0 oy
265 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (3,855 puan) tarafından
38+4 günlük hamileyim bugün doktor kontrolüm vardı. Alttan muayene etti 2 cm açılma var bebek 3 kilo dedi ve başı aşağıda nst de istediğim gibi kuvveti yerinde vs dedi. Cuma gel doğurtayım seni dedi. İlk doğumum normal kendi sancımla vs olmuştu nişan geldi öyle gitmiştim. Nasıl yani suni mi vereceksiniz dedim. Yok desteklicez doğumu yoksa gece olur o zaman da ben istemiyorum gözümün önünde olsun kendim gireyim doğuma falan dedi. Evrakları verdi cuma günü sabahtan gel yatışı falan yapalım dedi. Ama ne yapıcam bilemedim yani doktoru dinlemesem bu sefer gece yarısı olsa veya haftasonu denk gelse başka doktora gelicek doğum. Başına böyle bişey gelen var mı ne yapsam bilemedim kızlar 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten gelmiş ve acilman var biraz destek ile uzun sürmez gelir sende 2 gün bol bol yürüyüş, ilişki,hurma merdiven vs çık sıcak duş al acilman cogalsin 
(3,855 puan) tarafından
Destek derken neyi kastetti onu anlamadım. Yürüyüş hurma vs yapıyorum zaten de
tarafından
Alttan destek ve suni verebilir
(3,855 puan) tarafından
Suni ilkte almadım istemiyorum da almak
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bence doktoru dinle canım benimde gitmedim başka doktora denk gelmiştim ama çok şükür o doktorda çok iyiydi ilgiliydi Allah razı olsun 

Sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah Rabbım tek avazda kurtarsın 
(3,855 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim. Eşim de doktoru dinlemekten yana bu durumda yorum yapmayalım dinleyelim diyo
tarafından
Yani haftan da iyi canım erkende değil en azından
(3,855 puan) tarafından
Geçen hafta baktığın da istediğim gibi değil demişti zaten
tarafından
Bence sen dinle doktorunu canim
0 oy
(1,919 puan) tarafından
Ben bebeğin kendi kendine gelmesi taraftarıyım. Sırf kendi doğurtmak için bebeğin gelmek isteöediği bir vakitte gelmesi için zorlamak bana saçma geliyor. Gerçi sizin açılmanız falan varmış ama siz bilirsiniz yine de
(3,855 puan) tarafından
Ben de o yüzden kararsız kaldım ama haftasonu olacak nöbetçi başka doktora denk gelicem haliyle ben de doktor da bu durumu istemiyoruz. Açılma var başı da baskı yapıyor aşağıda vs deyince kafam karıştı arada kaldım
0 oy
(24,278 puan) tarafından
Devlete mi gidiyosun dostum. İlle o doktorda olmasını istersen doktorun dediğini dinle. Ben hiç kendi sancimla yapmadım dogumu. Hep suni verildi mecburen. Öyle de oluyo doğum. Ama suni sancı vermeden nasıl destekleniyo ben onu anlamadım. Hiç bilmiyorum yani nasıl desteklenir. 

Ben olsam eğer doktoruma güveniyorsam ne derse yapardım. Neticede uzman olan o. 
(24,278 puan) tarafından
Guveniyosan doktora bırak . Peki özelde gece olunca o doktor gelmiyo mu. Benim ilk doğum gece oldu.  Gece 3 TE kalktı geldi doktor.
(3,855 puan) tarafından
Bilmiyorum ki gelmiyor demek ki öyle dediğine göre sormakta aklıma gelmedi açıkçası
(24,278 puan) tarafından
Allah Allah. Ben ozellerde hep öyledir zannediyorum. 2 gün kaldı he şimdi . Ay çok heyecanlı. Valla denk gelmez diyodum. Tam okul açılmadan gelecek minnoş☺️ neyse sağlıkla gelsin de önemli olan o ☺️
(3,855 puan) tarafından
Valla ya ben de erken gelir diyordum beni şaşırttı. Doktor hepten ters köşe yaptı☺ yarın toplantı var 11 de öğretmenle konuşucam olmadı 1 hafta geç başlasın. Hemen yollamak istemiyorum belki üzülür gitmek istemez kardeşi geldi diye
(24,278 puan) tarafından
Konuş bakalım. Ama bence babası götürsün kabul ederse tabi kendi

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 333 göst.
0 oy
9 cevap 373 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 256 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy