0 oy
79 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,289 puan) tarafından
Kizlar depremden sonra 2 ay annemlerde kaldik orda hamile kalmisim zaten cocuk istiyoduk sonra gorumcemin alt katina tasindik ama tasindigimiz gunden beri surekli her gece korkunc ruya goruyom ilk basta eve alisamadm o yuzdendir dedim sonra hamileliktendir dedim daha onceleri hic boyle olmamistim hergun goruyom ama hergun dogum yaptim yine goruyom yatak odasi biraz kasvetli dedim oturma odasina yatak serip yatiyodum cok sukur gormedim bikac gun sonra yine basladim gormeye zaten oldum olasi cok korkak bir insanimdir hocaya gtmeyi dusundum ama tanidigim iyi bir hoca yok psikologa gidim diyom ama hap verip gonderir diye korkuyom litfen korkunc seyler yazmayin daha cok korkarim namaz kiliyom yatmadan once ayetel kursi felak nas fatiha dua eder yatarim acaba deprem sonrasi korku mu oldu büyü nazar desem etrafimda buyu muska yaptiracak kimsem yok oyle nazarlik bir hayatimda yok ne yapmam lazim 

4 Cevaplar

+1 oy
(4,613 puan) tarafından

Şimdi linç yerim ama iyi bir hoca bulup kendini okutmanı tavsiye ederim görmemen içinde sana küçük birşey yapar verir boynuna takarsın bende aynılarını yaşadım rabbime şükürler olsun simdi iyiyim 

(722 puan) tarafından
Hiç mi müge anlı izlemiyorsunuz ya. Daha bugün ki konusu bile hoca dediginiz sarlatanlar. Arayıp siyaket üstüne şikayet ediyorlar. Bir insan bir insana nasıl dua yazarak iyi edebilir ki. Açıp kendi okusa daha çok faydasını gorur. Tam linclik bir yorum olmuş kusura bakma.  Canım psikologa git ve inan hamilelik lohusalık vs bende aynı şekilde sürekli görüyordum. Takmıyorum artık anlatmıyorum hatırlamaya çalışmıyorum geçti. Taktikca dusundukce daha cok görüyorsun. Uykuya geçerken ay bak yine aynısı olucak diye yatınca daha beter oluyor. Uyumadan önce kendine inanarak soyle bu sadece bir rüya en kötüsü bile sadece rüya uyanınca gececek herşey yolunda diye telkin et kendini.
(4,613 puan) tarafından
Yorumuna saygı duyuyorum sübyana da inanıyorum hocaya da inanıyorum buda benim kararım yaptırdım takdim pişmanda degilim
-Reklam-
0 oy
(249 puan) tarafından
ne gibi rüyalar görüyorsunuz genelde? 
0 oy
tarafından
İstanbulda iyi hocalar var bacim . Sansunluyum ama arkadaşım çocuğuna muska yazdırmaya İstanbula gitti iyi geldi gercekten
0 oy
tarafından
Yattığın yerde yiyecek kırıntısı olmadığından emin ol, evde bulaşık ve çöp bırakma. Hacıyla hocayla muskayla işin yok, yatağa girdiğinde "Rabbim, rüyanın bile korkutucu olanından sana sığınırım" de uyu, sakin bi gece geçirirsin emin ol. 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 352 göst.
18 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 247 göst.
7 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,715 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
47 cevap 1,243 göst.