0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (232 puan) tarafından
Selam aleyküm . Bizim sultan papağanımız var annemlere gidecez 1 haftalık suyunu yemeğini 3 er 3 er koysam 3-4 darı koysam gitsem yeterli olur ama kuş hergün bizi görüyo 1 hafta görmese yalnız kalsa bişey olurmu 

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Benim 2 sultan, 2 cennet papağanım vardı, Haziran'da 5 günü hastanede geçirdim. Eşim bi günü evde geçirdi onun dışında yanımdaydı. (Aklım kuşlarımdaydı açıkçası kendim canımla cebelleşirken yemleri suları var mı diye, eve döner dönmez yanlarına gitmiştim direkt) sadece 5 gün görmediklerinde bile kuşlarım beni yabancılamıştı. Üstüne kalabalık hayvanlar yani tek başına da değildi. Belirsiz bi süre için köye geldim dün babamlara, gelmeden önce sularını yemliklerini tazeleyip doldurdum komple ama eşim evde yani bi hafta komple tek başlarına bırakabileceğimi sanmıyorum. (Eşim evde olmayacak olsaydı hepsini yanımda getirirdim, şuan 7 taneler, 4 ayrı kafes var)

Suyun içine yada yemin içine dışkılayabiliyolar ve bunlar hastalanmaları için birebir sebepler. Havalar sıcak malum, su ihtiyaçları da fazla. Yemlik kafesin içindeyse sultanlar genelde deviriyolar bi de yemliği. Akıllı yemliğin varsa onu kullanmanı tavsiye ederim kuşu evde tek bırakacakssn bile
(232 puan) tarafından
Ya bırakmak hiç istemiyorum kuşu küçük kafes var ona koyarım çocuk arabasının altına otobüse binincede ayağımın yanına işte ama eşim eşyamız çok götürmeyelim diyince ama yok aklıma koydum götürücem
tarafından
Sultan için küçük kafes de sıkıntı şayet annenlerede kuşu kafesin dışına çıkarmıcaksan. Malum sultan papağanı küçük bi ****** değil, muhabbet kuşunun koyulduğu kafes sultan için gerçekten kafes olur hani hareket edebileceği alan olmadığı için. Mlaum onlar öyle Küçük kuşlar gibi tellere tutunup tavanda ters yürüyerek oyun da oynamıyolar. Tanıdık bi petshop falan yok mu emanet bırakabileceğin?
(232 puan) tarafından
Annemlerde kuş var büyük kafesleride var küçük kafes anca oraya varıncaya kadar
tarafından
Bunu önce hem eşinle konuş hem otobüs firmasıyla, şimdi küçük kafesle alır gidersin kuşu bi de tutar otobüse almıyoruz derler daha büyük sıkıntı olur
(232 puan) tarafından
Kuşu annemlerin ordan almıştık 5-6 ay önce küçük kolide getirmişdik hiç sıkıntı olmadı cnm
tarafından
Öyle diyosan öyledir, ama dediğim gibi kuşu evde tek başına bırakmak çok sağlıklı bi sonuç doğurmayabilir, o yüzden diğer seçenekleri değerlendirmekte fayda var
-Reklam-
0 oy
(5,495 puan) tarafından
Küser strese giriyolar. Bizimde var ilgilenmeyince tüyünü yolup atıyor 
(232 puan) tarafından
Ya ne yapsam diye düşünüyorun ben yanımızda götürmekten yanayım eşim bişey olmaz eşyamız çok bide kuşu çıkarma diyor
(5,495 puan) tarafından
Arkadaşınız yada komsunuza biraksaniz ****** seven
(232 puan) tarafından
Güvene bileceğim kimse yok eşim annemlere verelim diyoda oda küçük kayınbirader var gider açar kuşu uçurur diye vermek istemiyorum
0 oy
(232 puan) tarafından
Fikir verecek yokmu ((
0 oy
(425 puan) tarafından
Benim muhabbet kuşum vardı ben işe başladığımda evde yanlız kalmıştı strese girdi tüylerini yoldu ve resmen intihar etti bize küstü hâlâ aklıma geldikçe ağlıyorum. 

Çalışmak zorundaydım akşamları geldiğimde hep sevdim öptüm ama gündüzleri yanlız kaldığı için hayata küstü. Canım minnoşum 
(232 puan) tarafından
Ya bide biz aldık alalı kafesten kendisi çıkmıyor onu napsamki
(425 puan) tarafından
Yetişkin mi kuş size yakınlık gösteriyor mu ele kola geliyor mu.
(232 puan) tarafından
Yaklaşık 1 buçuk yaşında biz aldığımızda 1 yaşşnda felandı çocuk küçük olunca fazla çıkaramıyom dışkısını felan yapar görmezsem çocuk eller yerse diye o yüzden çıkardığımda kafama komar elimde merdiven yaparım tırmanır
0 oy
(591 puan) tarafından
Bizimde var gittiğimizde eşim arkadasina veriyor sizde öyle yapın bence kuşe bilir 
(232 puan) tarafından
Annesi gile verelim diyoda güvenemiyorum onlara ya
0 oy
(2,205 puan) tarafından

Günahtır strese girer toparlayamazsiniz sonra üzülürsün, yanında götür yalnız bırakma günah:'(

(232 puan) tarafından
İşte bunu eşime anlata bilsem bi
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Psikolojisi bozulur kız yalnız bırakma. Kaynanamgilin var bir günlüğüne bile gitse yanında götürür kafesle.
(232 puan) tarafından
Ya annem gile verelim diyoda onlarda çok meraklı açarlar ederler kuş uçar gider diye
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Al yanında gotur canım bir hafta napsın ****** evde tek basına. 
(232 puan) tarafından
İşte eşime diyorum eşya çok elimizde diyip duruyo
(9,718 puan) tarafından
Otobüsle mi gidiceksiniz
(232 puan) tarafından
Evet 8 buçuk 9 saat
(9,718 puan) tarafından
Hmm taşıma sırt cantalarından kullansanız olabilir. Yani eşiniz yük olarak görmesin o da sonucta evınızın bir üyesi. Evde bırakmanızı hiç tavsiye etmem. Sorumlulugunu alır gene de gotururum eşime bakmazdım
(232 puan) tarafından
Bi şekilde ikna edecem artık mecbur yoksa aklım burda kalır
0 oy
(410 puan) tarafından
Bzmde sultan papağanı annenlere iki günlüğüne gidiyorum ya kaynanamlara yada eltime bırakıyorum bı sorun yaşamadık 
(232 puan) tarafından
Bizim yol uzak olunca 1 haftalık gidiyoz

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 592 göst.
0 oy
0 cevap 40 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Fatma.elifrana (289 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 72 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Sesenn (43 puan) tarafından soruldu
0 oy