+1 oy
251 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,460 puan) tarafından
Kızlar ayak topuklarım da çok çatlak var yarık böyle krem sürüyorum nemlendirici ama geçmiyor ne yapabilirim yasayan var mı aranızda 

12 Cevaplar

0 oy
(51,775 puan) tarafından
çoraplarımi deliyor o çatlaklar krem surmek gerekiyo düzenli ama unutuyorum 
(4,460 puan) tarafından
Bende aynı canım unutuyorum
(6,187 puan) tarafından
maske yap . soyan maskelerden dun yaptim bn yarina soyulur . bebek poposu gibi oluo soyunca:)birbck iki  ay idare edio . donra yine maske
(4,460 puan) tarafından
Deneyeyim canm sağol
(1,542 puan) tarafından
Canım nasıl yapacağız tam tarif verirmisin
(6,187 puan) tarafından
maskeler hazir.  trendyolda mjcare siyulan ayak maskesi var. en guzeli o. ama diger markalarda ise yariyor. dermokil ayak maskesi yaptim son iki uc seferdir. bimde hakmar markette falan oluo turuncu paketli. gratiste var kendi markasi vatsonsta var. farkli markalar var onlari denemedim ama hepsi ayni isi goruyir bence hepsi ise yarar. paketin icinden corap gibi bisey cikio ayagina geciriyosun onu. o çorap gibi seyin icinde solüsyonu var onu döküyosun icine 90 dk ayakta kalio. patik gibi.:) sinra ayagini cikarip duruluyirsun.okadar. bikac gun icjnde kendi kendine soyuluyor.sogan zari soyar gibi elinle tutup cekiosun yada dusta kndi kndine de soyului
(1,542 puan) tarafından
Canım çok teşekkür ederim
(647 puan) tarafından
Ayak maskesini ben iki kere yaptım ama asıl işe yaramasını istediğim topuklarımda hiç soyulma olmadı. Ayağın diğer kısımları soyuldu ama topuk kısmı kalın derili olduğu için sanırım hiç fayda etmedi
(51,775 puan) tarafından
canos link atar misin
(1,542 puan) tarafından
Canım tesettürlü bi bayanım her kıyafetin altına kalın çorap olmuyor bazen ten çorap giymek zorunda kalıyorum inan bi giymelik oluyor heryerden yeni kaçıp yırtılıyor
(6,187 puan) tarafından
https://ty.gl/fxmlt49chg1zi en iyisi bu marka mjcare  
https://ty.gl/hgt4gep9vki41 bu gratisinki buda guzel. bimde falan da dermokil oluo  boyle turunculu paket
(51,775 puan) tarafından
teşekkür ettim canim
-Reklam-
0 oy
(2,174 puan) tarafından

Vazelin yada zeytinyağı sürüp çorap giy ve gece uykusuna geç bu havada çorap giyilmez tabi bekle bir ay sonra havalar iyice seriner o zaman yaparsın:)

(4,460 puan) tarafından
Haha tamam canım:) sağol :) fayda eder mi ?
(2,174 puan) tarafından
Eder Allah ın izniyle ☺️
0 oy
(766 puan) tarafından
Ben de aynı durumdayım, benimki çok ayakta durmaktan ve kilodan oluyor sanırım. Bir de kansızlık da yapıyor. Kremler işe yaramıyor. Ama geçen hafta anneme gitmiştim annem viks iyi geliyor diyorlar dedi, ben de viks sürüp ayağımı streç filmle sardım. 2-3 saat durdu. Biraz faydası olmuştu sonractekrar  yapmadım. Devam etsem düzelecek gibiydi. Viks yoksa vazelin de olur. 
(4,460 puan) tarafından
Deneyelim canım ikisi de var:) çok kötü yapıyor ya
0 oy
(3,669 puan) tarafından
Çorapsız çok yere temas etme yumuşakterlikler ayakkabılar giy
(4,460 puan) tarafından
Yumuşak giyiyorum canım da yaz gününde de çorap giymiyorus işte
0 oy
(3,605 puan) tarafından
Vazelin sür canım 

Hatta gece yatarken de sür poşet giy öyle yat
(4,460 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
(18,356 puan) tarafından
Vazelin sür streç sar çorap giy uyu yumuşatıyor 
(4,460 puan) tarafından
Tamam sağol canım
0 oy
(238 puan) tarafından
Ayagım altı komple çatlak artık ayrılıyor kan akıyor nereyr gittimse ne kullndımsa fayda etmedi jıletledım bır ıkı gün temiz sonra yine aynı catliyor bazen canım cok acıyor yürüyemez hale geliyorum asla tül çorap. Giyemem dklık olur diger coraplarda bir hafta cekmez hemdn yırtılır napacagımı şaşirdim kaldım 
(4,460 puan) tarafından
Sorma canım yanma kaşınma arası bı şey annemde de var aynı sorun bende de var
0 oy
(1,525 puan) tarafından
Önce güzelce törpüleyin sonra krem sürün oriflame ayak bakım kremleri ve maskeleride çok güzel 
(4,460 puan) tarafından
Tamam canım sağol
0 oy
(5,008 puan) tarafından

image

bu düzelmiş halı berbat bı şey olmuştu ama bu kremi kullandıktan sonra bu hale geldi günde iki defa sabah akşam suruyosun sağlık ocağında yazdira bilirsin cnm 

image

(4,460 puan) tarafından
Zararı olmaz dimi canım
(5,008 puan) tarafından
Canım eşim bana diyodu ayaklarin zinpara gibi:)bunu iki kutu aldım birini kullandim ikiye gerek kalmadı bir zarari yok çünki aile hekimi yazdı sor istersen
(4,460 puan) tarafından
Tamam canım çok sağol
0 oy
tarafından
Sana bir şey atacam ondan al bana dua edersin 1 yıldır pürüzsüz miss gibi oldu benimkiler ayyy o kadar mutlu oldum ki anlatamam ☺
(4,460 puan) tarafından
Ne attın canım görmedim nerden attın
tarafından
Atacam canim bulursam
(4,460 puan) tarafından
Tamam canım
tarafından
https://ty.gl/jij90o7hpm2cq
Kızlar bunu alıp deneyin bana sonra dua edin ☺ aşırı memnun kaldım yengemlere falan hep aldim hepsi de memnun kaldı
(4,460 puan) tarafından
Teşekürler canım ♥️
0 oy
(1,233 puan) tarafından
Vazelin sür eğer durabilirsen streçle üstüne de çorap giy sabahına pamuk gibi olur. Ayaklarını sürekli kuru tutman gerek. Bu sebepten çatlıyor genelde. Maske vs diyen var ama onlar hakkında bilgim yok. Eğer varsa banyo taşın, banyoda ayak nemleniyor o taş ile ölü deriyi soyabilirsin. En güzeli vazelin + çorap
(4,460 puan) tarafından
Tamam canım abdest alıyoruz ister istemez ıslak kalıyor
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Ayaktaki catlakların troid değerleriyle ilgili oldugunu duymustum 
(4,460 puan) tarafından
Aa gerçekten mi hiç duymadım ama aklımda olsun ama sadece yazın oluyor
(9,718 puan) tarafından
Bilmem yazın suyu az içiyo olabilirsiniz belki vardır bi sebebi
(4,460 puan) tarafından
Yok aslında en az 3 kilo icerim de yazın çorap giymiyoruz sandalet terlik toz vs ondan mı oluyor acaba

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
2 cevap 53 göst.
0 oy
8 cevap 120 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Grcemr1365 (297 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,157 cevap

41,421 kullanıcı

Kategoriler