Damdan düşenin halinden yine damdan düşen anlar, ikiz zor üstüne üstelik birde lohusa psikolojisi eklenince daha da zor... Seni çok çok iyi anlıyorum ama geçiyor bak bunu ben söylüyorum benki çok ama çok karamsar takıntılı bir insanım ben bile bunu söylüyorsam inan bana kuzum, 4. Aydan itibaren gaz derdin artık yavaş yavaş bitiyor, evin düzenine gelince, keşke aynı şehirde olsak da seni ağlasam evimi düzenimi görsen , evime gelenler bu evde ikiz bebek var asla diyemez, çünkü biz ikiz anneleri öyle bir sistem , öyle bir düzen oturtuyoruz ki, diğer temiz düzenli hanımlarından hiç bir farkımız kalmıyor, öncelikle yapman gereken en önemli şey aynı saatte uyumaları eğer bunu başarısan çok rahat edersin, gece uykusuzluğu seni bir süre zorlayacak o yüzden gün içinde 3-4 uyku yapıyorlarsa ilk zamanlar genelde gündüz uykulari fazla olur , uykularinin birinde senle onlarla beraber uyuyacaksin ki gücün olsun, 2. Uykunlarinda evini toparla, 3. Uykularında yemeğini yap, yemeklerini günlük yapmaya kalkarsan çok yıpranirsin, fazla yapıp bir kaç günlük yemeye bakın ben öyle yapıyorum , yemeğim olduğu günler yemek yapmak yerine ya çocuklar uyurken kahve keyfi yapıyorum yada poğaça kek yapıp buzluga atıyorum kahvaltı yapacak fırsatım olmadı zamanlar yada akşam çayın yanına çıkarıyorum, buluntu gibi oluyor , mamalarıni saatli ver , çok fazla acikmalarina fırsat vermeki ağlamaya krizlerine girmesinler malûm ikisi birden ağlayınca insanın eli ayağı dolaşıyor, bebeler düzene bayılıyorlar , uyku saatleri ve mama düzenli olduğu sürece işin daha da kolaşacak şuan en zor zamanlarin ama gaz sorunu bittikçe daha da keyifli hale gelecek canım benim :)