0 oy
124 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (41 puan) tarafından
Dikey ütü pratik olur diye düşünüyorum. Kullanıp memnun kaldığınız fiyat performans ürünü marka ve modeller var mı yardımcı olur musunuz?

4 Cevaplar

0 oy
(41 puan) tarafından
Kullanan yok mu 
-Reklam-
0 oy
(1,011 puan) tarafından
Dikey iyi ney birde foto koysandin cnm
(41 puan) tarafından
Kıyafetleri falan askıda ütülemek için pratik el ütüsü canım
0 oy
(1,032 puan) tarafından
Kiwinin var bende, yani ütünün yerini tutamaz ama iyi gayet. Ben pek kullanmıyorum gerçi, ben ütücüyüm
(41 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kivi aklımda
(41 puan) tarafından
Bir de ben yapamadığım zamanlarda eşim için için pratik olur diye düşündüm
(1,032 puan) tarafından
Şöyle diyeyim, ütülenip dolapta kırışmış bir şeyi ütülersin ama onun dışında pek birşey bekleme. Şey gibi düşün, çekim gücü yüksek bir süpürgeyle şarjlı el süpürgesi gibi.
(41 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
(1,032 puan) tarafından
Ne demek :)
0 oy
(1,747 puan) tarafından
Kiwinin ilk çıkardığı modeli almistim 4 sene oluyor pek kullanmiyorum arada perdelerde kırışık duran yer gorursem açıyorum ya da utu sorunu yasayabilecegim bir seyahate gideceksem yanimda götürüyorum, oğlumun yastığını peluslarini arada dezenfekte etmek için kullaniyorum☺️ çok şart değil normal ütü kadar bir performansı yok cunku
(41 puan) tarafından
Teşekkürler canım yorumun için zaten fazla performans beklemiyorum normal ütü gibi olmaz ama az kırışıklıkla ya da hızlıca ütü yapmak için kullanışlı olmaz mı?
(1,747 puan) tarafından
Az kırışıklık için uygun olur mesela tişört vs çok kırışık değilse direkt askıda ütüleyebilirsin canım, ama daha hızlı değil normal ütüyle 1 dk da yaparken bunda biraz daha uğraşabilirsin istediğin gibi olsun diye
(41 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 60 göst.
2 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Prens_annesi (218 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
1 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 74 göst.
29 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birkizannesi (248 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 120 göst.
31 Mart 2024 Diğer kategorisinde BetusMoms (3,524 puan) tarafından soruldu

412,380 soru

12,414,560 cevap

44,970 kullanıcı

Kategoriler

...