+2 oy
763 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (73 puan) tarafından

Gurbette olanlar var mı 

• Bende annemlerden uzağım şuan oturmuşum birden aklıma geldi annem babam kardeşlerim hüngür hüngür ağladım:'( çok özlüyorum onları be 3 sene oldu evleneli hala ilk gün gibi özlüyorum burda kimsem yok canım sıkılsa gidecek yerim yok ben İstanbul'da onlar Adana'da en sonra kurban bayramında görmüştüm :'( öyle işte buraya içimi dökmek geldi :'(:'(:'(

31 Cevaplar

0 oy
tarafından
Gurbette olanlar tekmi gelecek postta :)
(7,924 puan) tarafından
Ne zaman çıkacak kocan
tarafından
3 sene 3 ay var
(7,924 puan) tarafından
Nedeni ni sormicam üstüme vazife değil.  Yorumlarda gördüm.

Allah kolaylık versin sana
tarafından
Sağol canim
(1,124 puan) tarafından
Geçmiş olsun kaç yıldır içerde benim kaynimda içerde
-Reklam-
0 oy
(2,361 puan) tarafından
Bn cnm 4 senelik evlilyim ama hic alisamadim bi anne türküsü duysm özllikle ağlıyorum kardeşlerimi de çok özlüyorum:(
0 oy
tarafından
4 yıldır gurbetteyim kimseyi de özlemiyorum çekirdek ailemle mutluyum çok şükür ☺
(73 puan) tarafından
Ailemle bende mutluyum şükür onların yokluklarinida arıyorum:)(
0 oy
(77 puan) tarafından
Aldı senedir gurbetteyim Eşimin işi hayatı boyunca her zaman gurbette olacağım ve her zaman onlardan uzakta olacağım Aslında ailemden uzakta olmaya alıştım kendimi çok fazla kolay Alıştırdım bu duruma Tabii ki özlüyorum Ama en çok da arkadaşsızlık hiç kimsenin olmaması Yani 6 senedir bir şehirde yalnız olmak sadece biraz beni üzüyor
0 oy
(7,924 puan) tarafından

Uzağa gitmedim gurbetlik nedir bilmem :)

Allah kolaylık versin sana 

0 oy
(2,832 puan) tarafından
8 sene oldum evleneli 2 senedir uzagim ailemden bende cok ozledim onlari
0 oy
(54 puan) tarafından
Bende istanbuldayim ailem Mardin'de 6 senelik evliyim ve İstanbul'da ikamet ediyorum ama ordan her dönüşümde içim buruk bir şekilde dönüyorum vee alışmam baya bir zaman alıyor :/
0 oy
(2,930 puan) tarafından

Aramızda arabayla 20 dakkalık yol var ona rağmen 1 hafta geçince bayadır gitmedim annemlere diyorum. Allah kolaylık versin gülüm inanırım cok zordur :(

0 oy
(13 puan) tarafından
Aynı  kaderi yaşıyoruz bende gebzedeyim annemler Adana'da iki yıl oldu evlenip geleli ve çok zorrr.
0 oy
(2,951 puan) tarafından
Bende istanbuldayım ailem Bitlis te 2 ay önce gittim memleketime 2 ay kaldım nasip olursa iki sene sonra temelli gidicez Bitlis’e ailem yakın olucam 
0 oy
(881 puan) tarafından
Ben de 4 senedir evliyim 4 senedir uzağım. Özellikle 1 senedir fazla gidemez olduk 6 aydır gitmedim. Benim de ailem adanada. Aslında 3 4 saat mesafede ama kısmet olmadı gitmek. İlk defa bu kadar uzun süre gitmedim çocuğum sürekli görüntülü konuşurken hadi giden hadi gidek diyor anneanne geliyim mi diyor yakında sanıyor onları yavrum benim. O an ağlayasım geldi bir de hamileyim bu aralar daha çok duygusalim çok iui anlıyorum seni :(
0 oy
(166 puan) tarafından
Bnde adanada gurbetteyim maalesef isteridm kendi memleketimde ailemin yanında olayım.
0 oy
(259 puan) tarafından
Canım bende gurbetteyim ailem Konya'da ben Artvin'de insan istiyor yanında olmayı özlüyor da ben alıştım benimde kimsem yok eşimden başka bende kurbanda gördüm Allah'ın izni ile haftaya Perşembe kız kardeşim geliyor pazar günü annemlerle halamlar geliyor sevincliyim
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Neden oraya evlendiniz çok mu aşık oldunuz :) ben bu ozleme ve riske degecegini dusunmedim kimsenin o yuzden yakindan biri ile evlendim uzaga da bilerek gonlumu de beynimi acmadim uzaksa direkt bağ kurmadim.
0 oy
(13 puan) tarafından
Ahhh gurbet bende 4 yil olacak pkadar zorki kimsesiz olmak tabi cocugum kocam ve karnimdaki Allah nasıp ederse yavrum olacak ama anne oldumda annemi cok özlüyorumm ailemi kardeslerimi 
0 oy
(18,181 puan) tarafından
Gurbette olup bundan şikayet etmeyen nadir insanlardanım sanırım :) iki aileye de uzağız kafamız rahat yılda bir bazen iki kez giderim gittiğimde bir aya yakın kalırım ama uzakkende sorun etmem özlem var ama dışarda okumanın çalışmanın avantajı sanırım kimsesiz hissetmiyorum çünkü yalnızlığa alışkınım 
0 oy
tarafından

Kilis’ten İstanbul’a gelin geldim bende. Aynı şehirde ablam var ama sorsan aynı şehirdeyiz. O bir yakasında ben diğer.. İnşaAllah nasip olursa bu ay annemlerin yanına gideceğiz :) 

0 oy
tarafından
K.marastan önce İstanbula sonra sakaryaya geçtik valla en son 1.5 yıl önce gittik memlekete eşimle ayni köydeniz.7 gün kalıp döndük.Ben gayet rahatim  burada .
0 oy
(2,768 puan) tarafından
Çekirdek ailemle birlikte uzakta olmayı o kadar çok istiyorum ki......
0 oy
(5,750 puan) tarafından
Ben 20 senedir gurbetteyım ama senede iki üç defa gider gelirim ailemin yanına. Bazen insan yaninda olsunlar istiyor. 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 350 göst.
15 Mart 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kayrmm (683 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 1,167 göst.
8 Ocak 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hamiş (817 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 152 göst.

409,905 soru

12,324,017 cevap

39,055 kullanıcı