+1 oy
575 göst.
Diğer kategorisinde (3,628 puan) tarafından
Kızlar hala olmuşum gece doğuma almışlar ama hiç duygum yok erkek kardeşim ve gelinle kavga çıkmıştı bilen bilir kacmislardi bize gelmişlerdi arkamızdan demedikleri kalmamıştı şimdi bebeği attılar hiç bir duygum yok bide yarın anneme gidiyorum gidip gormeyide düşünmüyorum ben her şeye rağmen kıyafet alayım dedim onu bile kız istemiyorum bir şey almasın dedi hakililar ben evimi açtım yedirdim icirdim dini nikahlarini kiydim her şeyi yaptım ama en kotu ben oldum 

14 Cevaplar

+1 oy
(4,497 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Bizde de durum maalesef öyle abimle kavgalıyız hala olmak üzereyim doğuma az kaldı ama hiç sevinemiyorum. Gurbetteyim bende doğum yaptım bu yıl içinde. Gelmediler bile bende memlekete giderken bi görüp altın takacağım . Hala olacağıma sevinemedim bile
(4,497 puan) tarafından
Herkesin kendi kararı ben yeğenimi görmeye 2 bebeyle 7-8 saat gideceğim. Kıyafet eşya giydirmez diye almadım bende ama altın takacağım onun yerine
(3,628 puan) tarafından
Kız çöpe atarım evimede adım atamaz dediler bu yüzden gitmem
(4,497 puan) tarafından
Canım benim bende diyorum ki kendi tercihin bana da dendi. Ben oraya onlar için gitmiyorum yeğenim için gidiyorum diyorum. Gerekirse yüzsüz desinler umrumda değil
(3,628 puan) tarafından
Doğrudur canım oda senin tercihin
(7,923 puan) tarafından
Bende ocakta hala olacağım inşallah.  Ama 3.kez  . 2 abim var :))
-Reklam-
0 oy
(1,810 puan) tarafından
Yani kötü şeyler yasamissn kardeşine ve eşine duydugun sinirden ötürü bebeğe herhangi bi duygu hissetmiyosn ama o bebeğin suçu ne bence ondan mahrum bırakma kendini 
(3,628 puan) tarafından
Aman canım yani bide utanmadan onlar istemiyor ki yani o kadarin üstüne elbise Alaçam dedim onu bile ben istemem giydirmem demişler evimize adım atamaz demişler tabi ben çok yedirdm icirdim arkamızdan demedikleri kalmadı ya ona rağmen bebeğin hatrina bir şeyler alacaktım o lafı duyunca bir daha nasıl gideyim
(1,810 puan) tarafından
Hiç bişey alma ozaman anennle git yarım saat otur yeğenini gör çık ha yok dersen boşver gitme takma bile
(3,628 puan) tarafından
Kız demiş ki benim evime giremez ben ne yaptıysam valla ben çok baktım yedirdim icirdim ya ben daha nasıl gideyim zaten daha  gitmem
(1,810 puan) tarafından
Öyle demisse boşver cnm yarın birgün bı yerde lafını duyarsan da ağzının payını ver otursun bazılarına çok deger vermemek gerek
(3,628 puan) tarafından
İşte değer verdik suçlu olduk ne diyim Allah'a havale ettim
0 oy
(317 puan) tarafından
O bebeğin suçu ne yaaa..benim.kardesim konusmuyorum.sildim.onu oda.beni..yigenlerimi göremedim ..neler vermezdim.burnumda.tutuyolar....halbuki kucağıma.alamadim.daha...sevemedim..ama.onlar benim yigenim...ne demeek duygum.yok.anlayamiyorum..bebek.o ya bebek ..dışarıda bebek görsen seviyor insan...zaten ona.bu şekilde davranirsan.cocuk hiç bir zaman halam diye sevmeyecek seni merak etme...çocuklar sevildiğini hisseder
(3,628 puan) tarafından
Canım hissetmememin sebebi yani sevinemedim bile kız öyle bir burnumdan getirdiler ki iyilik yapmamı düşün elbise almışım içinde kalmasın diye anneme elbiseyi fırlamış bunu gelince ona verirsin diye ben neler neler yaptım onlara ayıp değil mi yani bide üstüne böyle laf söyleyince iyice tepem attı yani duygusuz oldum sanki yabancının çocuğu gibi
(4,387 puan) tarafından
Senin kardesin napiyo o gelin böyle yaparken.
(3,628 puan) tarafından
Ablam evime adım atamaz diyor kardesimde ben nasıl gideyim gören ne yaptım sanır haklilar ben evimi acmayacaktim suçlu oldum
(4,387 puan) tarafından
Valla geline suc bulma kardesin boyle yaparsa el kizi neler yapar. Zor gunde sana gelmisler. Allah bi daha zor gun vermez saniyolar ama düşmez kalkmaz bir Allah demisler.
(3,628 puan) tarafından
Öyle valla canım ben kıza demiyorum zaten ben kardeşime diyorum
0 oy
(13,080 puan) tarafından
yaşadıklarını bilemem ama bebeğin suçu ne 
(3,628 puan) tarafından
Canım annesi kapıma gelmesin evime girmesin demiş ben nasıl gidiyim seveyim ben evime aldım dini nikahlarini kiydim kaçtılar geldiler kıza gelinlik gibi elbise bile aldım dedim ki içinde kalmasın ben onlara çok şey yaptım gittiler arkamdan demedikleri kalmamış yani ben bebeğe birşeyler alayım dedim yine ne evime sokarım ne giydiririm demiş şimdi sen söyle gidip sever misin evine gider misin yani
(13,080 puan) tarafından
yani böyle diyene bir şey yapılmaz çok haklısın.
(3,628 puan) tarafından
E yani canım sevinemedim bile
0 oy
(1,179 puan) tarafından
Canim bende kaynimdan yana evime gelemez dedim aramız bozuk. Ama bebeği görme bahanesi ile gelmek isterse hayır diyemem büyük ihtimalle. Çünkü benimle kavgalı olabilir ama yeğeni ile değil sonuç olarak. Bir de kapıya gelene , git denilmez. Sen içinden nasıl geliyorsa öyle yap. Bir de birebir laf duymadığın sürece bosver duymamışgibi yap. Gidersen en azından neyin ne olduğunu anlarsın , ona göre tavrını alırsın. Lohusa kadın,  alttan al şimdilik. Sonrasına Allah kerim.
(3,628 puan) tarafından
Canım annesi kapıma gelmesin evime girmesin demiş ben nasıl gidiyim seveyim ben evime aldım dini nikahlarini kiydim kaçtılar geldiler kıza gelinlik gibi elbise bile aldım dedim ki içinde kalmasın ben onlara çok şey yaptım gittiler arkamdan demedikleri kalmamış yani ben bebeğe birşeyler alayım dedim yine ne evime sokarım ne giydiririm demiş şimdi sen söyle gidip sever misin evine gider misin
(1,179 puan) tarafından
Haklisin canim. Peki bu lafları kimden duyuyorsun
(3,628 puan) tarafından
Canım elbiseyi annemin suratına firlatmis onu annem söyledi diğerlerinde kız kardeşim bizzat anlattı dedi abla sizden mi bassediyorlar diye ben şaşırdım öyle kötü anlatılar ki dedi
0 oy
(848 puan) tarafından
Olsun be kendi kanından bi bebiş. 3 kişinin halasıyım yerim onları kazık kadar oldular ama olsun yinede yicem
(3,628 puan) tarafından
Canım annesi kapıma gelmesin evime girmesin demiş ben nasıl gidiyim seveyim ben evime aldım dini nikahlarini kiydim kaçtılar geldiler kıza gelinlik gibi elbise bile aldım dedim ki içinde kalmasın ben onlara çok şey yaptım gittiler arkamdan demedikleri kalmamış yani ben bebeğe birşeyler alayım dedim yine ne evime sokarım ne giydiririm demiş şimdi sen söyle gidip sever misin evine gider misin.
(848 puan) tarafından
Ben sana gelmedim bebeğe geldim de. Ne hakla bebeği saklar unutma orası sadece onun evi değil biraz haddini bildir ister seve seve kapısını açar ister söve söve. Onla hiç muhatap olma kardeşinle yeğenine sahip çık. Düşünki ilerde yengenle aran düzeldi yeğeninin bebekliğini geri getiremiceksin onun mis kokusu henüz duruyoken kokla pişman olursun sonra
(3,628 puan) tarafından
Canım erkek kardeşim de demiş ablam benim evime giremez diye ben ne yaptıysam onlara evimde baktım haklılar ne diyim ki şimdi ben yani ben onlara neler neler yaptık var ya yani bu kadar iyiliğin üstüne bide gidip arkamdan laf söylemelerine rağmen dedim ki yigenimdir ne kıyafetini ne kendisini istemiyoruz kapıdan giremez demişler bu yüzden gitmem
(1,179 puan) tarafından
Kübra, aslında suç yengesinin değil,  kardeşinin. İnsan ne olursa olsun ne karısını ne de anne, baba, kardeşini ezdirmeli. Kardeşi, ezdiği için elin kadini hayli hayli laf söyler. Bende kaynimla konuşmuyorum
Eşimde konuşmuyor ama eşime hiçbir zaman konuşma etme demedim. Evime gelmesin , sen barışmak ister gitmek istersen git dedim. Gider gitmez o kendi sorunu. Kaynimla konuşmama rağmen ona olan saygım eşimden geçiyor. Eğer eşim konusmuyor diye abisini ezseydi ben el kızı olarak daha çok ezer asla saygı duymazdim. O yüzden yengesine değil , kardeşine kızması lazım. Eğer kardeşinden yana yüzün tutuyorsa yengeni bosver git gör. Gereği yok diyorsan da her koyun kendi bacağından asılır hesabı bosvereceksin. Bize göre konuşması , bosver demesi kolay ama başka denecek söz kalmamış. Allah ıslah eylesin.
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Ay ne olursa olsun tadını çıkar hediyeni al sev bebeği ufaklığın suçu ne ben hiç hala olamadım abim hasta psikolojik üniversiteden sonra evlenmiyor ben napimm kıymetini bil dua et Rabbim e gelini boş ver sende kalsın büyüklük git ara sor üç günlük dünya boşver 
(3,628 puan) tarafından
Canım annesi kapıma gelmesin evime girmesin demiş ben nasıl gidiyim seveyim ben evime aldım dini nikahlarini kiydim kaçtılar geldiler kıza gelinlik gibi elbise bile aldım dedim ki içinde kalmasın ben onlara çok şey yaptım gittiler arkamdan demedikleri kalmamış yani ben bebeğe birşeyler alayım dedim yine ne evime sokarım ne giydiririm demiş şimdi sen söyle gidip sever misin evine gider misin bide tek gelin değil erkek kardeşim de evime girmesin demiş ben çok iyilik yaptım dahada gidemem ya benimde bir gururum var
(1,554 puan) tarafından
Oooo çok olay olmuş yorumsuzum desene çok cahiller boş ver o zaman sen yapmışsın yine ilerde inşallah kıymetini anlarlar aile böyle olmamalı ya Rabbim yardımcın olsun
(3,628 puan) tarafından
Evet canım kaçıp geldiler elimden geleni yaptım sonra ben suçlu oldum kaçın diye bile ben demişim halbuki ben sadece evimi açtım riskli gebeliğim vardı eşim dışardan yemek söylüyor diye bile laf söylemişler Alllah aşkına ben hamile halimle her şeye kosturdum zaten o riskli olanda kimyasal çıktı yani ben dini nikahlarini kiydim içinde kalmasın diye elbisesini duvagini tacını her şeyini aldım ben ama yaranamadım ben suçlu oldum
0 oy
tarafından

Ah Ben Ne Zaman Hala Olacam :pinch:

(3,628 puan) tarafından
Canım erkek kardeşim de istemiyorum evime adım atamaz demiş yani bir şeyde yapmadım yapsaydım tamam derdim
tarafından
O zaman gitme canım bilemedim ki :/
(3,628 puan) tarafından
Gitmeyecem canım çünkü hem istenmiyorum hemde ben o kadar iyilik yaptım çok ayıp yaptıkları ben buyukleriyim diye yaptıklarını sineye çektim kıyafet alır giderm dedim ama evime adım atamaz kıyafetlerinde çöpe atarız dmeilser dahada gitmem
tarafından
Aynen öyle canım boşver o zmn gitme
(3,628 puan) tarafından
Evet canım öyle yapacam
0 oy
tarafından
Merak ettigim o elbiseyi alip goturmeye utanmayacakmsnz? Halasin sen o cocugun sucu gunahi ne ? Al altinini git tak sacma sapan kavgalarinizi cocuklara alet etmeyin
(3,628 puan) tarafından
Canım evime giremez demiş erkek kardeşim de gelinde ben nasıl neye gidecem Allah aşkına ben ona neler neler ettim kıyafet alırım altınını alırım dedim gelin ne evime sokarım nede isterim alırım çöpe atarım hiç bir şeyini istemiyoruz demiş
tarafından
Okudum yazini ama sen yap annene ver versin vocuklara. Gelin her zaman aileye dusman olur agzonla kus tutsan yaranamazsin ama kardesin az olgunlassin o zaman akli basina gelir kafasini duvarlaya vurur ve emin ol altin yapsan atmazlar cope suanluk siyiriyorlar
(3,628 puan) tarafından
Canım işte sade gelin değil erkek kardeşim de öyle diyor hiç bir şeyini istemiyoruz diye aldığım elbiseyi bile anneme firlatmislar benim annem göğüs kanseri zaten kimseyle uğraşacak Halide yok yani çocuklar büyüğüm tamam dedim neyse ben alıp gideyim ama bu kadar lafın ustunede bu sefer benim eşim diyecek sen yüzsüz musun niye gidiyorsun diye
tarafından
Kardes silinmez esinin ne dedigi onemli degil herkes gider kardes kalir dinleme kimseyi ölümlü dunya buyukluk sende kalsin
(3,628 puan) tarafından
Valla canım anneme söyledim belki onla giderim ama kapıdan da kovarsam dahada adım atmam yuzlerinede bakmam ne yapayım artık
0 oy
(13,236 puan) tarafından
Valla benim kızın da halası var olmasa da olur dedim şu üç haftada. Görmeye de gelemeyecek kabul De etmeyiz ziyarete gelmesini. Demem o ki bazen sen iyi olsan da olmaz kötü Olsan da olmaz. Takma kafana. Yanlış anlama halalar böyle manasında demiyorum bazen aileler de böyle kopmalar oluyor insanın için soğuyor bu iki taraf için de geçerli
(3,628 puan) tarafından
Canım annesi kapıma gelmesin evime girmesin demiş ben nasıl gidiyim seveyim ben evime aldım dini nikahlarini kiydim kaçtılar geldiler kıza gelinlik gibi elbise bile aldım dedim ki içinde kalmasın ben onlara çok şey yaptım gittiler arkamdan demedikleri kalmamış yani ben bebeğe birşeyler alayım dedim yine ne evime sokarım ne giydiririm demiş şimdi sen söyle gidip sever misin evine gider misin

Canım ben neler yaptım hani desem ki ben bir şey yapmışım ama yapmadım ki
(13,236 puan) tarafından
İşte tepkin normal canım gitme sevme. Herkes yerinde kalsın. Dediğim gibi halasın yapmak düşer diyemiyor insan için soğuyor bazen tamamen
(3,628 puan) tarafından
Aynen öyle tatlım
0 oy
(434 puan) tarafından
Böyle insanlara ne yaparsan yap nankörler boşver bacım yapma ben çok yaptım kardeşimle karısına şimdi yaptiklarima içim yanar konusmuyom ikisi ile
(3,628 puan) tarafından
Bende aynı durumdayım canım işte
(434 puan) tarafından
Hiç takma olan insanın canına oluyor şimdi hiç umurum değil
(3,628 puan) tarafından
He valla canım
0 oy
(1,178 puan) tarafından
Anasini sevmezsen danasini da sevmez missin öyle derler.Anne baba sevilmeyince cocuğa bir sey hissedemiyor insan gercekten.
(3,628 puan) tarafından
Aynen öyle canım ya
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Bizdede benzer durumlar vardı evin tek gelini ama o kadar varlığın içinde gözü doymadı  annemin yıllarca çalışıp aldığı düğünde taktığı 5 tane bileziği bilezikleri bozdurup evlenmeden önce ailesine aldığı evin borcunu ödedi ve doğumda anneme ısrarla bana bilezik takıcaksın çocuğa künye alıcaksın dedi anneöde çocuğa alırım ama sana almam aldıklarımı taksaydın dedi diye bize herşeyi zehir etti doğmamış çocuktan soğuttu tripten başka bişey bilmedi şuan yeğenim 10 aylık çok seviyorum ama hayalimdeki halalığı yapamıyorum şimdi yine hamile bakalım bizi ne bekliyor. Kendisi memur maaşı yüksek annemin asgari ücretine göz dikiyor tek gelinim diye ama bi çayını içmedik tek gelinimizin. 
(3,628 puan) tarafından
Bizde de tek gelin ben neler yaptım ama kardesimde gelinde değerini bilemdi
0 oy
(1,888 puan) tarafından
Bende de aynı şeyler var canım. Sevemiyorum yeğenlerimi annelerinden dolayı. Neden bilmiyorum. Hep aramıza anneleri giriyor yeğenlerimle. Hatta biri bi daha hamile bebeği olacak. Bi gram sevinç yok içimde. Allah onlara bağışlasın ama sevemiyorum maalesef .asla içimden gelmiyorm
(3,628 puan) tarafından
İşte bende öyleyim canım duygu sıfır yabancının çocuğu gibi Allah bağışlasın diyorum ama sevemiyorum isinamiyorum

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 380 göst.
18 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Anneymben (790 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 664 göst.
8 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 373 göst.
11 Mart 2019 Diğer kategorisinde Ertuğrul'un Annesi❣ (158 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 714 göst.
25 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Umudun olsun 123 (60 puan) tarafından soruldu

409,905 soru

12,323,976 cevap

39,054 kullanıcı

Kategoriler

...