0 oy
102 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (87 puan) tarafından
Kızlar merhaba yaklaşık 10 gündür oğlum sürekli ağlıyor hastaneye gittik diş dönemi normal diyor ama kendi mavfetti artık kendi uykumu düşünmüyorum ama oğluma bir şey olacak diye korkuyorum sürekli ağlıyor sabaha kadar ve asla durmuyor kucağa alyom inmek istiyor yatiryom bagiryo boğazı çok kötü oldu sesi çıkmıyor artık yine başka doktora gidecem cuma günü ama sanki o da aynısını diyecek önereceğinz bir şey varsa dinlerim bide bu kadar ağır geçirmesi normal mi kim görse oğlumu seninki gibi çocuk görmedik biz diyoz

4 Cevaplar

+1 oy
(87 puan) tarafından
Gerçekten cinsellik sorusunu sorunca herkes bakıyor başka bir şey sorunca sadece 6 kişi görmüş sonra niye cinsellik sorusu soryon diye linç yiyoz
-Reklam-
0 oy
(307 puan) tarafından
Canım sünnet oldu mu
(307 puan) tarafından
Benim oğlum şu an 18 aylık ve 18 aydır senin anlattığın gibi gece uyumazdı sürekli ağlardı gündüz mızmızdı çocuğun meğersem pipisini de tıkanıklık varmış ve doğduğundan beri doğru düzgün tuvaletini bile yapamıyormuş rahatsızdı O yüzdenmiş Geçenlerde çocuk kendini yerlere attı Elimizde kaldı Ağlamaktan artık Son raddeye gelmişti acile gittik orası kızarmıştı Doktor dedi acilen sünnet olması lazım ertesi gün hemen sünnet yaptırdık çocuk rahatladı
(307 puan) tarafından
Belki oğlunda da öyle bir problem vardır
(87 puan) tarafından
Çocuk cerrahisine de gittik öyle bir şey demedi ama bakalım farklı bir doktora gidecez
(307 puan) tarafından
Anladım Ben başından geçtiği için cevap vermek istedim Çok geçmiş olsun canım
(87 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun
0 oy
(318 puan) tarafından
Yenilerde mi böyle yoksa sürekli mi ağlayan bir bebek eğer yenilerdeyse mutlaka bir sıkıntısı vardır yüksek ihtimal diş olabilir farklı bir doktora götürmekte fayda var. Yok sürekli ağlayan biriyse bişi diyemem 
(87 puan) tarafından
Yeni böyle oldu canım
0 oy
(3,932 puan) tarafından
Benim bebeğiminde çok gazı var susmuyor ağlıyor içim parçalanıyor daha 20 günlük acile gittik çok gazı var dedi fitil ve gaz damlası verdi ama garibim hala acı çekiyor rabbim tüm bebeklere şifa versin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 38 göst.
6 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 44 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Seherl (881 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 55 göst.
1 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 101 göst.