+1 oy
727 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (47 puan) tarafından
Kilo probleminiz varsa hangi bölgenizde göbek basen vs 

44 Cevaplar

+1 oy
(13,379 puan) tarafından
158 boy 57 şu an 4 aylık hamileyim. Memnunum ya elhamdülillah kilodur alınır verilir Allah karaktere zeval vermesin bacı☺️
(15 puan) tarafından
Bende dört aylık hamileym kilo ve boy da aynı
(13,379 puan) tarafından
Dr un hedefi 65 :) daha üstüne çıkmak yok dedi ama bakalım :) sağlıkla kucağına al inşallah
(15 puan) tarafından
Alamam ben hala bulantılarm oluyo iştah sıfır
(13,379 puan) tarafından
Benim sadece sabah var zor bir gebelik değil elhamdülillah
-Reklam-
+1 oy
tarafından
116 kilo 1.70 boy 
tarafından
Bnde kilo 115 boy 1.75 :( napacaz böyle bide kilo vermiş halim 132ydim
tarafından
Doğuma kaç kilo ile gittiniz normal.miydi sezeryan mı nasıl geçti
tarafından
Şuan hamile değilim malesef ilk oğlumda 112 ile hamile kalmıştım 117 ile doğuma gitmiştim benim erken dogum oldu sağlık problemlerinden dolayı uzun zaman sonra 132 kiloya çıktım 111 kiloya düştüm şu sıra 115 oldum şuan ikinciyi istiyorum 6 ay oldu olmadı daha doktora gidecem işte
+1 oy
(1,957 puan) tarafından
Bir buçuk metreyim 58 kiloyum şükür  bu o kadar yerin altında var senden derler
0 oy
(2,983 puan) tarafından
160 boyum 50 kilom memnunum ama göbeğimden memnun değilim üç aylık gibi gözüküyor 
(47 puan) tarafından
Bende 56 kg 164 boyundayim zayıfım ama göbek var ne kadar zayiflasam da gitmiyor fazla da zayiflasam yüzüm çöküyor iyice göbek hala orda
(2,983 puan) tarafından
Sen ben olabilir misin acaba bende öyleyim:)
(47 puan) tarafından
Bizi diyet değil spor kurtaracak bence
0 oy
(735 puan) tarafından
1.60 boyum 61 kilo du en son benim genel olarak basen ve kalça da kilom bacaklarda da var üst tarafta biraz daha üst tarafımda olsun isterdim hedef 65:))))))
0 oy
(1,065 puan) tarafından
170-70 memnunum elhamdülillah
0 oy
(7,786 puan) tarafından

70 dim iki ay önce ve göbeğim vardı hiç sevmiyordum 

Şimdi 60 kiloyum hamileyim ve göbüşümü seviyorum:D

(11 puan) tarafından
Merhaba canım hamilelikte nasıl kilo verebildin bende 68 kiloyum 14 haftaligim ama kilo çok artsın istemiyorum çünkü boyum 1.57 var mı onerebilecegin biseyler
(1,579 puan) tarafından
Bende bekliyorum :)
(7,786 puan) tarafından
Mide bulantım çoktu cnm bnm birşey yiyemedim doğru düzgün
(1,579 puan) tarafından
Iyy o zaman kalsın ilk hamileliğinde 9 ay mide bulantısı yaşamış biri olarak çok korkuyorum :) umarım sağlıkla kucağına alırsın canım
(7,786 puan) tarafından
Amin inşallah canım ☺
0 oy
(8,357 puan) tarafından

Az bisi göbek  .az biisi basen var fazlalık. Ama eşim memnun zayıflamak istemiyorum. Boyum 160 kilom 63 :))

0 oy
(611 puan) tarafından

Hangisinden başlayayım ki  :) 

Boyum 1.61 kilom 75,7 bu sabah tartıldım.  

İlk çocukta bir anda 18 kilo verdim doğumdan sonra. İkincisinde de öyle olur nasıl olsa diyerek abandım abur cubura.  Tekrar diyete girdim bugün. Kaynımın düğününe kadar on kilo hedefim var. 

Kilom genel olarak karın ve basen bölgesinde yoğun olarak. İnşallah gider :angel:

0 oy
tarafından
171 boy, 113 kilo, 6 aylık hamileyim. Hayatımın belki de hiçbir döneminde kilomdan memnun olmadım. Her zaman yüz kilo üstü değildim, 60larda olduğum zaman da oldu ama gene memnun değildim. İnsanın kendini sevmesi gerekiyo bence bunun için önce. Kendini sevmedikten sonra en kusursuz hatlara da sahip olsan sevmeyecek bişey bulucaksın çünkü.
tarafından
İlk gebeliğim bu, henüz doğum yapmadım. Allah nasip ederse doğuma bi 3 ay kadar var. 120 civarında hamile kaldım ben, 9 14 haftalar arası iştah kaybı ve sürekli kusma yüzünden 15 kiloya yakın bi kilo kaybım oldu. Doğumun ne şekilde olacağını henüz bilmiyorum açıkçası ama nasip olursa vajinal doğum istiyorum. Sezaryen gözümü korkutan bi durum
tarafından
Sema ben ilk doğumu 120 kilo ve sezeryan yaptım şimdi 2 ye hamileyim ve 117 kiloyum zorunlu sezeryan oldu ve iyileşme süreci çok zordu kilodan kaynaklı muhtemelen buda öyle olacak
tarafından
Kilo illa ki bişeyleri zorlaştırıyo bunu kabul etmek lazım, ama süreci daha başlamadan düşünerek zorlaştırmaya gerek yok bence. Allah kolaylaştırsın umarım. Kaç haftalık oldu bebeğin doğum ne zamana
tarafından
6 hafta
tarafından
Daha yolun başı, Allah vakti geldiğinde sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
0 oy
tarafından

1.60 boy 68 kiloyum kilomdan memnunum aslında ama bazen da diyete giriyorum şöyle 60 olsam hatta 55 olsam daha da iyi olacak diyorum ama bu boğazımı tutamıyorum inşallah verecem şu bir kaç kiloyu ☺ azcık basen ve arka tampon büyük benim :D

0 oy
(3,568 puan) tarafından
Boy 168 kilo 61 62 arası gelip gidiyor 58 oak.icin çabalıyorum diyelim 
0 oy
(1,546 puan) tarafından
1.86 boyum ayakkabisiz  

tam 89 kg yum. Altina düşünce sırık gibi duruyorum diyeti bu gün bıraktım bu yüzden.

5 sene önce 122 kg ile doğuma girmistim hey gidi gunler :D 

Göbeğim düm düz bu kiloya rağmen bel inceltme ameliyati olmustum zaten belim de cok ince popo ve ic bacak bolgesi cok malesef 
(47 puan) tarafından
Ayy maşallah ne kadar uzun boyunuz servis boylusunuz, eşinizin boyu kaç merak ettim siz 1.86 olunca
(1,546 puan) tarafından
Eşim 1.93 kuzum. Ah böyle 1.55 minyon hatun olmak o kadar isterdim ki. Kiz kardesim 14 yasinda 1.88 boy 44 numara ayakkabi giyiyor bu yasta sirf zorbalik gorup dalga konusu oldugu icin istemeyerek voleybola basladi en azindan sporcu desinler diye
(310 puan) tarafından
Kız ben 155 48 kiloyum ortada gezince beni gören yok :) giydiğin de yakışmıyor kısa olunca çocuk gibi oluyosun
0 oy
(4,567 puan) tarafından

178 boyum  50 kilom kilo problemim söyle var almaya çalışıyorum ama olmuyor 

0 oy
(13,862 puan) tarafından
165 im 53-55 arası gidip geliyorum veremedim şu dibini 

Memnun değilim özellikle göbekte son 4 kilo o
(47 puan) tarafından
Bence boyunuza göre ideal kilonuz -4 de yüzünüz çöker mı bilemedim siz kendinizi hangi kiloda seviyorsanız o kiloda olun tabi
(13,862 puan) tarafından
Çok kibarsınız ❤️
Hep 48 lerde idim , 50 ye razıyım bklm  verebilirsem))
0 oy
tarafından
45 kiloyum 153 boyum aslinda saglikli kilomdayim ama biraz daha alsam daha iyi olcak ama alamiyorum 
0 oy
(4,072 puan) tarafından

Hamileyim şu an ama doğumdan sonra şu göbek 2kilo almaya hemen 3 aylık gibi çıkmasa çok memnun olucam:dizzy: Bakalım korseyi uzun uzun takıcam bu sefer inşallah işe yarar

155-64 kiloyum şu an(:

0 oy
(724 puan) tarafından
1.65 boy 53 kilo.Sadece sıkılaşmak istiyorum spor yapmak zor geliyor.İnşallah başlayacağım birgün.
(47 puan) tarafından
Boyunuz göre kilonuz ideal evet sporu hayatımıza alabilirsek keşke benimde diyet değil artık spora ihtiyacım var 56 kg yum bende ama göbek var
(724 puan) tarafından
2 doğum yaptım.Özellikle popomu sıkılaştırıp şekillendirmek istiyorum ben ama küçüğüm daha 2 yaşımda iş güç vs derken halim kalmıyor gözümde büyüyor spor.
0 oy
tarafından
1.72 boyum var, 82 kiloyum. 6 aylık hamile olduğum için HENÜZ dert etmiyorum. Doğumdan sonra 60a düşmem lazım, tüm planlarım hazır ama bakalım evdeki hesap çarşıya uyacak mı?

Ben direkt ilk Kalça ve üst bacaktan alıyorum sonra diğer bölgelere yayılıyor.
(47 puan) tarafından
İst bacak basen kalça da kilo problemi olan bayanların ostrojen hormonu çok güzel çalışırmis o sebeple kiloyu o kısımdan alıyorlarmis
0 oy
(1,579 puan) tarafından
160 cm 73 kiloyum bu ara diyetteyim hedefim 60 şuan memnun değilim 6 aylık hamile gibiyim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 473 göst.
9 Ekim 2020 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gri Kedi (2,693 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 221 göst.
5 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 723 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,970 soru

12,367,550 cevap

42,139 kullanıcı

Kategoriler

...