0 oy
444 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (38 puan) tarafından
Arkadaşlar aslında konuya nerden gireceğimi bilmiyorum ben 3 yıllık evliyim eşimle mutlu bir evliliğimiz var ama çocuk olduktan sonra kendimize vakit ayırmak biraz zor olsa da o vakti buluyoruz geçen seneye kadar herşey çok güzeldi bu sene nedense eşim eskisi gibi bakmıyor bana gibi hissediyorum çocuktan sonra kilo aldım baya onun etkisi mi var bilmiyorum eskisi gibi çekici bulmuyor gibi hissediyorum.bunu ona da sordum benim için her halin çekici diyo ama hiç ikna olamıyorum sanki benden zayıf fiziği düzgün birine bakar gibi hissediyorum kendisi askerî personel ve yeni bir bayan geldi oda üst rütbeli ve bekar kadını görün varya taş gibi on numara fizik.aynı mahallede oturuyoruz arabası da yok ne bileyim aklıma her şey geliyor kadının düşmanı kadın derler ya birde bu sene aşırı kıskanıyorum onu niye bilmiyorum çok iyi gitse de evliliğim,sanki bı yerlerden bozulacak gibi hissediyorum ve hiç bir belirti olmamasına rağmen aldatıyormus gibi bir hisse kapıldım bu sene ve içimi yiye yiye bitirdi Allah rızası için ben ne yapmalıyım hemcinslerim bana bir akıl verin 

9 Cevaplar

+1 oy
(4,866 puan) tarafından
Boşuna kendinizi üzüyorsunuz kadın güzel diye kocanız sizi aladatacak değil zaten kadın da dur ben güzelim karısı da kilo almış ben yuvasını yikayim demez kafanızda kurup kendinize hayatı zehir etmeyin sorun kendinizi beğenmemek ise kilo verin kendi öz bakımınıza dikkat edin 
(38 puan) tarafından
Vereceğim
-Reklam-
+1 oy
(18,181 puan) tarafından
Öz güven eksikliği ilişkide güvensizliğe sebep olmuş bence öz güveni yükseltici çözümler bul 
(38 puan) tarafından
uyutmayan huysuz bir bebeğim var vakit sıfır kendimi unutuyorum bazen günlük bakimlarimi zor yapıyorum mesela ne gibi çözümler:(
0 oy
(6,713 puan) tarafından
Bence sen kendini yetersiz hissetmissin ondan kiskanmaya baslamissin hemen bı silkelen kendine gel bakım yap guzl giyin zayıfla eşinin sevdiği şekilde giyin ve

Asla kıskandığı belli etme sakınan göze çöp batar unutma 
(38 puan) tarafından
Belli etmiyorum ama anlıyor mimiklerimden beni çok iyi tanıyor 6 yılımız birlikte geçti
0 oy
(3,131 puan) tarafından
Herşey fizikmi canım . Sen değil eşinde kilo alabilir saçı beyazlar dökülür kocanda ozamn beni aldatabilir die düşünsün seni. Loğusalık psikolojiisi uzun sürebilir bazen ondan dolayı kendini beğenmiyor olabilirsin eşininde öyle düşündüğünü sanırsın. 
(38 puan) tarafından
Evet lohusalık uzun sürebiliyor doktorum da söylemişti ama bilmiyorum ama erkekler fiziğe çok önem veriyor ne kadar vermem desede biliyorum yani
0 oy
(672 puan) tarafından
Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın var. Demişler sen kendi değerini ve kıymetini bilmezsen kimse bilmez. Nice büyük bedenler var bedenleri ile barışık 10 numara bakımlı. Bence tamamen aklında kurgu yapmışsın

Toparlan kendine gel şöyle bir giyim kuşam bakım yap azda cilve yap yeterli olur❤
(38 puan) tarafından
Ben kendi başıma çok bakımlı bir insanım değil eşimin yanında o yokken bile önem veriyorm kendime tek sıkıntım kilom 25 kilo aldım veremiyorum emziren anneyim göğüslerim sarktı bunlar beni üzen eşimde beni beğenmiyor hissine kapıldım
(672 puan) tarafından
Mesela kilo vermek için çabalar verebilirsin. Spor salonları var evde yapılacak hareketler var. Hokus pokus değneği yok maalesef bir günde kilo verimi. Olmuyor bazen bazı şeyler çaba emek ister
(38 puan) tarafından
Ben bekar zamanlarımda hep spora yazılıp istedigim kiloya düşerdim şimdi bir bebeğim var onu bırakacak kimsem yok gurbetteym esim yoğun çalışıyor imkanım olsa ben o kiloyu 2 3 ayda veririm
(672 puan) tarafından
Evde de kilo vermek mümkün ben evde 18 kilo verdim
(38 puan) tarafından
Nasıl verdin Allah aşkına detaylı anlatır mısın
0 oy
(166 puan) tarafından
Ahhh kuzum her kadın hemen hemen doğumdan sonra kilo alır ve her kadın aynı düşünceye kapılır.

Eşini en iyi tanıyan sensin, kendi kendine saçma düşüncelere kapılma çok fazla düşünme bazı şeyleri ama bir gerçekte vardır ki maalesef bu bnde de var bir yandan bu huyumu seviyorum bir konu d bir şey ispatlayamasam da hissediyorsam er ya da geç ortaya çıkıyor.

Ama dediğim gibi eşini en iyi tanıyan sensin, değişik duygulara kapılıp bazı şeylerden kendi kendini soğutma.
(38 puan) tarafından
Bir yanım çok güveniyor ve yapmaz diyo çünkü herşeyini biliyorum telefonu bile şifre değil ama bilemiyorum ben sanırım depresyona girdim
(166 puan) tarafından
Olabilir canım beynini kötüye sürükleme, Allah korusun, kimsenin başına vermesin öyle bir durum olsa bile rabbimden bir şey gizli kalmaz er ya da geç ortaya çıkar
0 oy
tarafından

Hamileliğimin son ayları ve ilk doğum yaptığım sıralar kendimi poşetli tüm tavuk olarak görüyordum inan ki hatta eşime de böyle söyledim. Eşime de belli etmiyordum ama anlardı  içten içe ben de çok kıskanıyordum. Eski tarzımda giyinemiyordum kilomdan dolayı. Eşim sürekli iltifat ederdi yanaşırdı falan iyice gıcık olurdum :D ama kendime özgüvensiz hissediyorum diye çok tuhaf duygulardı seni çok iyi anlıyorum ama bak eşim bana der ki dünya da bir sürü güzel kadın var biliyorum ama benim için en güzeli sensin eşin öyle düşünme kötüyü çağırma hayata verdiğin enerjiye ben inanırım kendin mutlu olacaksan spor yap diyet yap böyle şeyler düşünüp düşünüp kurarsan evliliğine zarar verirsin çünkü bir zaman sonra düşündüğüne kendin de inanmaya başlarsın 

(38 puan) tarafından
Zaten yapısal olarak almaya müsait bir vücudum var ömrüm dikkatli beslenme ile geçti hamilelik döneminde bebeğim kilo alamıyordu o yüzden çok salladım yavrumun canı sağolsun ama işte Kafa bozuluyor bir yerden sonra
tarafından
Kilo dediğin gider bir şekilde gider çok kurmak sana zarar verir bende de aynı şey var çok uğraştım aşmak için
(38 puan) tarafından
Nasıl aştın düşünmemek deme bu mümkün olmuyor bazen
(3,435 puan) tarafından
Aynı ben yeni evlendiğimde 63 kiloydum 2nci çocuğa yeni doğum yaptım 85 im şuan:) ve bende çok takıyorum en az 15  kg vermek istiyorum gel beraber başlayalım
(38 puan) tarafından
Benim spor merkezi dibimde kızımı bırakacak kimsem yok gurbetteym yoksa çoktan kirardim o şeytanın bacağını:D
0 oy
(883 puan) tarafından
Kendini boşuna üzme hepimiz bu duruma geliyoruz hele ben kocamı unuttum o kendini hatırlatmasa bebeğimle ilgilenmekten eski benden eser yok zamanla herşey düzelicek. Sorunu kendinde arama adam olan herzaman adamdır. Ha yapcak olan sen zayıfkende yapar şişmanda olsan yapar. Önemli olan aldadılmak fepil aldatmaktır yani kocanın karakteri adamsa korkma 
(38 puan) tarafından
Kesinlikle haklısın kuzu
0 oy
(1,158 puan) tarafından

Sen kilo aldığın için öyle hissediyorsun bence kendi kafanda yazıp çizip oynuyorsun:) 

Dogum yapmışsın kuzum ne güzel anne olmuşsun tadını çıkar tamam kendini sal demiyorum ama çokta sıkma kendini kilo da zamanla verirsin 
(38 puan) tarafından
Emzirme dönemi sorun o dönemi bi atlatsam zayıflarım da

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 132 göst.
0 oy
6 cevap 116 göst.
0 oy
19 cevap 387 göst.
+2 oy
6 cevap 132 göst.

409,901 soru