+1 oy
205 göst.
Diğer kategorisinde (628 puan) tarafından
Kızlar bir kızım var 2 buçuk yaşında ama evlenir evlenmez gebelik oldu korunmaya ragmen üstelik kistim vardı doğumla beraber gitti şimdi ikinci kez anne olmak istiyorum ilkinde böyle bir durum yoktu bir anda geliverdi sürpriz oldu ama simdi iki üç aydır deniyoruz olmuyor bide hiç bir konuda bilgim olmadığını fark ettim yumurtlama günü vs nekadar sürer bunları bilmiyorum sitres yaşatıyorum.kendime Allah'ım kızımızi bize bağışlasın çok şükür bir evladım var ama çok istiyorum eğer hayırlısı ise 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canim adet takvimi uygulamasi kullanmani tavsite ederim adrtin duzenliyse o yumurtlama gunlerini soyler o gunlerde de hergun degil dd 2 3 gunde bi iliski yasamak gebelik sansini artirir soyleki yumurtlama donemi didindhamile kalinmaz ama atiyorum yumurtlama gunune 3 gun kala birliktelik olur sprem kanalda e gun canli kalabiliyo bu ne demek oluyo yumurtlama gununden onceki iliskiden ds gebelik olusabilir ya da yumurtlama gunun gecmistir ama 3 gun yumurtalar canli kalabilir o donemde de gebelik olusabilir adete 2 gun kala bile hamile kalanlar var sen yinede yumrtlama gunlerini takip edip o gunlerde 2 3 gun aralikla birliktelik yasarsan grbe kalma ihtimalin daha yuksek olur yok ben hesaplama istemem kesin yumurtlama gunlerimi bileyim ona gore iliskiye gireyim dersen ovulasyon testleri oluyo onlarla ogrenebilirsin 3 4 ay da cok kiss bi sure aslinda 1 2 yil bile hamilelik olusmazsa normal karsilaniyo neyle korunuyodun bu zamana kadar 
(628 puan) tarafından
Adet tarihlerim düzensiz maalesef adet bitti iki gün üst üste iliski oldu ama uzerinden 10 gün gecti yani gebelik olsa belli olurdu degilmi dün ve bugün yine oldu korunmasız akıntım vardı yumurtlama dönemi dediler bide ilaç kullanıyordum ama ilacı bırakalı 5 ay oluyor son 3 ayda gebelik düşüyorduk
tarafından
Simdi soyle en kotu ihtimali soyluyorum iliskinin ustunden 3 gun sonra yumurtlama olsa spermler olmese dollenme olsa ustunden 7 gun gecmis oluyo kan verirsen ogrenirsin baska turlu adetindd duzensizmis gunum gecti de diyemezsin 7 gunluk gebelik erkrn gebelik testinde bile cikmayabilir yani kan vermeden ogrenemezsin bunu hadi o iliskide tutmadi dunku bugunku iliskilerde de gebelik belli olmasi icin en az 10 gun gecmesi lazim ki kanda ciksin aslinda aksam olan iliskiden aninda dollenme olsa ertesi gune bile beta artis gosterir ama 3 gun gecikebilir dollenme gecikmese bile cok guzel bi artis olmaz betada haliyle ogrenemezsin sen son adet tarihinin ilk gunuden hesap ederek 40 gun say ornek veriyorum 1 hafta adet + 30 gun daha seklinde sonrasinda test yap yada kan ver adetin8n duzensiz olmasi karistiriyo durumu emin olmak istersen ovulasyon testi kullan dedigim gibi yumurtlama gerceklesir iliski olur 1 hafta sonra kav verirsin ogrenirsin
Bi de akinti basladiysa buyuk ihtimalle yumurtlama gunudur ama bu belirtiler tam dogruyu soylemez akinti erken gelebilir belki hic gelmez o ay degisir yani
(628 puan) tarafından
İnşallah hakkımda hayırlısı olur çok erken öğrenipte sitrese girmekte istemem aslında en iyisi dediğiniz gibi suan unutup beklemek
-Reklam-
0 oy
(14,709 puan) tarafından
Takvimim uygulamasını indirip takip edebilirsiniz

Bir de yatak da bebek konusunu kesinlikle aklına getirme bu da olmamasını çok etkiliyor
(628 puan) tarafından
Eşimde o sitres yok akışına bıraktı yani sürekli iliski olsun bebek olsun diye degilde tamamen korunmayi bıraktık sadece tarihleride düzenli değil dün ve önceki gün akıntım artti yumurtlama dönemi diye değerlendirdik bende takmıyorum yatakta ama düşününcede neden olmuyor diye sorguluyorum uzadıkça can sıkıyor

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 499 göst.
24 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Arya 56 (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,249 göst.
11 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Dnz40 (263 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 311 göst.
1 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Aslicikk (1,046 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 605 göst.