 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 697 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 110 göst.
0 oy
4 cevap 124 göst.
+1 oy