Ya kıyamam ben ona ya kulaklarını kapatıp saklanıyor mu içim ezildi sanki kendi kızımı gözümün önüne getirdim öyle yapsa içim parçalanır yemin ederim :( yapma nolur o meleğin ne suçu var neden bağırıp hırpalayıp onu bu hale sokuyorsun yazık günah değil mi? Hayır madem psikolojin tek çocuğa bile yetmiyor neden ikinciye hamilesin kusura bakma da keşke önce kendi psikolojini düzeltmek için destek alsaydın. Gerçekten gece vakti üzüldüm çocuğa ya içime dert oldu. Sakin olmak zorundasın hamile olmasan psikiyatri desteği al derdim ama ilaç da kullanamazsın. Sakin olmak ZORUNDASIN. o senin canından bi parça Allah onu sana emanet etmiş en güzel şekilde bakıp büyütüp yetiştirmen için. Çocuğa güzellikle anlat annecim hadi arkadaşlarının yanına gidelim bakalım ne oynuyorlar sen de oyuna katıl, annecim hadi şunu beraber yapalım hadi bana yardım et benimle birlikte sen de yapmaya çalış sana güveniyorum yapabilirsin beraber başarabiliriz vs.onu yüreklendirecek cümleler kur sürekli. Anlamasa bile sen konuş güzel güzel. BAĞIRMADAN ! çok üstüne gitmeden, bir şey yapamadığında kızmak yerine; olsun tekrar deneyelim vs.bu şekilde ılımlı yaklaşmalısın. Bak çok ciddiyim benden sana bir arkadaş tavsiyesi; çocuğun hayatıyla oynarsın. Hayatın hiçbir yerinde tutunamaz. Lütfen ona güzel davran. Doğum yaptıktan sonra gerekirse bi uzmanla görüş kullanabileceğin ilaç varsa sakinleşmek için kullan. O tuvalet eğitimini de zorlama artık çocuğu zaten korkutmuşsun bari hırpalama daha fazla