0 oy
260 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Biz yemeği kardeşlerimgile gittik kardeşimin kızı 12 yaşında kız sülal ile su dolduruyordu bir anda dalgınlığına geldi ve masaya döktü ben hemen örtbas ettim kardeşim görmeden çünkü kızacağını biliyordum diğer bardaklara su doldururken yine döktü bu sefer annesi gördü ve sürahi elinden çekti bir anda bağırmaya başladı herkesin içinde kız olduğu yere oturdu üzgün gözlerle bana bakmaya başladı ben olsam sorun yok desem de çok üzüldü annesinin ona bağırışı onu orada ezip gösterişi hiç iyi olmuyor bir bardak için insan neden kalbini kırar ki kızını n çok üzüldüm o gözlerindeki hüzün hiç unutamıyorum utancını gözlerin dolu dolu bana bakışıni kardeşim o kadar kinlendim ki istemsizce onun gözünde çocuk şiddetle bakılır

6 Cevaplar

+1 oy
(436 puan) tarafından
Yaşlanınca 1 bardak su isteyince aynı tepkiyi kızından görecek.. O zaman anlayacak ama iş işten geçecek
tarafından
Hayır ne olmuş dökülse annecim.bi gelirmisin dese ah ah o kızın gözündeki o his bütün gece düşündüm
(3,213 puan) tarafından
Ben de hep bunu düşünürüm çocuğuma bir şey derken insanız sabır kalmıyor bazen kızabiliriz zamanla azalır inşallah
-Reklam-
0 oy
tarafından
Niye müdahale etmediniz deseniz de edemem çünkü çok tartışmayi seven biri
(17,948 puan) tarafından
Sadece sen değil o ortamdaki herkes müdahale etmeliydi
tarafından
Kimse ses etmedi babası bile ben ne diyim.orda canım ama çok üzüldüm bir kızım var açıkçası benim kızım böyle rencide olamaz etmemde
0 oy
tarafından
Ablasisin niys bisey demiyosun 
tarafından
Ne diyeceğim balım kadın anlamıyor ki anliyacak kapasitesi yokki yine yapacak
tarafından
Sosyal hizmetlere sikayet etcem de o zaman valla benimde kardeslerim var erkekler bi de höt dedimmi kalirlar ki aklibasindalar allah icin seni niye dinlemiyo valla benim oglumun burnu kaniyo ara ara hastaneye goturdum aradan bi kac gun grcti komsularla otururken oglum bacsgina caydanliktan su damladi ne kadar damladigini gormedim oyle bi agladi ki zannettim ki baya dokuldu krem falan getirdiler surduk derken baktim hic bisey yok muhtemelen sicradi sadece ama ben mahfoldum cocugun yandigina mi yanayim hastaneye gotursem cocugu alirlar mi diye mi yanayim nasil korktum niye burnu kabiyo bacagi yaniyo sosyal hizmetler artik aninda tepki koyuyo cocugu aliyolar odum koptu sende bi korkut
tarafından
He düşman olsun bana canım inanki anlamaz hiç biseyden
Kardeşim diye demiyorum şer yemin edeirm
tarafından
Valla bana dusman olsun cocuga yazik degil mi
0 oy
(93 puan) tarafından
E kardeşini uyarmadin mı tatlı dil ile anlatmadın mi? 
tarafından
Hayır anlayacak kapasitede biri değil malesef aşırı şiddet uyguluyor çocuklarına anlamaz
0 oy
(17,948 puan) tarafından
Başka bir zaman bir hata yaptığında ***** mısın düzgün yapsana derim çünkü belli ki onun zekası ve vicdani empatiye yetmiyor 
tarafından
Kapasite yokki anlamaz ben döndüm gözlerine baktım olsun bitanem dedim sorun yok dökülsün sileriz anlamıyor
(17,948 puan) tarafından
Olsun canım en azından aşağılanmayı tatması iyi  olur
tarafından
Denerim ama.
0 oy
(649 puan) tarafından
Kendilerine zarar vermedikleri sürece herşeyi yapabilir çocuklarım asla kızmam hele bir su döktü diye.

Yerinde olsam hazır kardeşinmiş, masa da ağzına ederdim. 12 yaşında ki çocuktan iş bekleme kalk kendin yap maden diye....
tarafından
Ah canım anlayacak kapasitede bir değil

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 464 göst.
0 oy
24 cevap 694 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ayselaras (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
5 cevap 130 göst.