0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (32 puan) tarafından
Hepinize hayırlı günler tecrübeli anneler size ihtiyacım var 3 yaşında kzima tuvalet eğitimi başladım bugün 1 hafta oldu elhamdülillah küçük olanı haber ediyor hatta kndisi gidip yapıyor ama büyük olani söylemiyor coook korkuyor oturup kalkiyor yapmıyor altına yapıyor sonrada bağırıyor hatta temizlemek için kilodunu dahi açtırmıyor çok bagriyir ağlıyor naapmak lazm bu korkusunu yenmek için

4 Cevaplar

0 oy
(637 puan) tarafından
Hayırlı günler canım sen kakası içinde çocuğu takip edip yapacağını anladığın zaman tuvalete götürmen gerekiyor sürekli gözün üzerinde olsun eğer birkez kakasını tuvalete yaparsa korkusu gider yaptığı zamanda güzel güzel anlat eğlenceli hale getirerek kakaya by by diyoruz şeklinde
(32 puan) tarafından
Herşey denedm korkuyrm diyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide küçüğü soyluyo ama büyüğünü kıyıda köşede yapiyo korkmuyo tuvaletten sadece söylemek istemiyor
(32 puan) tarafından
Bnm kızım korkuyrm diyor:(
0 oy
(545 puan) tarafından
Biz de üstüne de yapmıyordu tutuyordu. Kendine yastıktan yataktan koltuktan destek alarak kakasını tutuyordu. Ben şöyle bi çözüm buldum tuvalet biraz batıyor aman yapçak bişey yok :) parmak boyası veya suıu boya ile fayansları boyamasına müsade ediyordum bu sayede tuvaletin içinde tutuyordum ve gelince mecbur yapıyordu belki fikir olur
(32 puan) tarafından
Tuvalete zaten asla gtmedı çok ağladı lazmlk aldm onda yapıyor çişini inanın herşey denedm çok korkuyrm diyor zmanla geçer mi yoksa bişiy yapmak lazmmi onu blmiyrm
(545 puan) tarafından
Kakadan ilk etapta korkuyorlar canım daha 1 hafta olmuş. Sürekli konuş kakayı eğlenceli hale getir sende tuvalete git otur ohh rahatladım falan de  15-20 güne kakayı çözersin inşallah
(32 puan) tarafından
Allah razı olsun İnseAllah öyle olur tutuyor kabız oldu bütün gun yapmadı normalde çok sık çıkardı
0 oy
(3,527 puan) tarafından
Ben de 3 yaş 2 aylıkken başladım 2 3 ay oluo başlayalı benim ki de ilk 2 3 gün yapmıodu tuvale kabız olma derecesine geldi sonra zorla götür götür bi defa yaptı korkusu krldı ve bezi hayatından çıkar kesinlikle nereye gidersen git bağlama yoksa zor olur
(32 puan) tarafından
Bez bağlamiyrm küçüğü az çok elhamdülillah söylüyor kaçırdigida oluyor ama büyük çok korkuyrm diyor geldiğini anlıyorm ama asla oturtamiyorm açıyor korkuyrm die ağlıyor

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 159 göst.
25 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dunya.dln (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
25 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 231 göst.
0 oy
3 cevap 160 göst.

Kategoriler