0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (509 puan) tarafından

Hanımlar eğitime kaç yaşında başladınız benim oğlum 20 aylık oldu başlasam mı acaba diye düşünüyorum. Nasıl yaptınız eğitim süreçinide anlatırsanız sevinirim:)

2 Cevaplar

0 oy
(583 puan) tarafından
26 aylık yeni başladım 1 haftada öğrendi sadece geceleri bez takıyorum bir süre sonra onu da biraktiracagim. Tuvalet eğitimi diye bir kitap almıştım aylardır onu okuduk süreç te de hep ondan bahsettik.1 hafta dene istersen eğer istemezse ara verir yine denersin.Konusup kendini ifade edebiliyorsa daha kolay olur.
(583 puan) tarafından
Kitabın çok faydası olur onu bence 1 ay gibi yada 15 gün gibi bir süre de okuyun yerlessin beynine sonra başla istersen hazırlamış olursun. Lazimlik almadım ben klozete aparat aldım direk ona alistirdim.
(509 puan) tarafından
Aynen aşina olsun öyle başlayacağım. O aparatı görmüştüm ilk korkar mı acaba diye düşündüm. Başladığımda lazımlıkla başlayayım dedim
(583 puan) tarafından
Onu da aylar öncesi aldım ben kitapla birlikte tuvelete goturup herşeyi anlatıyordum. Yine de sen bilirsin.
(509 puan) tarafından
Peki teşekkür ederim
(583 puan) tarafından
Rica ederim
-Reklam-
0 oy
(430 puan) tarafından
Kızımdan bekledim işaretleri ve bir sabah bezi yırttı attı kilot giycem dedi. Ve çıkarış o çıkarış 28 aylık falandı 
(509 puan) tarafından
Benimki şuan bezden çok rahatsız oluyor. O yüzden aklıma düştü. Hemen başlamam sadece aşina olsun ilk zamanlar sonra başlayayım diye düşündüm
(430 puan) tarafından
Bizim de tamamen çıkarmadan önce bezi istemiyordu ama tuvalete gitmeden üstüne yapardı. Tekrar bez isterdi hiç diretmezdim. Yine öyle bir gün olacak derken ilk üstüne işedi yine de bezi istemedi öylelikle bir anda başlamıştık :)
(509 puan) tarafından
Bakalım bizimki nasıl olacak :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
0 oy
3 cevap 73 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Fatmanurozdemir429 (68 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 68 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Lokumcum (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Su1880 (119 puan) tarafından soruldu

404,901 soru

12,129,348 cevap

36,496 kullanıcı

...