0 oy
84 göst.
Diğer kategorisinde (690 puan) tarafından
8 buçuk aylık oğlum bir süredir dış çıkarıyor neredeyse bir aydır uyku yok çok huzursuzdu ön iki dişi çıktı şimdiye kadar hiç ateşi çıkmazdı iki gündür birden ateşi çıktı bişey yemez oldu ateşi 37.7 bazende 38 oluyor yemek yemek istiyor ama ağzına koyduğum gibi feci derecede ağlıyor sanki ağzının ici ağrıyormus gibi oluyur önceden dis cikaripta sonradan ateş olurmu şaştım kaldım yoksa hastalandımi 

5 Cevaplar

0 oy
(525 puan) tarafından
Calpol ver istersen. Hastalık belirtisi yoksa sadece ateşse büyük ihtimalle diş. Calpol rahatlatır. Bir kaç kez Tekrarlarsa ateşi doktora götür.
-Reklam-
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Dis çıktiktan sonra yeni bir diş gelmiyorsa ates olmaz.Bir de diş ateşi inatci ates yapmıyor haberin olsun.

Diş çıkarırken bağışıklık biraz düşer hastalıklara açık hale gelir hasta olma ihtimalide yüksek haberin olsun.

Sen calpol varsa ver 1 ölçek ates tekrar ediyorsa pediatriye götür.Gecmis olsun.
0 oy
(258 puan) tarafından
diş belirtisine benziyor yaa çok berbat zamanlar Allah sabır versin bol bol. biraz çekecek ne yazık ki şurup geçiriyor gibi gelmiyorr bana:(
0 oy
(364 puan) tarafından
Benimki de aynı sekilde bugun basladı huzursuzluklara atesi de cıkıyor cıglık atarak uyanıyor calpol verdim anca rahatladı cok agladı 9 aylık benimki de 
0 oy
tarafından
38 i gecerse enfeksiyon canım 38 e kadar normal diş sancısı ondan ateş yapar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 169 göst.
30 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Bbtrngn (36 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (346 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 122 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 66 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asabii (670 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,265 soru

23,662,693 cevap

309,076 kullanıcı

...