0 oy
100 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (2,678 puan) tarafından
Top patlıcan almıştım. Kızartmasini çok seviyorum bir tane kizarttim acı çıktı hiç güzel değildi tadı. Geri kalanı musakka yapsam yemeğin tadını kötü etkiler mi. Patlıcanı kizartarak yapıyorum sonra fırında pişiriyorum ama suda beklettikten sonra kizartilabilir mi yağda 

3 Cevaplar

+1 oy
(1,158 puan) tarafından
Tuzlu suda bekletiyorum ben biraz etkiliyor ama yine 
(2,678 puan) tarafından
Çok yağ sıçramaz mi kizartirken
(1,158 puan) tarafından
Peçete yöntemi ile kuruluyoruz tabi cnm Allah seni suyla salma yağa sakın ateş bile cikarabilir
(2,678 puan) tarafından
Önce elimde sıkıp sonra peçete ile kurulayayim o zaman
-Reklam-
+1 oy
(2,640 puan) tarafından
Çekirdekli ise çekirdeğini temizle tuzlu suda beklet baharat ile yumuşar belki acıtıyor yemegi
+1 oy
(4,226 puan) tarafından
Ben patlıcanları yapacağım yemeğe göre kesiyorum tuzla ovuyorum sonra suda yıkıyorum Acısı gidiyor öyle haberin olsun.

İlgili sorular

+2 oy
26 cevap 389 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
10 Mayıs 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde sweetlady (850 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 83 göst.
5 Şubat 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Lilim (301 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 179 göst.

412,324 soru

12,412,122 cevap

44,897 kullanıcı

Kategoriler

...