0 oy
168 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (645 puan) tarafından

Hayırlı geceler arkadaşlar. Doktor insülin direnci için bana bu ilacı verdi. Daha önce önce kullanan var mı? Ne gibi etkilerini gördünüz? Bilgisi olan yazarsa sevinirim 

image

6 Cevaplar

0 oy
(645 puan) tarafından
Post çıksın ♥️ 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben kullandım bıraktım bunu
(645 puan) tarafından
Neden bıraktın canım? Yan etki mi yaptı? Doktor ne için vermişti sana
tarafından
Evet canım aşırı ishal yaptı afedersin. Doktoruma söyledim bırak dedi. Hamile oluncada ilacı bırakıp insüline gectim
(645 puan) tarafından
Yaa anladım canım. Teşekkür ederim cevapladığın için ♥️
tarafından
Rica ederim canım
0 oy
tarafından
Yaklaşık beni 1 haftadır hayattan soğutan ilaç :/.aşırı bulantı ve ishal yaptı ama öyle böyle değil inatla yan etkileri yenmeye çalışıyorum çünkü çevremde kullanan kim varsa aynı etkileri gösterip bir süre sonra düzene sokmus 
(645 puan) tarafından
Yeni mi başladın canım? Ben de 2 gündür kullanıyorum ama ishal yapmadı. Sana ne için vermişti doktor ve çevrendekilere
tarafından
İnsülin direnci için verdi 1 hafta oldu işte başlayalı
0 oy
(7,639 puan) tarafından
  İlk başta ishal yapabilir zamanla geçer  zayıflsmana yardımcı olur  düzenli yutarsan gaz problemi yaşamazsın
(7,639 puan) tarafından
Valla yıllardır kullanıyorum şeker hastasıyım  105 kiloydum  65  yaklaşık 5 senedir   sabit ishal  bağırsaklarını çalıştırdığı için   rahatlıkla  kullanabilirsiniz
(645 puan) tarafından
Ayy gerçekten mi? İlaç ile mi bu kadar kilo verdiniz? Ben de çok kiloluyum ve diyetteyim
(7,639 puan) tarafından
Sadece ilaç değil  şeker olan gıdalar uzak durucaksın    sonucta ilaç yardımcı konumda asıl olan boğazını tutacak sın
(645 puan) tarafından
İnşallah canım. Zaten tatlı, şeker, ekmek bıraktım ve Spor da yapıyorum
(7,639 puan) tarafından
Verirsin o zaman
0 oy
(645 puan) tarafından
Post yukarııı
0 oy
(2,751 puan) tarafından
Ben de insülin direnci için kullanıyorum. İlk başta yan etkileri hayattan bezdiriyor ama sonra düzeliyor. Mide bulantısı karın ağrısı ishal gibi etkiler yaptı.
(645 puan) tarafından
Ben de diyetisyene gidiyorum. Çok dikkat ediyorum spor yapıyorum ama veremiyorum kilolarımı insülin direncinden dolayı
(2,751 puan) tarafından
Ne zamandır gidiyorsun ne zamandır ilacı kullanıyorsun canm? Ben ilaca başlayınca diyetisyene başlamıştım.
(645 puan) tarafından
Ben 1 aydır gidiyorum ilaca 2 gün oldu başlayalı ama diyetisyenim bilmiyor insülin direncimin olduğunu. Bu sefer gittiğimde söyliycem
(2,751 puan) tarafından
Diyetisyen tahlil istiyor aslında istemesi mi senden? Söylemen daha iyi olur. İlaca yeni baslamişsın pes etme vermeye başlarsın.
(645 puan) tarafından
İstemişti kan vermiştim ama doktorum sanırım insülin direncime bakmamış. 3 gün önce yine gittim ben söyleyince öyle baktı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
11 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Metehannyksl (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 98 göst.
0 oy
8 cevap 358 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
12 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Eslem 01 (200 puan) tarafından soruldu

404,867 soru

12,128,388 cevap

36,491 kullanıcı

...