0 oy
165 göst.
Diğer kategorisinde (869 puan) tarafından
Kızlar tarifi yok çevrede hiç böylesi yok hep ağlıyor garip garip istekleri var yeni okula beşladı diğer çocuğum arasını bvyle kısa tuttuğum için pişman etti beni elim ayağım titriyor normal insanların yaptığı normal şeyler lüks benim için ne yapacağım ben

4 Cevaplar

0 oy
(476 puan) tarafından
Benim kızım 4 yaşında hala aynı canım dışarı cikiyorz da biraz duruyor ama dışarı cikmadigimiz günler evin içinde çok yıpratıyor beni ne zaman geçecek bunlar ne zaman rahata erisecegiz inan hiç bilmiyorum 
(869 puan) tarafından
Heryerde aynı benimki birde sürekli kucak istiyor normalde dışarısı için ağlar abisini okula götürürken gitmemek için direnir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bebeğim 2 yaş sendromu olabilir benim kızım da tam 2 yaşında şu an düz duvarlara tırmanıyor emin ol ama ben artık oluruna bıraktım Bir de okula başlatmak için sanki biraz erken çünkü tam 2 yaş  sendromu olduğu için birazcık ters tepebilir çocuklar da erken davranmış olabilir misin okul için belki onun siniridir bilmiyorum ki ben okula bu yaşlı başlatmayı düşünmüyorum ben de çalışan bir anneyim ama yine de en azından bir sene daha evde benimle olmasını tercih ediyorum bu arada ben de hamileyim zorlanıyorum ama yine de düşünmüyorum 3 yaşına kadar
(869 puan) tarafından
Yok okula başlayan 6 yaşında
(869 puan) tarafından
Canım yanlış yazdım galiba iki çocuğum var çalışmıyorum okullu olan 6 yaşında onu okula götürüyorum diğeri evden çıkmak istemiyor
0 oy
(1,459 puan) tarafından

2 buçuk yaş kardeşi 5 aylık

Az önce ek gıda emzigiyle elma verdim aynı emzikten kendisi de istedi :(

Kendisinin bebeklikten kalma var ona da verdim 

Kardeşinin diş kasiyicisi, çıngıragi,biberonu herşeyini kıskanıyor 

(869 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun destek olmadan gerçekten çok zor. Baştan beri hiç destek almadım çok yorgunum belki sabrım bitti
(1,459 puan) tarafından
Amin canım tüm annelerin yardımcısı olsun inşallah
0 oy
(14,409 puan) tarafından

Ben de de 2 yaş ve 4 yaş sendromlu 2 bebek var Bakıyorum saçma sapan sebepsiz ağlıyorlar hemen balkona çıkıyorum sigara içiyorum kendime geliyorum :)

(869 puan) tarafından
Ben çıkamıyorum çıkayım birinin canına mal olur
(14,409 puan) tarafından
Diğeri kaç yaş
(869 puan) tarafından
6 ama oda laf anlamıyor

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 860 göst.
7 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 307 göst.