+2 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (199 puan) tarafından
Hanımlar ayıp olmasın ama bekarlıgımda cok güzeldi dolgundu  şimdi malumunuz sarktı 1 yıldır emziriyorum 1 yıl daha emzırecem nasipse. Toparlayıcı sütyen anlık mı kurtarıcı yoksa zamanla eskı haline çevırıyor mu göğüsleri 

5 Cevaplar

0 oy
(2,684 puan) tarafından
Tabiki anlık canım. Zaten uzun süre takınca sıkıyor daralıyorum çıkartıyorum. İşe yarasa bende yarardı en iyi markadan alırım bide ya suwen ya Penti ama aynılar
(199 puan) tarafından
Tesekkur ederim ☹️
-Reklam-
0 oy
(863 puan) tarafından
Toparlayıcı sutyen denen şey taktığında toplu bi görüntü oluşmasını sağlar sadece, bundan fazlasını bekleme bacım
(199 puan) tarafından
Üzüldüm ☹️
(863 puan) tarafından
Göğüslerinin toplanması için senin çabalaman gerek. Ama şöyle de bi gerçek var ki, özellikle büyük göğüslüysen asla bebek olmadan önceki ayarına getiremezsin, deformasyonu mutlaka kalır. Ha, göğüs hareketleri çalışarak toparlar mısın toparlarsın, ama dediğim gibi uzun yıllar bunun için çabalamadıkça eski ayarına dönmez.
0 oy
(16,871 puan) tarafından
Eski haline cevirmiyor. Sadece emzirirken memeler dolgun olacağı için yandan önden pörtlemesini engelliyor ve emzirirken dolgulu sütyenlere göre daha rahat. Bende toparlayıcı kullanıyorum alıştım artık geçen dolgulu taktım rahat edemedim 
(199 puan) tarafından
Tesekkur ederim
(1,790 puan) tarafından
Hangisini kullanıyorsun acaba rahat mı. Ben emzirmiyorum ama alacağım kullanışını bilmediğim için seçemedim bi türlü
(16,871 puan) tarafından
https://ty.gl/yfe9roqxvuytv

https://ty.gl/rh5zm3klq47qb

Bu ikisini kullanıyorum canım. Ama ilk attığım daha iyi.
(1,790 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kaydettim
0 oy
(1,635 puan) tarafından

Anlık canım malesef :) ama egzersizler var mesela bir dene belki azcukta olsa faydası olur 

0 oy
(4,659 puan) tarafından
Hayatm boyunca toparlayici kullandım. Bu ürünler dışarıdan daha iyi bir duruş ve görüntü sağlar çıkardığında göğüslerin olduğu gibi görünür. 

Eski.haline dönmesi çok sıkı spor ile.olabilir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 159 göst.
23 Nisan 2022 Moda kategorisinde 16Nur16 (155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 234 göst.
23 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bayanmerakli (915 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 90 göst.
18 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gurbett (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 464 göst.

402,081 soru

12,036,947 cevap

36,264 kullanıcı

...