+2 oy
1,098 göst.
Diğer kategorisinde (698 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

image

image

image

bu 3. Postum link attığım için silinmiş diğerleri :) kızlar TÜBİTAK yayınlarının meraklı minikler adında  bir uygulamasi var. Yıllık 295 TL ödüyorsunuz 1 defa. Her ay miniklere böyle setler geliyor. Ben birkaç ay önce 2 yıllığına 150, TL'ye üye olmuştum şimdi yıllık 295, olmuş ama yine de uygun. Eşleştirme, yapıştırma, yapboz, birleştirme vs. Birsuru şey geliyor. Buraya atmadigim bulmaca da gelmiş bu ay. Her ay farklı konsept geliyor. Yeni üye olacak olanlar bu seti de satın alsın bence 29 TL bu set de ben bayıldım  :) trafik levhalarını resimlere göre kızım yapıştırdı. Otobustekileri de ben okudum yerlerini kendi buldu yapıştırdı :) 

37 Cevaplar

+1 oy
(5,592 puan) tarafından
Sagol canim hic haberim yoktu boyle seylerden :) Allah razi olsun.
(698 puan) tarafından
Bide orda sol üstte dergi yazan yere tıklayıp en üstteki trafik setini de seçin bence o bu ayın yayını. Sonraki üye olanlara gelmeyebilir. Bu set de güzelmiş 29 TL tek fiyati
(5,592 puan) tarafından
Sagol canim , gorselde ki dergi ile mi geliyo bu etkinlikler. Gecmis donemlere ait bi kac daha dergi var onlari da almak istiyorum da acaba onlarda da boyle etkinlikler var mi
(698 puan) tarafından
Evet her ayinkinde farklı etkinlikler var. Arı kuşu olan etkinlikte maske yapımı vardı mesela o maskeyi kullanıyor daha da arı kuşunun etkinliği pek mükemmel bişey değildi. Siz dergiler bölümünden bakıp beğenip alabilirsiniz :) trafik setini alın mutlaka bu çok güzel bu ayın seti olduğu için yeni üyelere gelmez büyük ihtimalle
(5,592 puan) tarafından
Aldim canim onu ,digerlerine de baktim 9 liraydi :D artik bi etkinlik olmasa da okuruz resimlerine bakari, diye dusundum :)
(698 puan) tarafından
Hayırlı olsun :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sana zahmet bana özelden link atabilir misin canim
0 oy
(4,298 puan) tarafından
Ben Aralık'ta üye oldum oğlum 2 yaşındaydi biriksin dedim iyi ki de öyle yaptım :) kışın bol aktivite yaparız. 29 TL olan setin adı ne canim onada da bakiyim 
(698 puan) tarafından
Yok bu ay ki set canım trafik seti sana gelmiştir o zaman :) onu yeni üye olup da gelmeyecekler için dedim
(4,298 puan) tarafından
Evet 2 gün önce geldi ben açmıyorum yaşa uygun değil diye :)) ben çok uyguna üye olmustum aşırı pahalanmis uyelik
(698 puan) tarafından
Aynen 2 yılı 150, TL'ye üye olmuştum ben de
0 oy
(1,443 puan) tarafından
Canım özelden link atarmısıın çok teşekkür ederiz
(698 puan) tarafından
Attım canım
0 oy
(4,066 puan) tarafından
İsmi ne ki ne olarak geçiyor? Biz de mereklı minik e üyeyiz. Bunu hiç duymadım. 
(698 puan) tarafından
Aynısından bahsediyorum canım. Size gelmedi mi bu bu set?
(4,066 puan) tarafından
Aa bu meraklı minikmiş zaten:)) bu ayınki daha gelmedi bize. Ben bunu baya plastik oyuncaklı bişey sandım uyku sersemi:)
(698 puan) tarafından
Derginin tek fiyati bu. Bu ayki seti alın dedim yani trafik setini :)
(4,066 puan) tarafından
Bi iki güne bize de gelir heralde bu sayı:)
(698 puan) tarafından
Gelir gelir :) ben çok beğendim bu sayıyı
0 oy
(722 puan) tarafından
Ben de abone olmuştum kızım küçük daha ama ilerde onun için biriktiriyorum çok güzel faydalı dergiler hem oyunlar var hem bilgiler cocugu olan herkes alsın.
(698 puan) tarafından
Evet bizim gelinin bebeği de küçük ona da dedim üye ol biriktir diye
(722 puan) tarafından
İyi yapmissin canim benim kız da 26 aylık pek anlamiyor sadece etkinlikleri yapiyoruz arada okumayı öğrenince gerçekten güzel bilgiler var faydalı olacaktır.
(698 puan) tarafından
Kızım okumayı bilmiyor ben ona okuyorum etkinlikleri yapıyor :) mesela tavşan en arka koltukta ymis, kurt sincabın arkasında oturuyormuş falan okuyorum kendi yapıyor çoğu etkinliği ama sizinki daha küçük.
0 oy
(20,068 puan) tarafından
Geçen yıl o kadar abonel olmak için uğraştım ki anlatamam. Bilim çocuk bilim teknik ne varsa abone olacaktım. Hem çok da ucuzdu. Site hep hata verdi. 2 3 gün uğraştım . Hiçbir şekilde olmadı. Şimdi yine deneyeyim. Sağolasın 
(698 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(3,655 puan) tarafından
Bizde üyeyiz bayılarak yapıyoruz etkinlikleri. Bu ay ki henüz gelmedi. Çok güzel içeriği var. Bilge minik dergisini de öneririm canım o da güzel 
(698 puan) tarafından
Bilge minik ne kadar üyelik? Bu ayki fotoda attığım çok güzel :)
0 oy
(13,608 puan) tarafından
Ben geçen sene 3 dergi aboneliği için 170 tl falan ödedim sizin neden o kadar fazla ki içerik olarak çok güzel
(698 puan) tarafından
Benim 1 sene olmadı sürekli zam geliyor ondandır büyük ihtimalle. 2 yıllık 150, ye oldum ben ama şimdi 1 yıl 295 olmuş
0 oy
(761 puan) tarafından
Benim geçn sene vardı bir yıllık bitti çok güzel şeyler geliyor eğitici çok beğenmiştim ben 
0 oy
tarafından
1 yıl dolunca üyelik nasil iptal oluyor? 

Bende olayım benim bebis daha 18 aylık ama illa ki lazım olur dursun kenarda 
(698 puan) tarafından
Yenilenmiyor abonelik
0 oy
tarafından
Yasina gorw mi geliyo bunlar herkese ayni sey mi geliyo 
(698 puan) tarafından
+3 yaş var +7 yaş var
0 oy
(353 puan) tarafından
Abone olunca nasıl ödüyoruz kartla faln mi
(698 puan) tarafından
Aynen kartla
0 oy
(2,182 puan) tarafından

Link istiyorummmmm:)

(698 puan) tarafından
Attım canım
(2,182 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim ♥️☺️
(698 puan) tarafından
Rica ederim. Bu ay ki set yani resmini koyduğum sonradan üye olduğunu için gelmeyebilir ama sol üstteki yere tıklayınca dergi yazan yere tıklayıp en üstte trafik seti var 29 TL onu da alın bence bu set baya güzel
(2,182 puan) tarafından
Tamam canım evet gördüm teşekkürler ☺️
0 oy
(766 puan) tarafından
Bizde aboneyiz ama çok ilgilenmiyor benim kız
(698 puan) tarafından
Kaç yaşında?
(766 puan) tarafından
4 yaşında. İlgilenmiyor derken kitap dergi çok seviyor da kendi kafasına göre takılmak istiyor etkinlikleri yapmak istemiyor. Mesela Ağustos sayısında harita gibi bir şey vardı ya kartlardaki nesneleri orada arayıp bulması gerekiyor. Benimki 1-2 tane yaptı sonra kartları da alıp odadan kaçtı, kartlarla ayrı olarak oynamaya başladı
(698 puan) tarafından
Olsun o da bişey. Benim kızım da kafasına göre oynuyor. Bazen sıkılırsa rastgele yapıştırıyor falan :) bence onlar da gelişimi için faydalı şeyler kendi kendine oyun kuruyor mesela öyle düşünme :)
(766 puan) tarafından
Bunu duyduğuma sevindim, sağol
(698 puan) tarafından
Rica ederim :)
0 oy
(2,772 puan) tarafından
Bizde kızım için 2 senelik aldık 150 TL 

Gerçekten çok güzel aktiviteler var
(698 puan) tarafından
Aynen hem ucuz hem güzel
0 oy
(71 puan) tarafından
Bana da link atar mısınız hiç haberim yoktu bundan 
(698 puan) tarafından
Attım. Bu ay ki set yani resmini koyduğum sonradan üye olduğunu için gelmeyebilir ama sol üstteki yere tıklayınca dergi yazan yere tıklayıp en üstte trafik seti var 29 TL onu da alın bence bu set baya güzel
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Özelden link atar misin 
(698 puan) tarafından
Attım. Bu ay ki set yani resmini koyduğum sonradan üye olduğunu için gelmeyebilir ama sol üstteki yere tıklayınca dergi yazan yere tıklayıp en üstte trafik seti var 29 TL onu da alın bence bu set baya güzel
(2,864 puan) tarafından
Tmm cnm çok sağol
0 oy
(276 puan) tarafından
Canım bana da link atarmisin? Bende bime gelen yükselen zekanın kitaplarini alıp biriktiriyorum bunlarda çok güzelmis teşekkür ederim bilgi verdiğin için 
(698 puan) tarafından
Attım canım. Bu ay ki set yani resmini koyduğum sonradan üye olduğunu için gelmeyebilir ama sol üstteki yere tıklayınca dergi yazan yere tıklayıp en üstte trafik seti var 29 TL onu da alın bence bu set baya güzel
(276 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(15 puan) tarafından
Ben deniyorum ama olmuyo sepete eklemiyo nasıl abone oldnuz giriş yaptm kayıt oldm ama yıllık planı sepete eklemiyo 
(698 puan) tarafından
Ben birkaç ay önce olmuştum şimdi denemedim ama o şekilde sepete atım ödeme yapmıştım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 123 göst.
11 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (698 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 467 göst.
0 oy
2 cevap 255 göst.
4 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Mesude (2,531 puan) tarafından soruldu
+7 oy
15 cevap 407 göst.

410,913 soru

12,365,553 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...