+1 oy
215 göst.
Diğer kategorisinde (652 puan) tarafından

29 uncu haftaya günler kala ufaktan başlayalım hazırlıklara ne  olur ne olmaz diye elimin altında dursun istedim alacak olduklarimda var daha da bunlar hazırda dursun diye düşündüm erken doğum riskine karşı ne olur ne olmaz sizler yaptiniz mi hazırlık hamiş anneler

image

3 Cevaplar

0 oy
(3,853 puan) tarafından
Hayirla kucağına almak nasip olsun ❤️
(652 puan) tarafından
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin
-Reklam-
0 oy
(1,184 puan) tarafından
37+3 daha hazirlamadim bugün yarın hazırlarım bende maşallah sağlıkla gelsin inşallah 
(652 puan) tarafından
Kız Allah seni ne yapmasın doğumun gelmiş desen olcak Allah korusun erken doğum filan olsa ne yapacan
(1,184 puan) tarafından
4 üncü gebelik canm benim sezeryanla doğum yapicam planlı inşallah cuma günü kontrolümüz var gel alalım dediklerinde hazırlar giderim
(652 puan) tarafından
Hmm anladım da benim kızımda 37 haftada sancım geldi gittim o yüzden bunda da korkuyorum 34 te de riskliydi sancım ve acilmam vardı yattım o yüzden hazirlayayim dedim korkuyorum yine aynı olurum filan diye
(1,184 puan) tarafından
Allah korusun sağlıkla zamanında gelsin inşallah benim de endişelerim var hazırlıklara yavaş yavaş başlarım ama doktorum değişti korktu 4 üncü sezeryan olunca bizi üzdü biraz o yüzden geri bıraktık sağlıkla bişey yok şu gün gel alalım ikinizde sağlıklı siniz dese yeni doktor bende hemen hızlıca toparlanirim o moral e ihtiyacımız var yani
(652 puan) tarafından
Anladım benimde geçenlerde olmuştu öyle morel bozukluğu 14 ünde yine kontrol var bakalım benim doktorum ne dicek bu defa
(1,184 puan) tarafından
Sağlıkla gelsinler de inşallah
(652 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
(80 puan) tarafından
Bende bu gün alacaklarımi alacam ondan sonra yıkamaya başlayacam yavaş yavaş çantayı hazirlayacam 
(80 puan) tarafından
Bunun cinsiyetidemi kız
(652 puan) tarafından
Hayır erkek
(80 puan) tarafından
Benimki kız
(652 puan) tarafından
Allah sağ salim kucağımıza aldirsin
(80 puan) tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

+1 oy