+2 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde (2,988 puan) tarafından
Eşim yurt dışında çalışıyor oturum alacak şirketi ama oturum alınması için sicilin temiz olması gerekiyormuş öyle söylenmiş neyse Eşim orda olunca mecbur bana kaldı o iş bana dediği sicilimdeki dosyalar silinmelj ve ben bi durdum neden durdum çünkü eşimin sicili temiz diye biliyordum ki 4 dosyası varmış ne yaptinda bu dosyalar siciline işledi dedim söylemedi benimde midem bulandı ısrar ettim söylersem bana bakış açın değişir dedi ki aklıma çok pis şeyler geldi ve Eşim beni heryerden engellemiş size soruyorum böyle bisey yasasaniz ne düşünürsünüz 

18 Cevaplar

+4 oy
(16,664 puan) tarafından
Sildirebilme imkanın var ise ne olduğunu görebilme imkanında vardır bence. Maalesef senin sinek pek küçük görünmüyor 
(2,988 puan) tarafından
Ben sadece dilekçeyi yazdırdım canım şifresini değişmiş akilli aynısını.  Ben yapsam ne yapardı acaba
(16,664 puan) tarafından
Bence peşini bırakma dürüstlük ilişkide temel ilkedir
-Reklam-
0 oy
(617 puan) tarafından
Ohaaaa e devlet sifresini bilmiyor musun hemen baksaydin engellemek nedir aaaaa şok oldum yemin ederim emin misin engelledigine
tarafından
Ama sizin soylediginiz suclari olsaydi sildiremezdi belki hirsizlik yalti soylemeye utaniyor
(2,988 puan) tarafından
Her ne olursa olsun böyle bir baba olmamalıydı adımlarını atarken dusuncekti
(617 puan) tarafından
Ne olursa olsun sicili ne ise tavri yanlis karisina cocuklarina karsi tavri buyuk yanlis hem hatayi kendisi yapıyor hemde karisi hesap sormasin diyr engelliyor dupeduz uste cikmaya calisiyor tecavuz ciksrsa altindan yarin diycekki senin yuzunden cunku o kendini aklamaya calisiyor baksana sildirmek o kadar kolay degil sicili 4 suc sicili de kusura bakmayon kolay birsey degil bence yani ister doldurdu diyin ister ne derseniz diyin benim esim bana yapmış olsaydı ben bu kardesimden daha sert tavir alirdim o daha tavir bile almamis
tarafından
Ya büyük konuşmayin daha sebebini bilmiyodsunuz evlenmeden once oldugunu soyluyir ben sanmiyorum tecavuz taciz oldugunu o suclar silinkiyir cunku
(617 puan) tarafından
Buyuk konusmak degil benimki hanimefendi ben fikrimi soyledim dusuncemi paylastim ben benim esim yapsa tavrini asla kabul etmezdim git sabah bosan diyip engelleyecek ablasi devreye girince de baskalarinin agziyla konusma diyecek ben ne yaptim da bu tavri hakediyorum pardon? Siz ne derseniz diyin kocasi cok sinsi kusura bakmasin e devlet sifresini degistirip ortaligi yakmis ve  cocuklarinin anasini engellemis her yerden .. e devletten muhtemelen sicilin silinmrsi icin basvuru yapti silinince de karisina sen abarttin bisey yoktu diyecek bide kendi ailesinin gozunde kuruntulu biri gibi gosterecek daha da yorum yapmiyorum kinamiyorum buyukde konusmuyorum sunu yapardim bunu yapardim desem buyuk konusmus olurum sadece boyle sakin duramazdim o beni bastirirsa hakli oldugum yerde bende onu bi sekilde yakalardim yani
0 oy
(1,593 puan) tarafından
Haliyle aklımıza en kötüsü gelir al işte arkadaş ya hiç bir şey gizli kalmıyor bir gün mutlaka bir sebeble çıkıyor karşımıza niye böyle yapıyor bu eşler anlamıyorum neden vaktinde söylemiyor ki. Umarım seni tatmin edecek geçerli bir sebebi vardır canım seni ailenizi etkileyecek bir şey olmasın diliyorum 
(2,988 puan) tarafından
Bugün ablasına anlattım ablası sok oldu çocukların okul hayatını çok etkiler ilerde asker polis mesleğini seçemez diyor sicil çok önemli diyor oda offf hiç birsey gizli kalmiyormus bide dosyalar 2013 yılından
(1,593 puan) tarafından
Tabii ki etkiler ya Allah korusun ne diyim bilemedim bacım Allah yardımcın olsun ailesi bile bilmiyorsa ne olabilir karından kaçacak şey :(
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Oooo sıkıntılı konu 
0 oy
(10,531 puan) tarafından
Cok tehlikeli ben gonlunu yapar agzindan laf alırdım 
0 oy
(4,558 puan) tarafından
Aaa ne demek bunca zaman senden saklıyor ve sana diyor ki söylersem bakış açın değişir birde üstüne seni engelliyor yok belli ki büyük birşeyler saklanmış senden öyle basit birşey degil
0 oy
tarafından
Bebeğim senin sinek çok da küçük gözükmüyor ayrıca karısından saklayacak neyi olabilir ki sicilinde ilginç bir konu
(2,988 puan) tarafından
Sinek küçük derken canım hani derler ya senden öncesi seni ilgilendirmez valla sicilse ilgilendirir bence demi
tarafından
Kesinlikle ilgilendirir
(16,664 puan) tarafından
Senden öncesi karakterine hayatına sirayet edecek bir şeyse tabiki seni ilgilendirir
0 oy
(1,570 puan) tarafından
Aklıma herşey gelir canım ,bide engellemiş o kadar kötü yanı 
(1,570 puan) tarafından
Canım öncelikle çok üzüldüm senin adına,ama bu işin peşini bırakma, boşan demesi demekki çok fena şeyler yapmış ve nasıl bu kadar rahat boşan diyebiliyor.
(2,988 puan) tarafından
Ben evladlarimla daha çok üzüldüm ağlıyorum beni izliyorlar nasıl anlatırsın ki çocuklarına bunu
(1,570 puan) tarafından
Ağlama çocukların yanında etkilenirler
(2,988 puan) tarafından
Çok doldum üstüne engellemesi daha bir zoruma gitti
(1,570 puan) tarafından
Haklısın canım seni anlıyorum kafan karışık, çok sinirlisin ama ogreniceksin bir şekilde o zaman tepkini verirsin.
0 oy
(14,644 puan) tarafından
engelleyecek cesareti nerden buldu acaba kiz demekki bir haltlar var e devletten baksana 
(2,988 puan) tarafından
Şifresini değişti benim bakış açım değişince karıştırma diyor bide
0 oy
(4,146 puan) tarafından
Dört tane bide. Sen ne düşünüyorsan onu dusunuruz. Benim aklima ilk taciz geldi bide yasak madde. yoksa bakışın değişir demezdi. İcip icip kavga etse soylerdi
(2,988 puan) tarafından
Kavga değil bence çünkü güvenden bahsediyor suratına sıçtığım
(4,146 puan) tarafından
Pisman da gozukmuyo hala dengesiz tavırlar sergiledigine gore. Engellemek filan insan karisini nasil engeller ya
(2,988 puan) tarafından
Bu yurt dışına gitmeden bana vekalet verip gitti iki evi var birinde ben oturuyorum şuan diğerinde abisyle annesi şeytan diyor sat o evi boşanma davasını öyle aç
(1,345 puan) tarafından
İyi fikir en azından bir evin var
(557 puan) tarafından
Kesinlikle öyle yap g.ö.t üstü otursun p.e.z.e.v.e.n.k şuna bak ya şok oldum daha neler görecek bu gözler rabbim sana sabır versin 2 evlatla kolaylık versin bu adamla olmaz daha olay nereye gelmiş şuna bak hani herkesin aklına taciz ya da birini hürriyetinden mahrum bırakma geliyor benimde ilk akşama gelen bunlar oldu böyle bir geçmişi de varsa ailesinden hiç kimse bilmiyor mu o da çok garip bence biliyorlar Allah yardımcın olsun
0 oy
(11,131 puan) tarafından
yani bu sinek küçük değil bence. bir de engellemek ne? 

kavgaya karıştın adam mı yaraladın, kaza mı yaptım ne? yoksa başka şeyler mi? eğer bu durumu açıklamayıp sana bir şey demiyorsa sen de sildirmek için uğraşma. 

valla seda sayan haklı, bir erkek hayatıma girince hemen tc sini alıp araştırıyorum demişti. 
(8,947 puan) tarafından
Kavga vs olsa engellemezdi bence
Engellemek ne demek

Benim anam damat adaylarının önce sicillerine bakiyordu ama  yine gitti sicil hersey baslangictaki gibi olmuyorki
(2,988 puan) tarafından
Ah ah kendi elleriyle benim ellerime düştü akilli ama ben çok soğudum bunuda ona çok belli ettim bana yazmış soy adım ve iki çocuk var sadece host dedim senin soy adına kalmadım bana ve çocuklarına essek gibi bakacaksın dedim ama çoktan engellemiş insan engellemeden önce açıklama yapmazmj
(8,947 puan) tarafından
Tovbeeee kizzz ne engeli
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım sana. Ama araştır yarın bir sor bakalım neyin nesiymis. Sonrada kurtulmaya bak. Rabbim yolunu açık etsin inşallah senin kolaylık versin 
0 oy
(124 puan) tarafından
Çok İlginç bence araştır 
0 oy
(3,361 puan) tarafından
Ay hemen kocamın siciline girdim baktım. E devlet şifresini bilmemen başlıca büyük bir hata. İnşallah çok kötü şeyler çıkmaz ya. Zaten çok çok kötü çıksa Allah korusun tecavüz gibi... Birkaç yıl yatmış olurdu içerde. Gerçi memleketimin adaletine göre öyle olmuyor maalesef bu işler o ayrı.

Kesin zamanında bi kavga yada hırsızlığa karışmış. Bunlar en azından affedilebilir suçlar(Devlet tarafından)  

Çok kötüsü olsa yıllarca içerde kalırıd
0 oy
tarafından
Sucu adam yaralama cinayet uyuşturucu gibi yuz kizartici olsaydi 15  yıla kadar silinmiyo ondan dolayi muhtemelen hirsizlik, bircunu odememe gibi suc kaydi vardir 
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Google yazin sicilden hangi suclar sildirilir diye buyuk suclar sildirilmez cunku borç fln mi acaba 
0 oy
(90 puan) tarafından
Polise fln sorgulatsan söylemezlermi
0 oy
(974 puan) tarafından
Yüz kızartıcı suç olmasa bu tepkiyi vermez.Hırsızlık vs diye düşünmüyorum.Kesin taciz tecavüzdür

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 341 göst.
25 Aralık 2023 Diğer kategorisinde ryaaygt (332 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysegul&20 (5,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 211 göst.
14 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 183 göst.
17 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde &488769123 (75 puan) tarafından soruldu

404,110 soru

12,106,518 cevap

36,423 kullanıcı

...