0 oy
375 göst.
Diğer kategorisinde (1,413 puan) tarafından
İki gün önce saçımı kestirdim. Saçım omuzlardaydı çene hattıma doğru kesim yaptırdım ve içe doğru bombe istedim. Önce bı model gösterdim çok marjinal kullanamazsin dedi. Ap.tal kuaför kadın kuru saçı hiç ayırmadan dümdüz kesti, y*****oldu, bombe de vermedi kendine guvenemedi çünkü. Resmen diş fırçasına benziyorum şuan. Gelip gidip aynaya bakıyorum isyan ediyorum. Kapalı olsam neyse ama açık bı insanim zoruma gidiyor. Saçlarımı duzeltmem için ne yapmam lazım, çabuk uzasın istiyorum ne tür bı ürün kullanmam lazım? 

4 Cevaplar

0 oy
(4,418 puan) tarafından

Elidor keratin bakım setini tavsiye ederim 

Birde yıl.an yağını 

(1,413 puan) tarafından
Çabuk uzasın ki düzelttireyim :(
(4,418 puan) tarafından
Ben kullanıyorum cokta memnunum cnm sende bi dene
(1,413 puan) tarafından
Sağol canım bı deneyeyim bakalım uzar hemen inşallah
-Reklam-
0 oy
(15 puan) tarafından
Biberiye yağı al yada kaynat bı şişeye köy her gün sık ve masaj yap canım çok etkisi var
(1,542 puan) tarafından
Canım bu konuda bilgin var herhalde kardeşim benim saç aşırı dökülüyor ne kullansam fayda görürüm valla kel kalacam
(737 puan) tarafından
Direk bitkisi aktarda falan bulabilirmiyim
(15 puan) tarafından
Şampuanı azalt canım bitkisel şampuan kullan sık sık saçını yıkama biraz yaglanmasina izin ver her gün yıkama saçını vücudunu yikasanda bu biberiye çok faydalı düzenli olarak kullan masaj yaparak
(15 puan) tarafından
Sor bı varsa bitkisini almak daha mantıklı yağı da olabilir ama
(15 puan) tarafından
Sor bı varsa bitkisini almak daha mantıklı yağı da olabilir yada tohumunu al saksiya dik canim
0 oy
(346 puan) tarafından
Diş fırçasına mı benziyorsun. Allahım ne çok güldüm ama ya:))) Takma boşver. Başkaları kendi saçımızı bizim gördüğümüz gibi görmüyor. İlk kesildiğinde güzel de olsa hep kötü görürüz zaten
0 oy
tarafından

Kuaför zaten sana üstü kapalı demiş yakışmaz diye yani ben beceremem demek istiyor. Çok yaşadığım için artık anlıyorum. Bi kuaför yakışmaz filan diyosa ordan uzaklassss:)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 214 göst.
+1 oy
5 cevap 233 göst.
9 Mayıs 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde melikeili (523 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 230 göst.
0 oy
1 cevap 955 göst.

410,014 soru

12,327,541 cevap

39,137 kullanıcı

Kategoriler

...