+2 oy
988 göst.
Diğer kategorisinde (3,340 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Az önce bir video cıktı da önüme bu konu ile ilgili, düşüncelere daldım.

6 yıllık evliyim cök şükür evliliğim iyi gidiyor ama aklıma bazen gelir ya eşim böyle bir sey yaparsa ne yaparım diye. Ki eşim imanlıdır yapacağına da inanmak istemiyorum ama insaniz ya nebiliyim, dışarısı da etten geçilmiyor her yerde çıplaklık cok fazla var 

Sizce bunu bir ömür boyunca yapmayan erkek mi vardır göz yuman kadın mı vardır 

29 Cevaplar

0 oy
(4,910 puan) tarafından
Kimseye garanti veremem ama. Esım ben senden önce Allaha karşı sorumluyum der. Senin görmediğin duymadığın olur. Ama Allah her daim görüyor biliyor der. Allah kimseyi şaşırtmasın. 
(1,265 puan) tarafından
İşte öyle diyenlerden korkacan bacım
(4,910 puan) tarafından
Allah korkusu olandan korkulmaz canım. Korkmayandan korkulur
-Reklam-
0 oy
(31 puan) tarafından
Aldatmanın imanla alakası yok. Sadık olan, adam olan ihanet etmez. 
0 oy
(17,946 puan) tarafından
Göz yuman kadında var yapmayan erkekte ne değişik soru kocasını aldatan çocuklarını kocasını bırakıp başka erkeğe kaçan eve erkek alan kadınlar da var hatta hatta birinden çocuk yapıp başkasına yutturan bile var bu bizi bağlar mı ? Aynı sekilde aldatan olduğu kadar sadık gözü helalinden başkasında olmayan erkekte vardır. Korkunun ecele faydası yok yaşayıp göreceğiz kocam beni aldatırsa ne yaparım diye düşünmüyorum hiç onu hayatımdan çıkarıp yoluma devam ederim kendi adıma böyle bir durumda tek korkum hırsıma çocuklarımı kurban etmek olur yoksa pekala da onsuz yaşarım 
0 oy
(1,246 puan) tarafından
Vardır tsbıkı Allah'tan korkan  temız erkeklerde var
0 oy
tarafından
Dışarı etten  geçilmiyor derken ? 

Bir erkeğin aldatma sebebini insanların giyimleriyle ört bas edemezsiniz. 

Yani kocanız şeyine sahio çıkmadı diye haska kadına suç bulamazsınız. ( Kim üstüne alınırsa!)

Ki etrafımda o kadar iğrençlikler gördüm ki bugüne kadar! 

bunu yapan çok sevgili kocanız gibi kendine Müslümanım diyen iğrenç pezolar ve saçlarını örtüyle örtünce kendini müslüman ilan etmiş s.trmedigi bı kalbi kalmış iğrenç kadınlar ! 

Yani diyeceğim o ki sevgili soru sahibi arkadaşım;

Essegjni istediğin kadar sağlam kazığa bağla, aldatan rüyasında da aldatır. Bunun ciplak olanla, kapalı olanla hiiiiic alakası yok. Yapan her yerde her şekilde yapıyor. 

Ve 29 yıldır açık bir kadınım. Yeri geldi tatilde bikini giydim yeri geldi mahallemde eşofman giydim şortumu da giydim elbisemi de boynuma kadar örtülü tunikde . Bugüne kadar gözüm birine kaymadi. Bana bakıp bı tarafına hakim olmayan varsa da o kendi hiyarligidir. 

Kimseye kendim kadar güvenemem herkes kendi vicdaninindan sorumludur. 

Yani bu işler öyle Müslümanlıkla olmuyor 

Ne çok sapik ruhlu insanlar gördüm hatta **.in biri de böyle çarşaflı hanımlarımız dan birine baktı da "offffff belki içine külot bile gitmemiştir " dediğini hatırlıyorum. Küçüktüm de hatrimda kalmış. Ağzımı açıp bişey diyemememisim. Şimdi olsaydı agzba scardm orda. 

O gün bugünden beri böyle Müslümanlığı sevmiyorum. Sığ dusunceli, her b.ku kadına bağlayan, at gözlüklü dedikodusu iftirası şiddeti bitmeyen çocuğu kadına hayvana bile tecavüz taciz etmeye yeltenen  erkektir yapar diyen işine geldiği gibi hak yiyen ama namaz kılan ama oruç tutan ama tüm dini gerekliliklerini yerine getiren ama vicdanıyla hareket edememiş yobazlardan nefret ediyorum 
tarafından
Ben elhamdülillah Müslümanım da. Senin okuman yok galiba :) yobaz zihniyetli, tecavüz edip her türlü dine uygun davranmayan arkadaşlar cuma namazlarında günah çıkarıyor bazıları, bazıları da Kur'an'ı evde üç beş kadınla hatmedip sonrasında kısır eşliğinde göbek atıp onun bunun dedikodusunu yapar. Böyle saçma şekilde uygun davranmayan kendine Müslüman diyenlerden bahsediyorum. Ne yazık ki yanlış okumuşsun bide yargilamissin. Sende müslümansin dimi.  Beni niye doğru anlamadan yargiladin ? Ben ne demek istemisim iyi oku
(172 puan) tarafından
O zaman tüm dini gerekliliklerini yerine getiren  demeyeceksiniz gerçekten dini gerekliliklerini yerine getiren insanlar sizin bahsettiğiniz şeyleri yapmaz. Ben okuduğumu anlıyorum çok şükür evet ben de müslümanım.
(172 puan) tarafından
Sunu da iyi bilmeliyiz ki Türkiye her ne kadar müslüman bir ülke olarak anılsa bile %70'in yaşamı kafirlerden farkı yok Müslümanlığı öğrenmek istiyorsak İslam dinini en güzel şekilde arastırmamız yeterli. Bir de şunu merak ettim nasıl bir yerde yaşıyorsunuz ki etrafınızdaki müslümanlar böyle benim etrafımda çok temiz ahlaklı edepli dinine diyanetine bağlı insanlar var sizin bahsettiğiniz Müslümanlara hiç denk gelmedim.
(172 puan) tarafından
Müslüman olmadığınızı düşündüm çünkü Müslüman bir kimse dinin gerekliliklerini yerine hakkıyla getiren kimsenin bahsettiğiniZ şeyleri asla yapmayacağını bilir.
tarafından
Onlara göre demek istiyorum. Yani gerçek Müslümanlık yaptığını saniyolar öyle söylüyorlar ama değil aslında. Ama yapıyorlar maalesef. Dünya senin düşündüğün gibi bir yer degil. Keşke olmasa ama yapıyorlar maalesef. Bak ben Ankara'da yaşıyorum burda ulus Çankırı caddesi var bizim otobüs güzergahimizdir. Payvon dolu. Orda payvondan çıkan bütün kazmalar cuma namazına gider. Hacı Bayram cami tıklım tıklımdir burda. Ama pavyona da gidiyo eee camiye de gidiyo. ???? Burda günde kaç tane eş aldatan post okuyorsun? Gelinine eziyet eden ezen kaynana görümce postları var. Kaynanami şunu bunu sevmiyorum söyle yaptılar böyle yaptılar diyen birsuru dedikodu donduruyolsr burda. Hepsine sorsan hepsi müslümandir. Ama Müslümanlığa uygun davranış değil bunlar canım. Anlatmak istediğim bu. Gereksiz cikistin bana
0 oy
(1,289 puan) tarafından
Kimseye yüzde yüz güvenmiyorum ama neden olmasın?Nasıl ki aldatmayan kadın varsa aldatmayan erkek de vardır 
0 oy
(20,467 puan) tarafından
Benim 9 yıldır gelmedi başıma ama birgün yaparsa diye bende düşünüyorum sanırım toplanır giderim babamın yanına başka bişey yapmam konuşmam tek bi kelime etmem ben onun için çok şeye katlandm çok cefa çektim ama bana bunu yaparsa tek kelime etmeden silerim bidahada hayatıma giremez inşallah kimsenin başına gelmez bence çok ağır olur ve kaldıramam ben 
0 oy
(1,784 puan) tarafından
Toplum o kadar bozulduki kaliteli insan varmıdır  diye düşünür hale geldik
0 oy
(8,663 puan) tarafından
Eşim aldatmadı bildim bileli onu 2016 tanıştık 2018 evlendik telefon kıskanmaz alır kurcuklarım telefonu hep 

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 957 göst.
5 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Elifinevi (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,014 göst.
17 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Prenses annesi1234 (1,280 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 854 göst.
12 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seherkzll (305 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 492 göst.
28 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Rabia42 (25 puan) tarafından soruldu

408,485 soru

12,273,631 cevap

37,670 kullanıcı

Kategoriler

...