Dışarı etten geçilmiyor derken ?
Bir erkeğin aldatma sebebini insanların giyimleriyle ört bas edemezsiniz.
Yani kocanız şeyine sahio çıkmadı diye haska kadına suç bulamazsınız. ( Kim üstüne alınırsa!)
Ki etrafımda o kadar iğrençlikler gördüm ki bugüne kadar!
bunu yapan çok sevgili kocanız gibi kendine Müslümanım diyen iğrenç pezolar ve saçlarını örtüyle örtünce kendini müslüman ilan etmiş s.trmedigi bı kalbi kalmış iğrenç kadınlar !
Yani diyeceğim o ki sevgili soru sahibi arkadaşım;
Essegjni istediğin kadar sağlam kazığa bağla, aldatan rüyasında da aldatır. Bunun ciplak olanla, kapalı olanla hiiiiic alakası yok. Yapan her yerde her şekilde yapıyor.
Ve 29 yıldır açık bir kadınım. Yeri geldi tatilde bikini giydim yeri geldi mahallemde eşofman giydim şortumu da giydim elbisemi de boynuma kadar örtülü tunikde . Bugüne kadar gözüm birine kaymadi. Bana bakıp bı tarafına hakim olmayan varsa da o kendi hiyarligidir.
Kimseye kendim kadar güvenemem herkes kendi vicdaninindan sorumludur.
Yani bu işler öyle Müslümanlıkla olmuyor
Ne çok sapik ruhlu insanlar gördüm hatta **.in biri de böyle çarşaflı hanımlarımız dan birine baktı da "offffff belki içine külot bile gitmemiştir " dediğini hatırlıyorum. Küçüktüm de hatrimda kalmış. Ağzımı açıp bişey diyemememisim. Şimdi olsaydı agzba scardm orda.
O gün bugünden beri böyle Müslümanlığı sevmiyorum. Sığ dusunceli, her b.ku kadına bağlayan, at gözlüklü dedikodusu iftirası şiddeti bitmeyen çocuğu kadına hayvana bile tecavüz taciz etmeye yeltenen erkektir yapar diyen işine geldiği gibi hak yiyen ama namaz kılan ama oruç tutan ama tüm dini gerekliliklerini yerine getiren ama vicdanıyla hareket edememiş yobazlardan nefret ediyorum