0 oy
330 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,286 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bi akrabaya hasta ziyaretine gidilecekti eltimde beraber gidek dedi bnde esim olmadan gtmem siz gidin bizde snra gideriz dedim aksam yemegini biraz gec yedik esim yiyelimde gidelim dedi bnde yok dedim oda o zmn bn tek giderim dedi bnde tepkisini merak ettim  bnde gt zaten bn eltimlerle gittim dedim esimde ndn bni uyandirmadin ndn bn yokken gttin dedi bnde dusunemedim dedim esimde sende beyin yokki dedi bnde dogru soyluyon sana baktikca olmadigini daha iyi anliyom dedim ertesi gunde bnde beyin yok ya dedim sinirli sinirli he sende beyinde yok kafada yok bsy diyon mu dedi bnde konusmuyom 6 yillik evliyiz daha ***** bile dememistik birbirimize

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
İyide sen eşim yokken ben gitmem demişsin sonra biz eltimlerle gittik demişsin eşine ben hiç bişey anlamadım.. 
(1,286 puan) tarafından
Tepkisini merk etmistim onsuz bur yere gtmedim hic taniyo mu bni diye merk ettim
tarafından
Yani yok demek yerine gidelim tabiki diyebilirdin eşin sana gidelim demiş neden uzattınki yokuşa süren sensin tabiki oda öyle demiş ayıp etmiş.
(1,286 puan) tarafından
Evet oyle oldu ama boyle bir saygisizlikta beklemiyodum
-Reklam-
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Canım hem eşimle giderim diyosun hem de eşine  ben eltimle gittim diyosun yani pek normal gelmedi 
(1,286 puan) tarafından
Tepkisini merak ettim ne diyecek diye o yuzden gttim dedim
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Öpüşün barışın hadi :)
(1,286 puan) tarafından
Kismet artik
0 oy
(2,027 puan) tarafından

Konu için What is this :blink: başlığa cevabım evet yokki seninle evlendim olurdu :silly:

(1,286 puan) tarafından
No ingilish
(2,027 puan) tarafından
Ama İngilizce cevap vermişsin demekki Yes English ☺️
(1,286 puan) tarafından
Kısmen inglish :))
(2,027 puan) tarafından
☺️☺️☺️
0 oy
(5,499 puan) tarafından
Milletteki beynide yaktın şuan :)) eşim olmadan gitmem deyip eşine eltimle gittim demek
(1,286 puan) tarafından
Yaa bn tepkisi ne olacak diye merak ettigim icin gttim dedim
0 oy
(594 puan) tarafından

Beynin yok demiş

Sende ona karşılık vermişsin

Ne diyelim. Tebrikler (!) :dizzy:

(1,286 puan) tarafından
Saol tesekkue ederim

İlgili bir soru bulunamadı

408,338 soru

12,267,561 cevap