0 oy
280 göst.
Diğer kategorisinde (4,669 puan) tarafından

image

Merhaba kızlar yazz doğum kontrol hapı aldım daha önce Yasmin kullandım bunu bilmiyorum bugün adet kanamam başladı eczanede adetin başlayınca kullan dediler ama şu alttaki beyaz haplar nasıl kullanılacak  hangi günler icicem onları en üstten mi basliycam bugün içmeye bilenler yazabilir mi acaba 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yeni ameliyat olmadın mı dr kullan mı dedi kensin mi soruyosun
(4,669 puan) tarafından
Sıkıntı mı olur ki neden öyle dedin canım
tarafından
Anladım canım başlangıç yazan yerden ok ile gösteriyo aırayı zaten canım ordan devam et
(13,401 puan) tarafından
Rahim duvarını inceltiyo uzun süreli kullanımda sonra birkaç aya toparlıyor bırakınca sigara kullanma asla bunu kullanırken yan etkisi en az olan bu doğru demiş ben de kullandım 6 ay kadar reglim çok azalınca eşim bıraktırdı
tarafından
Yok canım merak ettim hani dr ne dedi diye genelde dr danışmadan ilaç kullanmayı sevmem de
(4,669 puan) tarafından
Sigara içmiyorum zaten canım da doktor korun dedi bi yöntem önermedi bende hap aldım Yasmin kullandım enfeksiyon ve mantar yaptı eczane de bunu önerdi
-Reklam-
0 oy
(13,401 puan) tarafından
Ara vermeden içeceksin yani bugün en baştan başla beyazları da içiyorsun her gün aynı saatlerde içmeye dikkat et genelde o beyazlara geldiğinde regl döngün başlar 2. Hapta falan. Yani bunda ara vermek yok
(4,669 puan) tarafından
Biliyorum canım ara vermek yok dedi eczane Yasmin kullanmıştım o adet olunca ara veriliyordu
 Benjm aklıma takılan beyaz haplar oldu
(13,401 puan) tarafından
Onlar hormonsuz hap. Sadece gün kaçırma diye konuluyor canım
(4,669 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım :) sağolasın
(13,401 puan) tarafından
Rica ederim canım:)

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 88 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Merve... (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 304 göst.
0 oy
3 cevap 418 göst.
0 oy
7 cevap 224 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (4,669 puan) tarafından soruldu

411,756 soru

12,395,369 cevap

44,130 kullanıcı

Kategoriler

...