+3 oy
1,644 göst.
Aile kategorisinde (248 puan) tarafından
Ben günlük duş alırım gunde 3 defa çamaşır degstırırım ama esım kokuyosun dedı sız ne derdınız

42 Cevaplar

0 oy
(5,381 puan) tarafından
Doktora git normal değil demekkki .enfeksiyondan olabilir 
-Reklam-
0 oy
(3,875 puan) tarafından

İdrarın kokusunu nasıl almış:D nasıl bi burun var adamda

0 oy
(970 puan) tarafından
Nioli yağını bir deneyin
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Bende senin gibiyim benim eşimde dedi 1 ay önce gittim vajinal enfeksiyon dedi birde bi losyon varmıs duurumun müsaitse onu kullan dedi özelmiş o losyon adını unuuttum alamadım 
(557 puan) tarafından
Four you nün var güzel diyorlar ben yıkama köpüğünü aldım gayet güzel
0 oy
(2,659 puan) tarafından
Niola yağı ya da lavanta yağı kullanabilirsin canım hem kokuyu alıyor hem de enfeksiyonu bitiriyor 
0 oy
(583 puan) tarafından
Enfeksıyonjn var barız bellı eczaneden mixovül diye bir fitil var gece yatamadan önce at hem kaşıntı,enfeksiyon koku akıntı herşeyi temizliyor 
0 oy
(235 puan) tarafından
Allah aşkına ya deseydin bı dönüp kendine bak sanki kendileri çok temiz kokuyor ya
(583 puan) tarafından
Vajinal koku ciddi anlamda rahatsız edici bir kokusur. Kendın bile duyar iğrenirsin  Benımde başıma geldi Allahtan eşim şehır dısındaydı o yokkken tedavımı oldum rahatladım
0 oy
(199 puan) tarafından
Haddimi aşmış olmak istemem benimki tamamen ıyı nıyetten...bazı insanlar idrardan sonra sadece peçete ile siliniyor. Su+kurulama ile koku kalmaz diye düşünüyorum 
0 oy
(310 puan) tarafından
Kız aynı bende öyle ya emziriyoruz ondan heralde ayrıca benımkı de bana öyle dedi gratise gittim önce deodorant aldıö bende vardı zaten ama çeşit çeşit aldım eşimin kartından  :)) demenin bedeli ödendi
0 oy
(105 puan) tarafından
Nioli yağı kullan günlük 1 2 damla kiloya damlar enfeksiyon varsada iyi gelir koku içinde etkili ben kullanıyorum bazen akıntı olduğunda vs de kokabiliyo 
(105 puan) tarafından
Kiloda damlat yazmıştım yanls olmasn
0 oy
(4,043 puan) tarafından
Valla benim esim de der :) adet olacagim ve oldugim zaman farkli kokuyomusum. Düzensiz adet olurum bazen gel kokla bakalim olcam mi derim :)))
(478 puan) tarafından
Çok iyiymiş:D
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Aslında iyi bisey demiş belliki mantar var ve sen fark etmedin ilerlemeden doktora git
0 oy
(254 puan) tarafından
Vajinal enfeksiyon olmus olabilir canm . Çok afedersiniz erkekten geçen enfeksiyon diyecektim. Eşine bizzat belirt kadın doğuma muane ettir geçer mutlaka geçmiş olsun 
0 oy
(165 puan) tarafından
Post sahibi erkek gibi geldi bana kızlar
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Bunda üzülecek bişey yok canım. Enfeksiyonun olabilir. İlk evlendiğim sıra eşim bana söylemişti ben koku alamıyordum. Doktora gittim enfeksiyonum varmıs ilaclar verdi geçti. Sende bi kadın doguma git
0 oy
(1,258 puan) tarafından
Vajinal kokuysa sen kendin de farkedersin canım. Farkettin mi öyle bir şeyi 
0 oy
(2,456 puan) tarafından
İltihap vardır o zaman
0 oy
(208 puan) tarafından
İç çamaşırına günlük niola yağı kullan, Esra Ezmeci markalı da var
0 oy
(4,349 puan) tarafından
kokan ter mi  başka sey mi anlamadim  başka şey bile olsa ne zevk varmis eşinde  tabi orası  korkar ilişki esnasında 
0 oy
(347 puan) tarafından
Vajınal kokuyla dus al üst baş degıs ılgısı yokkı   adam tiksinmiş..   Çözüm bulman ıcın eczaneye *** bır ürün al yada kadın doguma

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 270 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,835 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 520 göst.
2 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Rana koncuk (248 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 169 göst.
25 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ElaLii (536 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 986 göst.