+6 oy
559 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kaynanasini sevmeyen var mı sevmeme nedeniniz nediir dertleşme postu olsun 

30 Cevaplar

+2 oy
(605 puan) tarafından
Ya kimse kimseye bayılmıyo politik ilişkiler. Çok seviyorum diyende henüz eş ailesiyle ilişkisi sınanmamıştır 
(1,783 puan) tarafından
En içten buldum yorum buydu
-Reklam-
+1 oy
(3,553 puan) tarafından
Sevmemek değil zaten sevip sevmemek arasında da kararsızım da saygı çerçevesi içinde geçinip gidiyok ama o beni sever eminim bundan :) 
+1 oy
(7,740 puan) tarafından
Benim yapıma ters bi insan çok büyük hatalarını görmedim ama davranışları BANA GÖRE tuhaf onun için mesafeliyim ne seviyorum ne sevmiyorum
+1 oy
(1,783 puan) tarafından
Konu sevmemek değil aslında severdim insan evladı gibi davransa her giddimde laf sokma kendi kızına niye ile yapmiyor her madem  kaynanalik yapılan bende gelinlik yaparm dedim kendi kendime mesafeli durdum oralı olmadm oğlu canımı skliyor  bı anam var iyi geçin diyor sanki benden  ikitane var sevmiyorum ya illallah eddm beni otekilesdirmesinden geri kafaliligindan oğlunu ATM gibi görmesinden topundan bildim.insallah  bı gün yıldırım carpar
(605 puan) tarafından
Ay kızma sonuna koptum :)))
(31 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum. Benimkini de dahil edersek sondaki duaya amin :))
(1,783 puan) tarafından
Yok niye kizim içimden  geçenler her gün bunlar
(1,783 puan) tarafından
Allah su sabah ezAni aralığında içinden geçenleri kabul eylesin
+1 oy
(4,350 puan) tarafından
Bi post vardı aynı boyle kâynanayla ilgili. Ben hamileyim o zaman. Dedimki soyle iyidir böyle iyidir filan. Biri demisti ki biz de oyleydik taaki cocuk oluncaya kadar. Ben de sy oyle deme biz oyle olmayiz filan demiştim. Daha beteri olduk. Çocuğumu bi donuna sokup çıkarıp ben dogurdum demedigi kaldı. Evim bebek giren ev degil cenaze cikan eve dondu. Lohusa halimle inlere cinlere karisiyodum az daha onun yuzunden. Elim kolum titriyodu onu gordukce. Allah hakkimi hem bu dunyada hem ahirette tez zamanda alsin. Yuzu gulmesin tepetaklak olsun insallahhhhh
tarafından
Ay gerçekten zormuş lohusalık dönemi bı de hiç unutulmaz benimde öyle anılarım var maalesef
(4,350 puan) tarafından
:)))) yaaa oyle işte bacilar beterin beteri var
tarafından
Çok çok şükür Yarabbi Şükür:D ben kaynana konusunda mübarek günde doğmuşum
(6 puan) tarafından
Benimki de  önceleri iyiydi bütün lohusalıklarımı burnundan getirdi sağolsun ben şöyle yaptım ben böyle yaptım benim çocuklarım şöyle iyiydi böyle mükemmeldi üç çocugum da da emzirme için savaş verdim sinirlerim alt üst oldu bide lohusalık hormonları tutturdu emzirme mama ver senin sütün kalitesiz diye
tarafından
Bana o lafı diyecek adını kalite müdürüne cikaririim :) benim ikinci çocuk ama şükür öyle şeyler yaşamadım aslinsa tek çocuk eşim
+1 oy
(3,245 puan) tarafından
Bence o soruyu kaynanasini seven varmi diye soracaktin canım 

Evlenirken alırken yaglayip balliyorlar atıp tutuyorlar evlenince de ara bozup bosandirmaya calisiyorlar
(1 puan) tarafından
Ben seviyorum valla. Hiç gelin gibi görmez oğluna kızına ne yapıyorsa bana da öyle. Tanıştığımızdan beri 8 yıl oldu. Evimize biz çağırmasak gelmez bile (oturduğumuz ev kayinvalidemle kayinpederin) gezmeye gitsek siz gidin ailecek der torunu birakacaksaniz bırakın ben bakarım der. Yaptığımıza hiç karışmaz. Bir bilgisi varsa konu hakkında söyler yine de siz bilirsiniz der kendi annemden bin kat daha anne diyebilirim yani. Allah herkese benim ki gibi bir kayinvalide versin.
(3,245 puan) tarafından
Kocaman amin diyorum. Ana sanmıyorum benim kaynananin duzelecegini
(1,783 puan) tarafından
Bizimkisi olmicak duaya amin demek gibiydi...
(3,245 puan) tarafından
Aynen öyle neden çoğu kaynana böyle ki acaba
Bi de çok uyanık olan kendini ezdirmeyen gelini sevmiyorlar
(1,783 puan) tarafından
Çünkü dediğini yapdiramiyorlar benim gibi adın deli geline çıkar ama kafan rahat olur gelmezler yanına gelselerde dolapdereli Sabri gibi kaçmak isterler hemn:)
+1 oy
(5,330 puan) tarafından
Cok sey yasadim son bir yudum suya ihtiyaci olsa yere dokerm yine de vermem
0 oy
(93 puan) tarafından
Normal şartlarda aynı kaldırımda bile yürümeyeceğim insan kaynanam oldu. Diyeceklerim bu kadar. 
tarafından
Ahahahaha komik bı yorum olmus
0 oy
(649 puan) tarafından
Seviyorum da diyemem sevmiyorum da diyemem. Bir kötülüklerini henüz görmedim.
0 oy
(2,566 puan) tarafından
Benim için sıradan bir kişi saygı duyuyorum sınırlı bir ilişkimiz var 
0 oy
tarafından
5 ay öncesine kadar saygı duyardım oda bitti bende hocalara gidip soğutma muskasi yaptırıp içirtiyormus bize üzerime titreyen eşim benden soğudu hele oğluma oğlum derdi başka birsey demezdi ona bile nefretle bakar oldu o araya soğukluk girince  bir kadınla konuşmasını da yakaladım 5 aydır mahvoldum bittim hayatımı mahvetti eşim bana öyle yakışıklı gelirdi o yapılan muskadan sonra şeytan görmüşüm gibi oldum o kadar tiksindim ki amcalarıni arıyordum gelsin bosasin beni istemiyorum bunu diye Allah sorsun 5 aydır aynı evin içinde bir yabancı gibiyiz nefret ediyorum ondan kaynana da ısrarla zemzem suyu bu diye sular gondertiyor eşime boş durmuyor başarılı oldu kadın 
tarafından
Dua okuyun bol bol nas Felak Ayetel Kürsi Allahindan bulsun kendinden ciksin
tarafından
Okuyorum cnm benden uzak Allaha yakın olsun birde namaz kilar ben hiç ummazdim inanmazdım böyle şeylere başıma gelince anladım eşim eve bakan dediğimizi ikiletmeyen insandı kaynana bu durumdan rahatsız olurdu beni istememiş zaten başından belli yaptı yapacağını iki çocuğumla hayatımı mahvetti kendi kızları da var onlarda benim yasadigimi yaşasın canımı çok yaktı benim ona hiç bir.kotulugum olmadı
0 oy
(3,329 puan) tarafından
Biz uzağız sinanmadik şükür hep ben de ararım onlar da. Ama genel olarak kaynanam kötü değil zaten diğer yakın gelinler de der. Bize karışmaz evlatlariyla iyi olmamızı ister hep diye
0 oy
(164 puan) tarafından
Rabbim benden uzak etsin yolunu yoluma düşürmesin ...
0 oy
(1,248 puan) tarafından
Vala sevmesek de saygı duyuyoruz mecburiyetten 
0 oy
(1,622 puan) tarafından
Nötürüm yeterli bence
0 oy
tarafından
Sevmiyorum nefret ediyorum sinsi şeytanın teki eşimin yanında melek eşim gidince şeytan olanlardan
0 oy
(1,646 puan) tarafından

Sevmek mi? Aman Allah'ım şeytan görsün onun pis yüzünü herbolokog karı ;) cidden tahammülüm yok sesini bile duymaya Allah'tan ki 2 ay önce postayı koydum eşimin ailesine artık asla görüşmüyorum konuşmuyorum hiç birisiyle gereksiz hepsi 

0 oy
(17,884 puan) tarafından
Ördek ailesi olmasalar aslında iyi insanlar 
0 oy
(410 puan) tarafından
Severim kendisini ya iyi dedikodu yapar  kocama arkamdan, her yaptığında da kocam daha fazla kıymetimi anlar sağ olsun kaynana
0 oy
(31 puan) tarafından
Benimki gibisi yok cadı. 

İlgili sorular

+1 oy
28 cevap 950 göst.
20 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 524 göst.
23 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Mahinur gns (362 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 460 göst.
1 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Asena.ekinci (1,017 puan) tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 997 göst.

408,338 soru

12,267,594 cevap

37,511 kullanıcı

Kategoriler

...