+2 oy
973 göst.
Aile kategorisinde (30 puan) tarafından

Yazık oldu kiza 

Farkındamısınız narin ile ilgili post açıldığın da kimse doğru düzgün yazmaz yorum yapmaz 

:( çok üzücü Pekiii narin nerede ? :(

17 Cevaplar

+6 oy
tarafından
Günde onlarca post açılınca ve bi gelişme olmadan aynı şeyler yazılınca haliyle söyleyecek bir şey kalmıyo
(30 puan) tarafından
Dimi

:(
-Reklam-
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Ne yazsin millet olan olmus oldurmusler kaldirmislar kizi iste ama olusu nerde onu neden cikarmadilar
(30 puan) tarafından
Onu demek istemedm ki

Pek oralı olmayanlar var sanki :(
(2,787 puan) tarafından
Ya bence yanlis anlasilmasin ama millet zamanla alisiyo bu duruma simdiki verilen tepkiler ilki gibi degil
(3,290 puan) tarafından
Oralı olmak değil elden ne çare geliyor hep üzülüyorum ama yapacak bsy yok
(235 puan) tarafından
İnsancil görünümlu hayvanlar işte Böylelerini asacaklar bakalım bıdaha böyle şeyler yaşanıyormu bikere ya bikere denesinler bakalım....
0 oy
(7,637 puan) tarafından
 İçimden geçen malesef   toprak ta  ınsallah bır yerde tutuluyor olsun isterdim
(30 puan) tarafından
Evet artik yasama gibi akilda düşncemiz yok ama narinnn yokkk itiraf olmayinca da yavrucak allah bilir ne halde :(
0 oy
(571 puan) tarafından
Narinin yaşadığını sanmıyorum artık maalesef bide amcayı tutukladılar. Ceset ortaya çıksa müebbet yiyormuş olmayınca daha az ceza yiyormuş. Yani adam itiraf etmiyor benim dinlediğim haberler böyle bu adam itiraf etmezse çocuk çıkmayacak mı korkunç ya 
(14,126 puan) tarafından
Nerden biliyorlarmis kimse bilmezken okdr zamandir nerde o zaman cocuj:(
(2,787 puan) tarafından
Biliyolar ve soylemiyplar bence
tarafından
Tanidigimiz kişi narinin teyzesi hic uzak degil kesin bilgi hanimlar henuz bulunmadi
(1,286 puan) tarafından
Amcayi guvenlik icin tutuyolarmis yani disarda birileri zarar vermesin diye suan butun supheler onun uzerinde oldugu icin rabbim kimseye yasatmasin evladiyla sinamasin ins
(14,126 puan) tarafından
Nerde bu cocuk ya :( gunlerdir perisan olduj
0 oy
(2,290 puan) tarafından
Daha bugün yeni gelişme okudum amcasının arabasında idrar ve kan bulmuşlar. Kız öldü bence açıklamıyolar herhalde 
(30 puan) tarafından
Bende okuduk kusma ve kani bulunmuş
(571 puan) tarafından
Of neden kustu işkence filan mı yoksa:(
(2,290 puan) tarafından
Birde amcası narinin babasına demiş ki sana öyle bir yaşatacağım ki ömrün boyunca unutamayacaksın demiş. Aile arasında bir sorun var ve bedelini Küçücük narin ödedi :((
(235 puan) tarafından
Lânet olsun insancıl görünümlü hayvanlara para hırs bürümüş gözlerine.boylelerini de onlara da aynı o işkenceden yapılsin ve asılsin bakalım bıdaha böyle şeyler yaşanıyormu bikere denesinler bakalım yaa nerde bu devlet nerede adalettt
(1,812 puan) tarafından
Busra05 amcada babda o iddayi ret etmiş yalan demisler haberlerde girdum
0 oy
(9,695 puan) tarafından
Benim anlamadığım şey madem amcası öldürmüş cesedi nerde. Ne gizemdir bu açıklanmadı gitti. 
tarafından
Aklıma.su geliyor canım ya kızı yaktı küllerini savurdu Allah'ım sen pislikleri dünyadan yok et nerede bu kız
(9,695 puan) tarafından
Ama neden açıklanmıyor açıklansın herkes nerde diye merak etmesin
tarafından
Dimi ama ya
(30 puan) tarafından
Üstüne üstlük birde yayın yasağı var :(
tarafından
Ay Allah sorsun kimin parmağı varsa annedende şüphe ediyorum sanki ben
(9,695 puan) tarafından
Kesinlikle aileden çıkacak ya amcası abisi annesi babasi dışında hepsinden şüphe ediyorum onlar yapmış aileden çıkacak sonucu
0 oy
tarafından
Narinin yeni haberlerini okudum şöyle yazıyor kız için 

Amcasının arabasından kan dışkı ve kusmuk bulunmuş 

Narine aitmiş birde petroldeki.adam demiski koyu kahverengi  battaniye ye sariliydi ön koltukta 
(30 puan) tarafından
;( Allahim :( rabbimmmmm
0 oy
(396 puan) tarafından
Bı haber sitesi nde battaniye içinde çıkarıyorlar sanki narin gibi çok üzgünüm idam edilsin bu köpekler.amca köpeğinin arabasında idrar kan kusmuk varmış neden kusmus ki ya 
0 oy
(2,929 puan) tarafından
Ailesi ne olduğunu biliyorlar yakınları yaptıkları için söylemiyorlar. O askerlere jandarmalara da yazık ya o sıcakta her yerde arıyorlar 
0 oy
(2,933 puan) tarafından
Benimde kızım var çok etkilendim ben bu olaydan. Gönül ister bir yerde tutulsun ama herşey öldürüldüğüne dair yol alıyor bari bir mezarı olsun.
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Ne yazalım mesela koskoca T.C DEVLETI yayın yasağı getirdi ,keşke elimizden gelse bulsak
0 oy
(3,477 puan) tarafından
Mezarlıklarda aranıyor öldüğü kesin büyük ihtimalle amca yerini söylemiyor
0 oy
(20,339 puan) tarafından
Sözün bittiği yer ülkenin geldiği son nokta çocuklarımızın canı hiçe sayılıyor Allah ailesine sabır versin değişik bir ülke olduk ne ararsan var
0 oy
(17,443 puan) tarafından
Sebep olanların iki dünyada yüzü gülmesin huzur bulmasın inşallah sorumluların hepsini başına iş açanı sebep olanı göz yumanı bulup ceza vermeyenlerden de Rabbim sorsun hesabını 
0 oy
(63 puan) tarafından
Ben birinci ağızdan duyuyorum. Amcamin kızı narin'nin ailesine komşu, daha hiç bir gelişme yok diyor. Biri öldü cenazesini çıkardılar falan dedi öyle birşey yok.. onun anlattığına göre amca yapmamış diyor. Narin o amcasiyla komşuymuş diyor zaten sürekli arabasına binermiş kardeşleriyle. Bilmiyorum artık 
(396 puan) tarafından
Yakan söylüyor adam narini on koltuk ta görmüş
0 oy
tarafından
Yazacak birşey bulamıyor insan içine birşey oturuyor her adını gördüğümde 
0 oy
(2,546 puan) tarafından
İyi de Heryerde haber portallarinda sürekli görüp bizzat takip ediyoruz .burda neden yorum yazalım bu umrumuzda olmadığı anlamına gelmiyor.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 246 göst.
0 oy
6 cevap 144 göst.
7 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Anonim59 (209 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 403 göst.
16 Şubat 2024 Aile kategorisinde ...... (859 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 254 göst.
20 Ağustos 2023 Aile kategorisinde Zuhalll (735 puan) tarafından soruldu