0 oy
150 göst.
Tatil-Seyehat kategorisinde (1,423 puan) tarafından
Ayyyy. O kadar çok yer ve dolandırıcılar vardi hangisi gerçek hangisi değil anlayamadık.  Sizin gittiğiniz bi yer varmı uygun tek gece konaklamaya izin veren. Belki buradan buluruz . Yoksa güvenilmiyo.  Hatta bugün bir yer bulduk diyor ki bir geceliği 4000 lira peşin öderseniz %20 indirim yani 3200 Ama yok yarısını şimdi yarısını da gelince ödeyelim derseniz o şekilde de yaparız gibisinden dedi ama adamlara konum atar mısınız dedim atıkları konumda Instagram'daki ismi ile uyuşmaya farklı bir yer çıkıyor yani inandırıcı geldi mi derseniz ucuz olması acaba dedirtti bizi ve karşımıza iki ayrı site çıktı o da inandırmadı Hatta size isimlerini de söyleyeyim

Bana instagram da çıkan isim

Medwaybungalowsapanca. Yetkilisi fatih turmuş

Buradaki numara ile WhatsApp'tan kurduğum iletişimde de bana attıkları konumdan çıkan sitede farklı bir site O da şu

Sapancanorthvillabungalov farklı yerler. Buraları bilen duyan varmı

5 Cevaplar

0 oy
(5,654 puan) tarafından
instgram otellerine bakma ordakilerin cigu dolandirici reklam olarak cikanlar. bizde dolandirildik iki sene once. gecen sene ets turdan baktik ayarladik. bence ets tatilbudur. trivago jollytur tarzi yerlerdeki sapanca bunglov ilanlarina bak.en azindan guvenilir steler ve dolandirilma ihtmalin yol. pyramit deluxe gittik. ets den sanirim bulmustuk
(5,654 puan) tarafından
1500 tl kapira yatirmis esim iki aylik da bebisim var bana supriz icin. kafam dagilsin diye:) ciktik yola gttil atilan konuma baska bungalov var. dediler ki sabahtan beri gelen 17. kisiymisiz. bari okadar yol geldik bebekle bos yer bulup kalalim dedik en sonki boş bungalovu bizden once gelen savci kiralamis. yani savciyi bile dolandirmislar. bi bardak soguk su ictik. bari hazir geldik bari mangal cangal yapalim donelim dedik izmite yuvaciga gittik mangal yaptik kiraladik mangal et met tavuk falan aldik yedik ictik ciktik yola aksam uzeri. geldik istanbula.:)sikayetvarda cok sikayet vardi m  harfi ile basliodu sanirim isim mesut mehmet mahmut oyle biseydi isim esimin ibana para yolladigi
(1,423 puan) tarafından
Vayyy anasını yaaa SSavcıyıbile  hı Allahım bildiği gibi yapsın öylelerini.
(5,654 puan) tarafından
amin aynnen oyle. bankayi falan aradik ama tabi fast ile gttigi icin iptal olmadi. para gtmis oldu.
-Reklam-
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Bizim gittiğimiz yerin numarasını verebilirim istersen çok memnun kaldık 1 ay önce 9000 liraydı şimdi nedir bilmiyorum 
(1,423 puan) tarafından
Çok iyi olur canım adınıda verirsen hatta
0 oy
(1,315 puan) tarafından
Savibuorg diye bi sayfa var instagram da, orda güvenilir Sapanca evlerini bulabilirsiniz
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Emin misin canım bngolova gitmek için çok böcek var 1 gün kaldık hemen geri döndük diyenleri gördüm ben burda :))) 
(14,187 puan) tarafından
4 sene kaldık hiç denek gelmedik böceğe :))
(2,156 puan) tarafından
Ne bilim canım burda gördüm bir kaç kişi yazmıştı :))
0 oy
(14,187 puan) tarafından

Biz Uğurlu bungolava gidiyoruz sürekli Temmuz da da gittik 

4 cü kez :)

(1,423 puan) tarafından
Link varmı canım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
21 Ocak 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekkk (12,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 196 göst.
3 Temmuz 2021 Tatil-Seyehat kategorisinde Melekkk (12,031 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 67 göst.
20 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
9 Ağustos 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Maviş annesi (106 puan) tarafından soruldu

403,372 soru

12,082,594 cevap

36,359 kullanıcı

...