+1 oy
254 göst.
Diğer kategorisinde (646 puan) tarafından

Ben dün akşam anneme gitmiştim bamya toplamış annem kış için onu yapıyorum  kahvaltı yaptık topladım bir kaç bulaşık var dün çamaşırlar vardinonlari katlayıp yerleştireceğiz bir mutfağı toplucam yemek var yapmiyacagim bu şekilde 

image

13 Cevaplar

0 oy
(12,953 puan) tarafından
Kiz bamya öyle kut kesilirmi
(646 puan) tarafından
Ben onu pişirirken limon tuzu koyuyorum o zaman bir şey olmuyor merek etme
(646 puan) tarafından
Ve onlar biraz fazla büyük olanlar onları ayrı koyucagim o yuzden büyük büyük pismeyecegi için öyle yaptım annem toplamayı unutmuş kimileri bir karisa yakindi
-Reklam-
0 oy
(263 puan) tarafından
Bende oğlanla uğraşıyorum 
(646 puan) tarafından
Kolay gelsin canim
(263 puan) tarafından
Sağol canım sanada kolay gelsin
(646 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(5,161 puan) tarafından
İşlerimi bitirdim az elişi yapayım dedim oturdum kızlar uyuyor kalktlarsa kahvaltı ederiz anneme temizliğe gidecem 
(646 puan) tarafından
Kolay gelsin simdiden
0 oy
(8,342 puan) tarafından

image

ayilmaya calisiyom kolay gele
(646 puan) tarafından
Saol canim
0 oy
(1,152 puan) tarafından
Biz iri bamya daha çok severiz maşallah berek Allah analar ne yapsa lezzetli ve güzel olur Allah'a emanet ol bereketli olsun 
(646 puan) tarafından
Annem toplamış dolaptaydi bende aldım geldim dondurucuta yapayım dedim
(1,152 puan) tarafından
Çok lezzetli olur maşallah size afiyet olsun
(646 puan) tarafından
Teşekkür ederim canim
0 oy
(3,051 puan) tarafından

Anlıkkk kahv

imagealtı

(646 puan) tarafından
Afiyet olsun canim
0 oy
(5,554 puan) tarafından
Kahvalti yaptık cay iciyorum simdi sonra islere girisicem koye gitcez bu aksam gelince temizlikle ugrasmayim dedim
(646 puan) tarafından
Kolay gelsin canim
0 oy
(2,310 puan) tarafından
Eşimin babanesi öldü isteydim izin aldim buraya geldim kustukte ama genede insanlık bende kalsın geldim cenaze günü küslük olmaz diye ama ortam aşırı gergin bakalim nolucak 
(646 puan) tarafından
Sen üstüne düşeni yapmışsın laf söylerlerse de o onların ayıbı kusuru olur takma hic
0 oy
tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım kahvaltı hazırlıyorum bende 
(646 puan) tarafından
Afiyet olsun canim
0 oy
tarafından
Ah bamya alamadim bu sene kiz cok pahali ama kisliklarim bitti cesit cesit patlican fasulye yaptim menemen yaptim biber kuruttum yeter aman oldugu kadar bende daha kislik yapmam diye temizlige giristim mutfak dolaplarini buz dolsbini ic dis bi gunumu aldi carsamba gunu onu yaptim dunde esim gececiydi ***** odasi cocuk odasini temizledim camlari cifledim kac kat sildim dolap iclerim duzenliydi zaten tekrardan bi elden gecirdim derin bi temizlik yaptim saat 9 olmustu cocugu uyuttum 10 oldu gec oldu komsular rahatsiz olmasin diye yapmadim mutfagimi topladim zaten temizdi ya hemen belli etti camini silip yerini supurup silsem orasi da cikiyodu ama olmadi bende bugunun yemekligini hazirladim yattim simdi esim geldi yatti cocuk kahvaltisini yapti bende yemeklerin altini actim pistiler bi kahvd ictim bitmek uzere muftagin camindan baslicam isler cok bugun ama bi gun usgune dussem yarin rahatim 
(646 puan) tarafından
Benimde bir sürü iş daha beni bekliyo
0 oy
tarafından

image

hastanedeyim bebeğin kalp atışlarını duycaz Allah izin verirse 
(646 puan) tarafından
Ay heyecan dorukta desene inşallah güzel haberlerle çıkarsınız hastaneden
0 oy
(17,457 puan) tarafından
Kolay gelsin canım. Bende oğlanı uyuttum şimdi hazırlanıp okula gidecem toplantı varmış.. büyük ihtimal ihtiyaç listesi verilecek. 
(646 puan) tarafından
Olabilir çok şükür daha okula giden çocuğum yok ta gelecek yıl kreş veya ana okulu dusunuyoruz
(17,457 puan) tarafından
Benim kızın adı geçen sene çıkmıştı ama yeni doğum yapmıştım diye yollamamistim. Bu sene hem kızın hem oğlanın adı ana sınıfı diye çıktı ama oğlanı kabul etmemişler.. gitmisken onu da konuşacam
(646 puan) tarafından
Hmm anladim
0 oy
(674 puan) tarafından

image

Bende çocuklara kakaolu pankek yaptım, ilk defa yapmama rağmen güzel oldu :P

(646 puan) tarafından
Afiyet olsun canim
(674 puan) tarafından
Teşekkür ederim.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 863 göst.
0 oy
9 cevap 317 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 391 göst.
24 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sare-Asel (2,282 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 540 göst.
27 Kasım 2023 Diğer kategorisinde KAHVESEVERANNNEE (2,235 puan) tarafından soruldu

412,198 soru

12,408,602 cevap

44,722 kullanıcı

Kategoriler

...