+4 oy
649 göst.
Diğer kategorisinde (4,844 puan) tarafından

40 yıl ceza alması beklenen ve ongurulen Polatlar artık serbest :angry:

18 Cevaplar

+13 oy
tarafından
Bu ülkede vergi kaçıranlar bu kadar göz önünde herkesin diline düşmüş, yadirgamislar, kinamislar da çocuk kadın tecavüzcü tacizcisi katilleri bu kadar göz önüne gelmiyor ya yazıklar olsun. . İşte herkes kendinden olanı koruyor maalesef. Ülkenin anasını s.kenler tecavüzculeri koruyor. Vergi kaçıranlari da ceplerini dolduran hukukçular koruyor. Ne günler göreceğiz daha. 
(3,013 puan) tarafından
Helall❤️++
-Reklam-
+2 oy
(5,441 puan) tarafından
İşin içinde soyludan tut falyalı da olursa. Dosya içi boşaltılır vee …. 

Yahu peynir ülkesi olan Türkiye’ye Venezuela’dan peynir ithal edildi. Peynir gemisi de o dönemin başbakanının oğlu. Venezuela’da ne meşhur herkes biliyor. 
(1,201 puan) tarafından
Falyalı öleli 2 sene oldu. Adamın başını yiyenler de belli
(5,441 puan) tarafından
E belli tabi. Kara para trafiği adamın ölmesi ile başladı çok şey var.
(1,201 puan) tarafından
Neler dönüyor da ruhumuz duymuyor işte
(4,477 puan) tarafından
İnsanın suç işleyesi geliyor bunları görünce. Yine alın teriyle kazananların ENAYİ yerine konulduğu bir düzen işte.
(5,441 puan) tarafından
Ah rlmcim aynen öyle.
+1 oy
(19,265 puan) tarafından
Pes yuhhh 

Ve şunları takip edip prim kazandıranlara daha da pessss. Şimdi baktım. Hala 6.7 milyon takipçisi var. Ve bunları takip edenlerin zekasindan şüphe ediyorum artık iyice 
+1 oy
(5,730 puan) tarafından
Adaletin nasıl işlemediğinin kanıtı. Bir ekmek çalar yıllarca yatar. Bunlar ülkeyi soydu disardalar. Allah bırakmasın yanlarına inşallah.
0 oy
(568 puan) tarafından
Adalet tecelli etmedi kimlerin günahlarına ve günahına girdiler se mahşere kaldı 
(4,844 puan) tarafından
Aynn öyle
0 oy
(12,274 puan) tarafından
bunlar birinin maşası oldu. büyükleri var belli ama kim, ucu kime gidiyor belli değil. Dilan ın abartı paylaşımları ifşa etti, uslu uslu otursaydı haberimiz bile olmazdı. bakalım daha neler göreceğiz. 
(19,265 puan) tarafından
Ucunün kime dokunduğu belli. Soylu
(12,274 puan) tarafından
yani ben demeyeyim dedim :))
0 oy
(4,950 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
 Baska biri yapsa  40 yıl ceza alır siyaset konusu  olsa ömür boyu  ceza alir bunlar 9 ay  cezaevinde  kalıp tahliye oldu paranın gücü adına kim bilir ne kadar  para verdiler 
0 oy
(7,102 puan) tarafından
Soka girdim engin polat tahliye edildi 
(4,844 puan) tarafından
Maalesef
0 oy
(20,346 puan) tarafından
Şaşırdık mı hayırrr :))))
(4,844 puan) tarafından
Tabiki de adalet yine tecelli etmedi
(20,346 puan) tarafından
Değişik bi ülke oldduk
0 oy
(3,056 puan) tarafından
Bütün malı mülkü devlet aldı daha ne olacaktı 
(19,265 puan) tarafından
Devlet aldı da halka mi dağıttı. Kim bilir kimler aralarında paylaştılar işte çok yazık
(1,019 puan) tarafından
Devlet almadı canım biraz araştırın el konulan bütün mal varlıkları iade edilecek ve içerde kaldıkları 10 ay için devletten tazminat alabilecekler
0 oy
(235 puan) tarafından

1yil bile olmadı içerde kalmaları yazıklar olsun nerde devlet nerde adalett:angry:

0 oy
(1,019 puan) tarafından
Adalet mülkün temeli değil artık aşko mülk adaletin temeli olmuş yazık bu güzelim ülke ne hale geldi 
0 oy
(4,223 puan) tarafından
Adalet diyip gülüyorum çok yazık bizimde maddi anlamda her açıdan belimiz bükülüyo
0 oy
(7,718 puan) tarafından
Suçlu olanlar elini kolunu sallayarak gezer. Suçsuz olanlar boş yere içerde yatar. Zaten bı adalet yoktu ki ülkede ne bekliyoruz 
0 oy
(208 puan) tarafından
Paranın gücü diyelim biz buna. Adalet sisteminin ta ben... Olan garibana oluyor. Yazıklar olsun be
0 oy
(68 puan) tarafından
Surdan bi gariban 1 ekmek çalsa onlardan çok yatar bu ülkede 
0 oy
(650 puan) tarafından
Hiç şaşırmadım bu ülkede olan adalet inancımı çoktan yitirmiştim zaten.
0 oy
(71 puan) tarafından
600 bin dolandırıldık ve eşim karşı tarafa bi yumruk attı diye içerde yatıyor neymiş karşı tarafın arkasında alaattin çakıcı varmış hiç birine hakkımı helal etmiyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 54 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Ftm1907 (526 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 84 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+10 oy
42 cevap 1,763 göst.
5 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hosmerim (2,945 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 120 göst.