+1 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (1,335 puan) tarafından
Kızım 4 yaşında. Önceden böyle değildi son 3 aydır bana bağımlı yaşıyor. Kimseyle bı yere gitmiyor ben olmadan. Kimseden kastım ailelerle bilen illa ki ben de olayım istiyor. Önceden babası alır dışarı çıkarırdı dolastirirdi şimdi babasihla bile gitmiyor. Dedesine çok düşkündü mesela. Dedesi alim seni parka goturim diyor . Gitmiyor. Annemde geksin diyor. Ben varsam olduğu ortamda dedesiyle vs oynuyor ama ben yoksan hemen başlıyor anne anne demeye. Niye böyle oldu ya. Hiç ayrılık da yaşamadık üstelik. Ben istiyorum babasıyla arada çıksın , dedesine gitsin mesela dursun biraz aksam gelsin istiyorum ama bensiz asla durmuyor. Böyle durum yaşayan oldu mu ve bu durum aşılıyor mu. Aşılıyorsa ne zaman..

2 Cevaplar

0 oy
(3,063 puan) tarafından
Benimkide 4 yaşında ve aynı anlattığın gibi. Babası parka gidelim diyor, annemde gelsin diyor. Yemek yiyecek beni bekliyor. Git teyzenle elinj yıka diyorum,anne yıka diyor. Bu ara bi de bebek ağlaması taklidi yapıyor. Bebek ağlıyor kucağına al diyor. Ne bu düşkünlük anlayamadım bende.
(1,335 puan) tarafından
Kız aynısını benimkide yapıyor. Oyun yaomis kendine ben bebek ildum diyor kucağına al diyor. Seninki ne zamandır böyle. Bazen istiyorum babasıyla çıksın gitsinde az iki nefes alayım yalnız kalayım. Yok gitmiyor. Babası bugün dedi gel arabayla dolaştırim seni. Yok dedi. Başka çocuk olsa can atar bizimki bensiz hc bsy yapmıyor.
(3,063 puan) tarafından
Birkaç aydır böyle. Bende düşünüyorum. Bir sorun yaşadıkta etkilendimi aceba diye ama yok hayay normal rutininde devam etti. Tek çocuk benimki hep ilgi sevgi onun üzerindeydi. Bir de kıskançlık başladı. Kız kardeşime hoşgeldin diyip sarılamıyorum bile hemen aramıza dalıyor bana sarıl diye. Beklemelisin vs.diye güzelce anlatıyorum,bildiğini okuyor
-Reklam-
0 oy
(831 puan) tarafından
Benimki de 4 buçuk yaşında önceden olmasam da olur du onun için şimdi yanımdan ayrılmıyor hep annem de gelsin o olmadan gitmem diyor ayni

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 187 göst.
16 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Kulpsuzkupa (330 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 221 göst.
24 Aralık 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Birprensannesi59 (581 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 77 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 103 göst.

408,338 soru

12,267,559 cevap

37,509 kullanıcı

Kategoriler

...