0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (353 puan) tarafından
Çişe başladık bugün yeni nasıl olacak bilmiyorum cis kac dk bir goturmeliyim sizce bez takmali miyim alıştırma kilodu almıştım onu giydirimmi 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hayır hiç bir şekilde bağlama kafası karışmasın canım Rabbım kolaylık versin yani ben dakika tutmadım vallahi öyle kızım söylemeden götürürdüm hep
(353 puan) tarafından
Sürekli soruyorum çişin geldi mi diye götürüyorm gitmek istemiyor arada
-Reklam-
0 oy
(5,399 puan) tarafından
Kac aylik ilk 3 gun fazla bsey beklememek lazım cocuktan yani altina yaparsada moralin bozulmasin çişin var mi diye sor ara ara cevap vermesede aklindan yer ediyor sıvı içtikten  20 25 dk sonra gotur tuvalete yavas yavas alisiyorlar altina kacirsada moral bozma hic bsey giydirme sadece ic camasiri ve sort giyse yeter alistima kulodu bez falan gereksiz kafalari karışıyor 
(353 puan) tarafından
26 aylik olduk erken mi ki acaba diye düşünüyorum kendi kendime o zaman giydirmiyim alıştırma klodu
0 oy
(2,979 puan) tarafından
15 dakkada bir sor çişin geldi mi de ,benim kızım 10 dakka içinde üç kere çişim geldi diyordu yani sürekli sor altını açık bırak birşey takma tek şort kalsın yeterli 
(353 puan) tarafından
Öyle yaptım şuan içimde biraz endişe biraz korku değişik bir duygu inşallah tez zamanda ogrenir
0 oy
(1,458 puan) tarafından

Ben  bezlemedim sadece uyurken bezledim 

Alıştırma külotu da almadım 2 gün biraz üstüne biraz yerebiraz lazimliga yaptı 3. Gün tamamen lazimliga yapmaya başladı 
Ayıcık ile gösterdim bak o yaptı sıra sende gibi
15,20 dkda cisi geliyordu bu arada 
Kakasindan korkuyordu onu da yeni aştık şükür darısı size
(353 puan) tarafından
İnşallah canım kac ayliktu başladığınızda
(1,458 puan) tarafından
26 aylık başladım olmadı bıraktık
31 aylikta başladık ve öğrendik şükür
0 oy
(18,469 puan) tarafından
Düm düz külot giydirdim bez bitti dedim yatağına da bebek alt açma örtüsü serip üzerine kalın battaniye serdim çiş yapsa da alta geçmiyor bence bu iş ya hep ya hiç şeklinde hallolur bir tak bir çıkar kafası karışır 
(353 puan) tarafından
Aynen doğru söylüyorsunuz bende takmadım başladık bakalım inşallah olur

İlgili bir soru bulunamadı

411,137 soru

12,375,389 cevap

42,788 kullanıcı

Kategoriler

...