0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (1,226 puan) tarafından
Şimdi kızlar ben 2 çocuk doğurdum ama 40 kiloyum sanırsın o çocukları komşu doğurdu tövbe yarabbim:) ne yaptıysam alamıyorum hamilelikte alıyorum emzirirken geri veriyorum doktora da gittim kan tahlilide yaptırdım bisey çıkmıyor ama alamıyorum şimdi eşimin bir akrabası önerdi kendinin bir tanıdığı böyle kilo almış gece yatmadan bir bıldırcın yumurtası bir bardak süt ve bir kaşık balı karıştırıp içmiş kilo almış doğru mj acaba ya boşuna içmek istemiyorum sütü sevmiyorum zTen sırf kilo alayım diye içiyorum:)

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Cici bebe hiç denedin mi

Allah aşkına gel Ben sana vereyim kilo bedava vallah para da almam:D

(1,226 puan) tarafından
4 gündür içiyorum 2 defa onu da kattım içine güzel oldu
Keşke verilebilseydi yaa çok isterdim sen almasan bile zorla para verip alırdım:)
tarafından
Tatlı seviyor musun bol bol şerbetli tatlılar ye abur cubur yeee
Akşamları yatmadan önce makarna hasla ye :

Vallah Bende kilo verme derdindeyim sana şu verdiğim tavsiyeleri yapıyorum kilo alıyorum inşallah sende alirsin
(1,226 puan) tarafından
Bak onları yapamıyorum özellikle gece yemesini çünkü 2 tane çocukla onlar uyuyunca bende yatıyorum hemen :)
(14,919 puan) tarafından
Bende sana vereyim mi lan
tarafından
Aman aman alamam , vermem lazım
-Reklam-
0 oy
(7,627 puan) tarafından
Yumurta çig içebilir sen dene 
(1,226 puan) tarafından
Kokmuyor ki canım 4 gündür içiyorum
(7,627 puan) tarafından
Güzel   inşallah işe yarar
0 oy
(256 puan) tarafından
birtane kilo alma kapsülü var ayda 5 kg gibi birşey aldırıyor ama biras pahalı.. 
(1,226 puan) tarafından
Kız emziriyorum çocuğa zarar eder diye öyle şeyler de içmek istemedim açıkçası
(256 puan) tarafından
ya o zaman daha doğal şeyler bakın. dediğiniz şeyi de deneyin denemekten zarar gelmez

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
19 Kasım 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Alyakus (2,532 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 67 göst.
14 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sila_eymen (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 87 göst.
13 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ozgen (1,024 puan) tarafından soruldu

412,520 soru

12,419,778 cevap

45,166 kullanıcı

Kategoriler

...